Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.613
- 29.775
- 2.993
ülkenin siyasi iklimini yansıtan bir kadro olmuş. torpilliler kadroda hak edenler yok. aynı kpss de yüksek puan alıp ''mülakatta'' elenenler gibi olmuş aral.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhammed varken Kaç asırdır top oynamayan Altay ın kaleci olarak alınması mantıklı?
Mustafa eskihellaç, Yusuf sarı gibi bu yılın formda bir oyuncusu varken oğuz veya irfanın alınması mantıklı.
KarazorKime vermiyormus?
Samet ile Oğuz harici iyi
11 kişi kadro yapmayı beceremeyen adam milli takımın son 15-20 yıldaki en iyi hocasını yerin dibine sokuyorKaan, iRfancan, mert gibi bitik oyuncular varken Aral Şimşir kadro dışı kalmış. Rezaletin daniskası. Korkak çöp montella. Seni jklilere karşı savunduğum için utanıyorum. Biraz dramatik yazıyor olabilirim ama Aral'ın yerinde olsam bir daha milli takıma gelmem. Berke de haklıymış
Ben bir ismi goremiyordum, simdi kontrol edince Berke Ozer ile husumetleri hala devam ediyor galiba bu teknik ekibin? Kaleciler arasinda mutlaka olmasi gereken biriydi suan bizim kaleci haric diger ikisi dandik. Berke nerede diye dusununce genis kadroya da almamislardi. Demek aralari hala limoni.
Ben bir ismi goremiyordum, simdi kontrol edince Berke Ozer ile husumetleri hala devam ediyor galiba bu teknik ekibin? Kaleciler arasinda mutlaka olmasi gereken biriydi suan bizim kaleci haric diger ikisi dandik. Berke nerede diye dusununce genis kadroya da almamislardi. Demek aralari hala limoni.
As değil, yedek. Galiba yedeğe bile alınmayınca gitmiştimilli takıma as kaleci olurum şartı koyan adamı almamaları normal
As kaleci olarak sart mi koymus? Kim diyor bunu yav. Gecen seneki hususta cocugun aciklamasi gayet mantikliydi eger baska birsey gectiyse bilemem orasini.milli takıma as kaleci olurum şartı koyan adamı almamaları normal
Yaw herhalde almayacaktı Milli takıma saygısızlık yapan YEDEK KALECİye boyun mu eğecektik
millet yıllarca benzemayı falan almadı milli takıma 40 yaşındaki giroudla oynadı Berke yangını da yapılmasın bi zahmet
kendisini temize çıkarmaya çalışıyor işte neyine inanıyorsun ki bu açıklamanın?As kaleci olarak sart mi koymus? Kim diyor bunu yav. Gecen seneki hususta cocugun aciklamasi gayet mantikliydi eger baska birsey gectiyse bilemem orasini.
Neyin yangini Cafer? Cocugun aciklamasina baktim da tekrar gecen sene yaptigi, bunda birsey gormuyorum. Tabi aralarinda gecen diyalogu bilmiyoruz ama Montella'nin takima gore secim yaptigi elestirileri katilmakla beraber, yarin Istanbul'a transfer olan hemen pat diye milli takima aldigini kor sultan bile biliyor.
Berke Özer, ABD merkezli sosyal medya platformu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda;
"A Milli Takım kampına katılmadan önce yaşadığım ağrılarımı ve bu konudaki durumumu teknik ekibimizle paylaşmış, eğer maç kadrosunda yer almayacaksam bu süreci dinlenerek ve tedavi olarak geçirmemin daha doğru olacağını iletmiştim. Buna rağmen çağrılmamın ardından her zaman olduğu gibi ülkemin formasını giymenin gururuyla kampa dahil oldum. Kamp boyunca iletişimimde ya da motivasyonumda hiçbir eksilme olmadı."
"Maç kadrosunu gördüğümde, günlerdir yaptığımız konuşmaların ne kadar anlamsız olduğunu ve yurt dışında gururla temsil ettiğim ülkemin takımında karar vericilerin performans veya oyuncuyu kazanmak motivasyonunda olmadığını anladım. Kampın ve takımımızın moralini etkilememek adına maç sırasında veya sonrasında değil, İstanbul'a dönüşte teknik ekibimize düşüncelerimi ilettim. Ardından da 'teknik ve idari ekibin bilgisi ve izni dahilinde' kamptan kendi isteğimle ayrıldım. Bu karar, oynayan hiçbir arkadaşımı hedef alan ya da saygısızlık içeren bir davranış değildir. Aksine uzun yıllardır birlikte mücadele ettiğimiz ve kalitesiyle gurur duyduğum muhteşem bir kaleci rotasyonunun parçası olmaktan her zaman onur duydum."
"Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ay-yıldızlı forma için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Bireylerden bağımsız olarak ülkenin onurunu temsil etmeyi amaçlayan A Milli Takımı'mızın formasını gururla temsil etmiş bir sporcu olarak, her bireye eşit ve adaletli bir düzenin içinde bulunmak istiyor, yaşanan süreci ve bu konuda yapılan açıklamanın üslubunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum."