A Millî Takımımızın, EURO 2024 Kadrosu Belli Oldu

Sevgili Okan Hocamız, daha sakatlığı olduğunu söylediği Demirbay yerine 45 dk oynatacak kadar güvenmiyor adama...
hocanin ayibi, net bi sekilde berkanin sayesinde su an beraberlikle sampiyon olma ihtimalimiz var, cocuk azimli calisiyor, ve son derce sempatik ve efendi. konya macinda ihtiyac olacak dinamoya!

listeden dusecek olan 7 kisiyi soyluyorum:

Altay Bayındır
Ahmetcan Kaplan
Samet Akaydın
Abdülkadir Ömür
Oğuz Aydın
Okay Yokuşlu
Semih Kılıçsoy

Ozan Tufan niye alınmamış bu kadar adamın içine enteresan

arap liginden merih ne alaka yav bunun dışında rezalet seçimler

Maskot olarak mi? Onu napacakti Montella? :D

Berat Özdemir
İsmail Yüksek
Okay Yokuşlu
Salih Özcan

4 tane defansif orta saha var. Bunlardan en az 1 tanesinin kesik yemesi lazim, Okay olur bence.
bu kadar boş beleş adam varken iki senedir 40ar küsür maça çıkan gol katkısı veren birini çağırmak mantıksız olmasa gerek

Bu arada U21 millî takım ile beraber kamp ve hazırlık maçları yapılacak. Emin Bayram ve Metehan Baltacı bu şekilde A millî takım ile karşılaşmış olacak.

Berat Özdemir
İsmail Yüksek
Okay Yokuşlu
Salih Özcan

4 tane defansif orta saha var. Bunlardan en az 1 tanesinin kesik yemesi lazim, Okay *olur bence.

*. nacizane benim tercihim -berat olurdu .

genel secimlere yonelik detayli yorumumu -bizim final macimiz hayirlisiyla istedigimiz sekilde bitmesi- akabinde milli takim/euro yorumlama bolumune gecmeyi dusunuyorum.

sevgili @Samet Nalbant , diger baslikta kadroya dair sormus oldugun soruyu da - ha keza yanitlayacagim beraberinde .

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt