a milli takım'ın fosforlu pembe kaleci forması

5b6a6b842197406eb1f5bf46cf6718a1_k.jpg

:asd22::asd22:

Bro, homo rengi demedik zaten pembeye. Ama olmuş mu bir objektif gözüyle bakarsan ? 2 metre sakalı olan sincap gibi adama bu renkte bir forma olmaz. Turkuaz olsun, Muslera'nınki gibi yeşil de olabilir kamufle için. Pembe cık olmamış.
Neden dostum ? Yani kaba saba degil temiz yuzlu bi adam olsaydi pembe giyebiliyordu da kaba saba oldugu icin mi giyemiyor anlamadim :D ? Pembe sana neyi animsatiyor pasparlak bi erkegi mi ? :D

Neden dostum ? Yani kaba saba degil temiz yuzlu bi adam olsaydi pembe giyebiliyordu da kaba saba oldugu icin mi giyemiyor anlamadim :D ? Pembe sana neyi animsatiyor pasparlak bi erkegi mi ? :D

Hayır o anlamda da demedim. Olayı niye hep kötü tarafına çekiyorsun veya o taraftan anlamak istiyorsun ? Ten rengi beyaz birisi giyse de aynı şeyi diyecektim lakin esmer birisi giyince daha da kötü durmuş. Dediğim gibi kaleci formalarında as formaların dışında alternatif bir renk kullanılır ve bu formalarda genellikle zıt renkler kullanılır. Yeşil forma daha güzel olabilirdi.

Bu arada oyuncuların giydiği formayı da beğenmedim. Spaydi gibi.

Alakaya maydanoz :D

Yukarda birisine cevap verdim, homo rengi demedim zaten, esmer 2 m sakalı olan adama pembe kötü durmuş dedim. Bu yüzden malzeme veriyoruz dedim. Bi'yerinizden anlamayın lafları yahu.

Ha bu arada en sevdiğim renk de mor rengidir. Bunu da belirteyim.
Sadece kendi yorumunu belirtseydin sorun olmazdi zaten dedigin gibi sana gore sakalli birisinin pempe forma giymesi kotu gozukebilir. Millete malzeme veriyorsunuz lafina takilda buradaki herkes senin yaptigin kisisel yoruma değil.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feministler Volkanin giydigi renki begendi

(Y) thumps up for equality beyler

Sadece kendi yorumunu belirtseydin sorun olmazdi zaten dedigin gibi sana gore sakalli birisinin pempe forma giymesi kotu gozukebilir. Millete malzeme veriyorsunuz lafina takilda buradaki herkes senin yaptigin kisisel yoruma değil.

Bu yorumu sadece ben yapmadım çevremden birçok arkadaş da yaptı başka renk yok muydu diye. Yani sadece ben öyle düşünmüyorum. Normalde konusunu açmayacaktım ama sosyal medyada bir slav kökenli (tam nereli bilmiyorum) paylaşmış baya alaycı ifadeyle. O yüzden açtım malzeme veriyoruz diye. Sana göre sorun olmayabilir tabi o ayrı. Herkese olacak diye bir kaide yok.

Yalnız dalga grçiyoruz da bizim takımında buna benzer forması vardı hatta Mor,Pembe,Turuncu,Lacivert,Turkuaz renkli formalarımız olmuştu buna ne denmeli.

futbol bir showbusiness ise adam gibi forma yapsınlar. bildiğin görüntü kirliliği kaleci forması. oyuncularınkini de beğenmedim ama hadi o biraz daha iyi.

Bu yorumu sadece ben yapmadım çevremden birçok arkadaş da yaptı başka renk yok muydu diye. Yani sadece ben öyle düşünmüyorum. Normalde konusunu açmayacaktım ama sosyal medyada bir slav kökenli (tam nereli bilmiyorum) paylaşmış baya alaycı ifadeyle. O yüzden açtım malzeme veriyoruz diye. Sana göre sorun olmayabilir tabi o ayrı. Herkese olacak diye bir kaide yok.
Bende bu renge hoşnut degilim ama sanirim demek istedigimi anladin neyse Babacan icin burada tartisacak halimiz yok hayirli geceler :)

Bugun hirvatlari pek korkutmadi fosforlu forma.

Bizim şu anki kaleci formamızdan daha rezil olamaz hiçbir kaleci forması.

Alanyaspor un çaputuna benziyor.

Ceza sahasına girer girmez topu ufak ufak dürtmeye başlayıp penaltı kovalıyorlar her pozisyon :giggle:

Geri
Üst Alt