a milli takım'ın fosforlu pembe kaleci forması

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Şöyle bir şeydir;

CkwXHXQXEAE5jT2.jpg

Fosforlu kaleci formanın kullanılma sebebi ise;

firat demirtas@firatdemirtas11 1 sa.1 saat önceVillefontaine, France
@tribundergi Fosfor vucutu buyuk gösterdigi için özelikle penalti atislarinda forvetleri korkuttugu için tercih ediliyor

Tamam fosforlu olsun da niye pembe ? Başka renk mi yok kardeşim ? Millete malzeme veriyorsunuz :red:

Fosforlu sarı olsaymis

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koskoca Italya nin Buffon u da giyiyordu kala kala buna mi takmislar. geciniz..

bence sıkıntı yok.. alt tarafı bir renk..

hala bundan malzeme çıkarıp konuşacak çapta adam mı var bu devirde

Millete malzeme veriyorsunuz :red:

Akli fikri olan kimseye malzeme olacagini sanmiyorum . Gerizekali olup ayy pembe kiz rengi ayy homo musun sen kafasinda olan aptallara malzeme olabilir ! O da cok sorun olmaz bence . Diger renkler gibi bir renktir pembe de . Hee formayi begenmezsin pembeyi begenmezsin anlarim . Fakat yaklasimindan konunun sadece rengi begenmemek oldugunu cikarmadim eger yanlis anladiysam kusura bakma tabii :) .

Akli fikri olan kimseye malzeme olacagini sanmiyorum . Gerizekali olup ayy pembe kiz rengi ayy homo musun sen kafasinda olan aptallara malzeme olabilir ! O da cok sorun olmaz bence . Diger renkler gibi bir renktir pembe de . Hee formayi begenmezsin pembeyi begenmezsin anlarim . Fakat yaklasimindan konunun sadece rengi begenmemek oldugunu cikarmadim eger yanlis anladiysam kusura bakma tabii :) .

Bro, homo rengi demedik zaten pembeye. Ama olmuş mu bir objektif gözüyle bakarsan ? 2 metre sakalı olan sincap gibi adama bu renkte bir forma olmaz. Turkuaz olsun, Muslera'nınki gibi yeşil de olabilir kamufle için. Pembe cık olmamış.

Şöyle bir şeydir;

CkwXHXQXEAE5jT2.jpg

Fosforlu kaleci formanın kullanılma sebebi ise;

firat demirtas@firatdemirtas11 1 sa.1 saat önceVillefontaine, France
@tribundergi Fosfor vucutu buyuk gösterdigi için özelikle penalti atislarinda forvetleri korkuttugu için tercih ediliyor

Tamam fosforlu olsun da niye pembe ? Başka renk mi yok kardeşim ? Millete malzeme veriyorsunuz :red:

Babacan ıkınıyor sanki burada?

Konuya gelirsek,hiç önemi yok,pembe de bir renk nihayetinde.

Zamanında Tim Wiese'de seve seve giyiyordu. Adam şimdi Wrestling'e başlayacak :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Senin isminde mor ile yazılmış ayrıca moderatör yazısıda mor bizde şimdi antuya malzeme mi vermiş oluyoruz :)

Senin isminde mor ile yazılmış ayrıca moderatör yazısıda mor bizde şimdi antuya malzeme mi vermiş oluyoruz :)

Alakaya maydanoz :D

Yukarda birisine cevap verdim, homo rengi demedim zaten, esmer 2 m sakalı olan adama pembe kötü durmuş dedim. Bu yüzden malzeme veriyoruz dedim. Bi'yerinizden anlamayın lafları yahu.

Ha bu arada en sevdiğim renk de mor rengidir. Bunu da belirteyim.

Babacan´i begenmiyorum, kendini imaj olarak da tamamen saldi fenerden beri... Bu pembe forma ile en azindan sempatik duruyor,

muslera giyse dikkat cekmez kimsenin gozune batmazda bu giyince recep ivedik geliyo insanin gozunun onune :D

her kusu sevdınız bumu kaldi

Geri
Üst Alt