Haber A Milli Takım'ın Bulgaristan ve İspanya Maçı Kadrosu Açıklandı

istifanı ver montella

İspanya yedek kadroyla çıksın diye jesusa duaya başlayan montella

Milli takim degil menajer takimi. Nerede yedek kadro disi adamlar varsa kadroya almis.

Ben de haftaya usg maçı var sanıyordum. Yeter yav yeter 50 defa milli ara veriliyor. Dünya kupasına katılırsak 24 yıl sonra izleyeceğim 2.Dünya kupam olacak ama heyecanımı bitirdiler. Gidip ABD ye turnuva vermişler yine. Futbol kültürü oluşmuyor işte abi zorla mı? 94 de düzenledikten sonra futbol izlemeye mi başladı Amerikalılar

DK oynama noktasına getiren hoca kimse arkasında durmak lazım.

İsterse herkesi fenerden çağırsın DKya gideceksek np.

Cmy adli menajer böyle uygun gördü demek. Milli takım bir oyuncu menajerinin oyuncağı olmuş.

İrfancan yerine emre kılınç kesinlikle alınmalıydı. hatta zeki yavruda kadroda olmayı haketti.

Faroe adalarını yenemeyip gelene geçene şamarlanan takımdık adam geldi uluslar liginde a ligine mi ne çıkardı,avrupa şampiyonasına götürdü,orada derece yaptırdı,kaç tane maç oynamışız ispanya,karadağ,hollanda,portekiz sadece 4 tane mağlubiyet yaşamışız,stabil bi takım olmuşuz

Ft şenol kuntz muntz başarısızlıklar ekseninde dönmeyi özlediniz sanırım her şey mükemmel olmasa da ne güzel işte akmıyoruz kokmuyoruz

Faroe adalarını yenemeyip gelene geçene şamarlanan takımdık adam geldi uluslar liginde a ligine mi ne çıkardı,avrupa şampiyonasına götürdü,orada derece yaptırdı,kaç tane maç oynamışız ispanya,karadağ,hollanda,portekiz sadece 4 tane mağlubiyet yaşamışız,stabil bi takım olmuşuz

Ft şenol kuntz muntz başarısızlıklar ekseninde dönmeyi özlediniz sanırım her şey mükemmel olmasa da ne güzel işte akmıyoruz kokmuyoruz
Dostum çok beğendiysen al evine götür

ulan yine mi milli ara

images

Geri
Üst Alt