A Milli Takım'ın İsveç Maçı Aday Kadrosu Belli Oldu

İnsan Mustafa Saymak'ı veya Bilal Başaçıkoğlunu davet eder.

Serkan katiliyorum sana tamam bu arkadaslar bir daha cagirilmaz ama Emre filan bir sansi hak etmiyormuydu gruplardan once ne biliyim Veysel Ceyhun Hakan Oguzhan bunlara bir sans verilmemesine kiziyorum ben. Yani hoca tamamen genclerle filan ciksa hic bir sey demezdim ama bu kadro hic olmamis.

ya reis kadro saçma da maçta avrupa şampiyonası baraj maçı değil ki,hakanın yeri banko bence ki öyle de olmalı,oğuzhan,emrede çağrılır ama veyseli bende olsam almazdım açıkçası,geçen maçta veysel vardı şimdi de ishakı almış ama dönüp dolaşıp her yol sabri reyize çıkar:D

Leş dediğimiz adamları oynatabiliyor mu ,verim alabiliyor mu kapak?

Hazırlık maçı olduğunu unutmayalım.Bir kaç oyuncu dışında kadro seçimi güzel bence.

Yine klişe isimler ve alışılagelmiş bir kadro.Artık bu kişilerden bir fayda göremeyeceğinizi ne zaman anlayacaksınız?

ftnin milli takima cagirdigi akil almaz adamlardan bazilari kadroya cagirilislarini muteakip buyuk bir ekibe transfer olurlarsa transferin mutlak surette detaylica arastirilmasi gerekir diye dusunmekteyim acikcasi

Hakan calhanoglu nerde?

Volkan ayisinin ve gg'nin hala bu milli takimda ne isleri var? İkisi de leş gibiler + çirkeflikte sinir tanimiyorlar

En azindan egemen'i almamis.. Buna da sukur

Veysel sari bu milli takimda oynar

Adem buyuk = cöp

Murat duruer = cöp

Bu muymus gelecegin milli takimi? Pehhh !

Kulüp gibi bonservis yok, para yok transfer sıkıntısı yok seç hangisini seçersen hoca diyorlar, ve ortaya çıkan ürün buysa ben ortada artniyet ararım.

Kadro seçimine bak yahu sezon başı türk oyuncu almıyor diye boşuna gider yapmışız hocaya, database yok adamda kafasına kimi eserse onu alıyor.

Tarık Çamdal yerine Veysel'i çağırmalıydın Fıtih :asd:GS'ın başındayken yabancı sınırını yerin dibine sokuyordun, şimdi bir icraatin yok bu konuyla ilgili?? Ayıp sana :D

maalesef o kadar igreniyorum ki bastakilerden

milli takim bile seyimde degil artik

Adem Büyük'e çoğu kişi lesh diyenler eminin bu adamı izlememişlerdir.1 kere milli takıma çağrıldı onda kötü oynadı ama Kasımpaşa'da çok iyi oynuyor

Adem Büyük'e çoğu kişi lesh diyenler eminin bu adamı izlememişlerdir.1 kere milli takıma çağrıldı onda kötü oynadı ama Kasımpaşa'da çok iyi oynuyor

Alışsın Hollanda'ya karşı ilk 11 oynar Hakan Çalhanoğlu yerine..

Geri
Üst Alt