A Milli Takım'ın İsveç Maçı Aday Kadrosu Belli Oldu

Burhan İbiş

Kırmızı Üye
A Milli Takım'ın İsveç maçı aday kadrosu belli oldu. Kadroda 24 futbolcu bulunuyor.

Türkiye-İsveç karşılaşması 5 Mart Çarşamba günü saat 20:30'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

İşte kadro :

Kaleciler: Volkan Demirel, Tolga Zengin, Onur Recep Kıvrak

Savunma: Gökhan Gönül, Osman Tarık Çamdal, Semih Kaya, Ömer Toprak, Ersan Adem Gülüm, Birol Parlak, Caner Erkin, İshak Doğan

Orta Saha: Mehmet Topal, Nuri Şahin, Adem Büyük, Olcan Adın, Alper Potuk, Tolga Ciğerci, Arda Turan, Selçuk İnan, Murat Duruer, Olcay Şahan

Hücum: Burak Yılmaz, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç

kaynak : turkfutbol

çalhanoğlu nerde lan fatih

Ahahahaahahahaha :D :D Adam yine leş oyuncu topluyor, yine leş oyuncu topluyor.. Durdurulamıyor :D :D

Salak şaplak bir kadro ,

ne halleri varsa görsün kankiler ...

topçulara birşey olmasın yeter .

Ya her şeyi geçiyorum da Ayı Volkan ne ya ? Ayıp ulan ayıp.

Keşke Belöz'ü de çağırsaymış...

Güzel kadro. Volkan Demirel'in olmaması, Hakan Çalhanoğlu'nun da olması gerekirdi. Birol Parlak'ı bilmiyorum onun dışında diğerleri doğru tercihler.

Volkan ligin en kötü kalecilerinden biri bu sezon. Ama adami hala milli takima cagiriyorlar. Ilginc.

Volkan, Gökhan Gönül bunlar artik ölmüs. Bizim Sabri bu sezon bu Gökhan dan kat kat daha iyi oynuyor mesela.

En son ne zaman ikinci ligden oyuncu cagirilmisti Milli takima? Herhalde bu uzun zamandan beri ilk dir.

kadromuz harbi leş ..şu takımda maçta insanı heyecanlandıracak adam yok ,gününde olursa biraz arda var geri boş...

Hakan sakat mı ? Değilse 4-4-2 yüzünden mi çağırılmadı ?

volkanı alıyorsan orkun usakı da almalıydın aynı düzeydeler

gökhanı alıyorsan veyseli de almalıydın zira gökhanın bu sezon sabriden iyi olduğunu düşünmüyorum

Veysel ile Salihi bize gelmeden önce cagirmisti. Demekki Mancinin Galatasaraya aldirmasi bi yerine dokunmus ondan cagirmamis Sinyore.

bzı arkadaşlar için eleştirmek olsun hangi kadronun çıkması önemli değil,forza ermenistan

çöp bir kadro bravo tüpçü brano kebapçı

Geri
Üst Alt