A Milli Takım'ın İsveç Maçı Aday Kadrosu Belli Oldu

ulan Terim milli takım tarihinin en önemli maçı için topladığın takıma bak:mad:

ulan Terim milli takım tarihinin en önemli maçı için topladığın takıma bak:mad:

Yahu bu milli takim deneme tahtasimi fethiye'den oyuncu cagiracaksin gidip ligin en formsuz adamlarini alacaksin. Senin eylul'de elemelerin basliyacak hala kimin cagirilip kimin oynayacagi belli degil. Bu kulup takimi degil ki milli takim kim. Biz burada Avci'yi sirf bundan yerden yere vurmadik mi.

Adem Umut Mevlut Volkan filan bu takima ne verecekler Serkan? Ne verdiler simdiye kadar? Cok mu zar Hakan'i Veysel'i Emre'yi Onur'u cagirmak.

Onur Veysel Semih Omer Caner Topal Hakan Nuri Arda Olcan Emre kadrosu cok mu zor?

Oradan 5 para etmez odun Topal'ı çıkar Tolga Ciğerci'yi koy iyi kadro olur.

Umutsu biz bunu diyoruz da Terim'in karmaşık 4-2-3-1 'i anlayabileceğini ve anlatabileceğini zannetmiyorum.

Klasik 4-4-2 çıkarıyor hadi aslanlarım hadi evlatlarım.

Bari biraz normalin dışına çıkan 4-4-2 oynatsa neyse diyeceğim senelerdir aynı taktik...

bu ne Allah aşkına. Hazırlık maçına çıkıyoruz takımın yaş ortalaması 53.

ibra tir gibi gecer üstümüzden.

Jenerasyon rezalet. Savunma hattından tut orta sahasına ve forvet hattına kadar. Bizden hiçbir şey olmaz. Şu takımın herhangi bir turnuvaya gitmesi hakikaten başarıdır. Gelmiş geçmiş en kötü jenerasyon bu.

Oradan 5 para etmez odun Topal'ı çıkar Tolga Ciğerci'yi koy iyi kadro olur.

Umutsu biz bunu diyoruz da Terim'in karmaşık 4-2-3-1 'i anlayabileceğini ve anlatabileceğini zannetmiyorum.

Klasik 4-4-2 çıkarıyor hadi aslanlarım hadi evlatlarım.

Bari biraz normalin dışına çıkan 4-4-2 oynatsa neyse diyeceğim senelerdir aynı taktik...

Ya sorun sistem degil isterse 2-4-4 oynatsin hoca umrumda degil, sadece bu kriter ne neye gore aldi bu oyunculari onu merak ediyorum.

Gencleri deniyecek desen degil, as kadro yaratmaya calisiyor desen degil, bir seyler oturtmaya calisiyor desen oda degil.

Bosu bosuna yapilmis bir mac olacak.

Amaaan! Milli takım defterini kapatalı çok oldu. Galatasaray, şu an bir çoğumuz gibi benim de milli takımım.

Yahu bu milli takim deneme tahtasimi fethiye'den oyuncu cagiracaksin gidip ligin en formsuz adamlarini alacaksin. Senin eylul'de elemelerin basliyacak hala kimin cagirilip kimin oynayacagi belli degil. Bu kulup takimi degil ki milli takim kim. Biz burada Avci'yi sirf bundan yerden yere vurmadik mi.

Adem Umut Mevlut Volkan filan bu takima ne verecekler Serkan? Ne verdiler simdiye kadar? Cok mu zar Hakan'i Veysel'i Emre'yi Onur'u cagirmak.

saydığın adamlar birol adem fln toplasan 15 dk oynarlar tahmini ,hazırlık maçı umutsu bu,kimin oynayacağı belli zaten maçlar başlayınca, piyasa da kim varsa deneniyor işte mancini de yapıyor bunu bir oyuncu kazanırsan kardır ayrıca tercihleri eleştireceksek ,sezonun en önemli maçı olan chelsea maçına türkiyenin açık ara en iyi stoperi ile başlamak yerine balta tercihini ve burak gibi yetenek fakirinden kanat yaratma fantezisini de aynı şekilde eleştirdiysen güzel ve tarafsız bir yorum diyebilirim

Hic mi forvetimiz yok?

Kadro yetersiz ama daha iyisi yok.

