A Millî Takımımızın, EURO 2024 Kadrosu Belli Oldu

Enes Ünal, sakatlığı nedeniyle EURO 2024 aday kadrosundan çıkarıldı

Kale tirt, sag bek vasat, solbek devsirme, merkez ortasahalar sadece dinamik biraz oyle cok ozellikli yildiz filan degil. Calanoglu 10 mu 6 no mu belli degil. Santraforun yok, kanatlarinin balper disinda atletizmi supheli. Sadece Kenan ve Arda gibi wonderkidler var bir iki tane onlarda daha bu seviyelere hazir degil millet de bunlara bakip kadro iyi saniyor. Bu takimin tek basari sansi dogru taktiklerle maca cikip esek gibi kosmak.

mert
zeki ozan akerim Ferdi
ismail hakan
irfan arda kenan
barış

Kerem ve BAY gruptaki 3 maçta 2 şer gol asist tarzı işler yapsa tadından yenmez trasnfer açısından.

Barış tek forvet olarak oynamali. Kanatlar daha rahat eder ayrıca patlayıcı özelliği var çocuğun tek başına yıkabilir karşısındaki takımı.

enesin milli takım işi olunca sakatlığı tutuyor

Gökdeniz Bayrakdar'ı geniş kadroya çağırın bari Enes yerine

Bizim BAY forvete geçmeli Semih'i falan geçelim

yerli ve milli messi'miz olmadan kadro kurmayalım

Kanatlarda Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız ve İrfan Can Kahveci gibi oyuncular tercih edilecektir. Bu durumda Barış Alper Yılmaz'ın forvet oynaması mantıklı bir tercih olacaktır. Semih Kılıçsoy da Barış Alper'in yedeği olarak bekletilmeli.

stoper cenk'i sol bekte ridvan yilmaz'in önünde gören
stoperde zilyon tane hata yapan samet'i emirhan'dan önde gören
orta sahada berat özdemir'i berkan kutlu'dan önde gören

bir teknik ekibimiz var.

A Milli Takımımızın EURO 2024 geniş kadrosunda bulunan futbolculardan Doğan Alemdar ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takımımızın kadrosuna dahil edildi.

A Milli Takımımızın EURO 2024 geniş kadrosunda bulunan futbolculardan Doğan Alemdar ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takımımızın kadrosuna dahil edildi.
Montella nin da bildigi yok, ahmetcan merihi cebinden cikarir, merih inanilmaz kötü, sahada ne yaptigi belli degil amatör gibi hareketleri beni delirtiyo, hayatta kadroya almazdim.

Montella nin da bildigi yok, ahmetcan merihi cebinden cikarir, merih inanilmaz kötü, sahada ne yaptigi belli degil amatör gibi hareketleri beni delirtiyo, hayatta kadroya almazdim.
Bunlarin kadrodan cikartilmasi dogru karar, Ahmetcan ne yapmis ki bugune kadar? Herifin daha 15 maci yok 2 senedir.

Stoper hattinda Ozan ile Abdulkerim'i oynatmali.

Bunlarin kadrodan cikartilmasi dogru karar, Ahmetcan ne yapmis ki bugune kadar? Herifin daha 15 maci yok 2 senedir.

Stoper hattinda Ozan ile Abdulkerim'i oynatmali.
Hakan haklı ahmetcan en formda yerli stoperdi an itibariyle

Turnuvaya olabildiği kadar fazla formda oyuncuyla gitmek lazım italya u21 maçında izledim bu çocuğu tek başına karşı koyuyodu solak,yerden ve havadan iyi,hızlı,baya olgun oynuyo bide kötü özelliği yok nerdeyse enteresan bi herif

Ahmet’in Ajax’ta bir maçını izledim bok gibiydi. Defansif özellikleri net kötü çocuğun, normalde de böyleyse leş

3lü oynamaya alışkın zaten 2li tandeme koymazdım

Abdülkerimle Ozan oynar, Samet de kadroda kalır bu durumda

Hakan haklı ahmetcan en formda yerli stoperdi an itibariyle

İyi olmak başka formda olmak başka,italya u21 maçında izledim bu çocuğu italyaya tek başına karşı koyuyodu solak,yerden ve havadan iyi,hızlı,baya olgun oynuyo bide kötü özelliği yok nerdeyse enteresan bi herif
Aga saka mi yapiyorsunuz dalga mi geciyorsunuz?
U21'de bir macini izlemissin bravo en formda oyuncuymus. :asd:

Gelecekte illa ki milli takimda yer bulur suan icin gereksiz bir hamle. Once gitsin kulubunde 1 sene sakatlanmadan maca ciksin mesela.

Geri
Üst Alt