- 18 Mayıs 2011
- 53.524
- 57.539
- 4.613
Enes Ünal, sakatlığı nedeniyle EURO 2024 aday kadrosundan çıkarıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Montella nin da bildigi yok, ahmetcan merihi cebinden cikarir, merih inanilmaz kötü, sahada ne yaptigi belli degil amatör gibi hareketleri beni delirtiyo, hayatta kadroya almazdim.A Milli Takımımızın EURO 2024 geniş kadrosunda bulunan futbolculardan Doğan Alemdar ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takımımızın kadrosuna dahil edildi.
Bunlarin kadrodan cikartilmasi dogru karar, Ahmetcan ne yapmis ki bugune kadar? Herifin daha 15 maci yok 2 senedir.Montella nin da bildigi yok, ahmetcan merihi cebinden cikarir, merih inanilmaz kötü, sahada ne yaptigi belli degil amatör gibi hareketleri beni delirtiyo, hayatta kadroya almazdim.
Hakan haklı ahmetcan en formda yerli stoperdi an itibariyleBunlarin kadrodan cikartilmasi dogru karar, Ahmetcan ne yapmis ki bugune kadar? Herifin daha 15 maci yok 2 senedir.
Stoper hattinda Ozan ile Abdulkerim'i oynatmali.
Sol açığa kimi koyarsınBizim BAY forvete geçmeli Semih'i falan geçelim
Aga saka mi yapiyorsunuz dalga mi geciyorsunuz?Hakan haklı ahmetcan en formda yerli stoperdi an itibariyle
İyi olmak başka formda olmak başka,italya u21 maçında izledim bu çocuğu italyaya tek başına karşı koyuyodu solak,yerden ve havadan iyi,hızlı,baya olgun oynuyo bide kötü özelliği yok nerdeyse enteresan bi herif