:D (gülmekten başka ne yorum yapabilirim bilemedim)

Iyi yine Tolga Cigerci´yi kazanmisiz. O cocugu transfer etmemiz gerektigini söylemistim hep.

Ceyhun´dan da, Yekta´dan da faydali olurdu Galatasaray´da. Henüz cok yüksek bir bedeli de yok.

Adem Büyük, Olcan Adin gibi oyuncular bu seviyede oynayacak kaliteye sahip degiller. Sacma

Wolfsburg Berlin den 5 milyon istedigi yönde haberler dolasiyordu gecen. 2-3 Milyon arasi satmayi düsündüler önce ama geri alma opsiyonlu. Komple satis 5 Milyon.

saydığın adamlar birol adem fln toplasan 15 dk oynarlar tahmini ,hazırlık maçı umutsu bu,kimin oynayacağı belli zaten maçlar başlayınca, piyasa da kim varsa deneniyor işte mancini de yapıyor bunu bir oyuncu kazanırsan kardır ayrıca tercihleri eleştireceksek ,sezonun en önemli maçı olan chelsea maçına türkiyenin açık ara en iyi stoperi ile başlamak yerine balta tercihini ve burak gibi yetenek fakirinden kanat yaratma fantezisini de aynı şekilde eleştirdiysen güzel ve tarafsız bir yorum diyebilirim

Elestirdim zaten Serkan okumadin herhalde? Hatta bu mac farka gider bile dedim. Neyse ki hatasindan dondu erkenden.

Mancini'nin yaptigi o yanlis Terim'in dogru yaptigini gostermez. Kotu bir kadro secimi. Ne var bir sistem oturtmaya filan calissa. Birol Isvec macinda mukemmel oynasa on elemelerde oynatabilecek mi sence? Hayir. Eee ne gerek var bunlara.

kadro belli milli takım 2. olarak gider finallere,kıytırık bir maç üzerinden öldük bittik demeye gerek yok eldeki malzeme bu hakeden adamlar çağrılsa da değişen pek birşey olmaz,kaliteli topçu yok şu anda,avrupa şampiyonasına gideriz ama başarılı olamayız

Bucaspor'da bi arkadaşım var 17 yaşında. Milli takıma girer belki o da. Tercihe bak şaka gibi. Ayrıca Oğuzhan'ın olmaması tam bir fiyasko. Hele Topal. Ceyhun'u alsa daha iyiydi. Emre varken Mevlüt'ü almak da büyük bir başarı.

kadro belli milli takım 2. olarak gider finallere,kıytırık bir maç üzerinden öldük bittik demeye gerek yok eldeki malzeme bu hakeden adamlar çağrılsa da değişen pek birşey olmaz,kaliteli topçu yok şu anda,avrupa şampiyonasına gideriz ama başarılı olamayız

O grupta imkanı yok 2.olamaz milli takım.

Artık futbol eskisi gibi değil.İyi bir takım olmak en önemli şey.Kazakistan'ı bile zor yener bu takım...

Elestirdim zaten Serkan okumadin herhalde? Hatta bu mac farka gider bile dedim. Neyse ki hatasindan dondu erkenden.

Mancini'nin yaptigi o yanlis Terim'in dogru yaptigini gostermez. Kotu bir kadro secimi.

kime eleştirdin mi desem okumadın mı diyor:)helal o zaman reis kim ne yazıyor okumuyorum artık, milli takım kadrosu belli,belki olcan girer 18 kişilk kadroya, diğerleri bir daha da çağrılmaz,akhisardaki birol gibi mesela, euro 2016 ya gideriz ama başarı zor bu jenerasyonla

kime eleştirdin mi desem okumadın mı diyor:)helal o zaman reis kim ne yazıyor okumuyorum artık, milli takım kadrosu belli,belki olcan girer 18 kişilk kadroya, diğerleri bir daha da çağrılmaz,akhisardaki birol gibi mesela, euro 2016 ya gideriz ama başarı zor bu jenerasyonla

Serkan katiliyorum sana tamam bu arkadaslar bir daha cagirilmaz ama Emre filan bir sansi hak etmiyormuydu gruplardan once ne biliyim Veysel Ceyhun Hakan Oguzhan bunlara bir sans verilmemesine kiziyorum ben. Yani hoca tamamen genclerle filan ciksa hic bir sey demezdim ama bu kadro hic olmamis.

Geri
Üst Alt