A Milli Takımımızın Hollanda Maçı İlk 11'i Belli Oldu

bu kenan tercihi çok saçma ayrıca salihte iyi değil ben olsam okayı oynatırdım salih yerine

Hayatımda hiç komalık olmadım canaslan
10.biradayım
500 at da 3-4 tane daha vurup sızayım
Yok o kötülüğü yapmam, hem paramla günahına niye ortak olayım? Kayserili oluşumla alaka kurmazsın umarım.

Alıntıladığın mesajımda Kerem düşmanlığı yaptığım sonucuna vardığına göre, alkol etkisiyle şuurun zarar görüyor demek ki. Azaltmak zordur bilirim, bırak gitsin; yoksa sonun iyi olmayacak gibi...

Sürpriz 1-2 oyuncu ve sürpriz bir oyunla şaşırtsak iyiydi

Kenan yerine Kerem hakediyor ama kalan kadro gayet iyi. Bu akşam inşallah yarı finale kalacağız. Hepsine güveniyoruz aslanlarımızın. Haydi Bizim Çocuklar 🤍
20240706_205243.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok o kötülüğü yapmam, hem paramla günahına niye ortak olayım? Kayserili oluşumla alaka kurmazsın umarım.

Alıntıladığın mesajımda Kerem düşmanlığı yaptığım sonucuna vardığına göre, alkol etkisiyle şuurun zarar görüyor demek ki. Azaltmak zordur bilirim, bırak gitsin; yoksa sonun iyi olmayacak gibi...
Ölüm allahın emri Mustafa Canaslan
Şu ayrılık olmasaydı

Günah benim günahım 500 at
geri dönüşü sağlam olur

Juve lobisi montellaya baskı yapıyor ergen i oynatması için

Çok ezbere kadro yapıyor bu adam. Kenan juventus da, oynasın. Salih b. Dortmund da, oynasın. Arda Real de, oynasın. Samet’i Adana’da beğeniyordu, o da oynasın.

7 dakika kaldi macim basina daha kare gostermedi macla ilgili Allahin belalari.Biri konuşma yapacak deseler 30 dakika onceden baglanirlar.Sictigimin trt’si.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt