A Milli Takım'ın Kosova Maçı Aday Kadrosu Belli Oldu!

Ya özellikle İzlanda maçında forvetsiz çıkıp Yunus Mallı'yı oynatmak varken Yasin'i oynatmasına acayip sinir olmuştum.

Hiç şans vermedi Yunus Mallı'ya bir izleyipte karar veremedik, milli takımda nasıl oynar, yapabilir mi diye

Ne kazmalara ne öküzlere ne anti-futbolculara sans veriliyor ama bu adamin simdiye kadar en uzun oynadigi süre 45 dakika saka gibi gercekten.

Daha bir defa bile 90 dakika oynatilmadi. 20 dakikaya göre adam cöp ilan ediliyor, cok mantikli gercekten.

FT saka maka tarihin R'sini yapmis yazik. Dunku bok Arda alt ust etti. Bundan sonra otorite problemleri olacaktir
Turk futbolu icin yapilacak en buyuk iyilik tamamen elimizi ayagimizi cekmek belki akillanirlar. Bu kadar siyasetin bulasmasi cok rahatsiz edici...

Dedigim gibi 0 seyirci gidecek o zaman akillanirlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
anlasilan arda burak selcuk icin birileri terime baski kurmus cagir milli takima diye, anlasilan emir büyük yerden, terim den herzamanki gibi eyvallah cekmis.

Yerli cete re-united.

Y
Yaw millet sevdiği topçuya vs bisey söylemeyince, söyletmeyince hemen laf ediyosun da sen de çok farklı bişey yapmamışsın burda. Arda vs. özür dilediler mi? Ne değişti?

Ben bu konuda Fatih Terim´i haksiz buldugumu belirttim zaten yaklasik bir ay önce. Ortada halktan özür gerektirecek bir durumun oldugunu düsünmüyorum. Olayi namus meselesine indirmesi, hirvatistan maci öncesinde Terim´in hatasiydi. Dissiplini saglamak adina, bir kac ay cagirmamasi ise, bana göre dogruydu.

Ulan ft yok Türk milletine ayıp edildi gibi laflar ediyordun şimdi de 3 maç sonra adamı niye çağırıyorsun ?
Hem geri vitesin alasını yaptın hemde milletle resmen dalga geçtin.
Yazıklar olsun.

Milli takım gruptaki 3 önemli maçı olan Hırvatistan, İzlanda ve Ukrayna ile oynarken, Barcelona'da ilk 11 çıkan ve formda olan Arda çağrılmaz. Milli takım Kosova gibi zayıf bir takımla oynarken, Barcelona'da aldığı süre iyice azalan Arda çağrılır. İlginç..

[h=3]is isten gectikden sonra alsan ne olur almasan ne olur[/h]
FT tükürdügünü yalamis

Ardayı anladık da selçuk ne şimdi akşam akşam kendine sövdürmeyi başardın helal sana ft

Kadroya Burak ve Battal'in dahil olmasi ile birlikte Yunus'un süre bulma sansi daha da düstü.

Bundesliga'da esen adam bizim ülkede cöp ilan ediliyor, cok degisik kafalarin yasandigi bir ülkeyiz.
Yunus malesef pozisyonu tam belli olmayanlardan. Forvet mi, 10 numara mi belli degil pek. Böyle oyunculari sevmez pek Terim

Sen gel en ihtiyacımız olan maçlarda Arda'yı, Burak'ı çağırma. Sonra da her türlü kazanacağımız Kosova maçında çağır.

elemantor bitmistir,otoriter zirtor gün itibariyle cücük kadar kalan karizmasını ve agirligini da kaybetmistir,yakinda kendisine yallah denir ve malesef yine bize musallat olur((..

Şike sezonun ardındaki saçma play-off uygulandığı sezonun sonunda konuşacaktı bu eleman ve o zaman da muhtemelen aynı kişi tarafından ayar gelmiştir şimdiki gibi.

O dönem kimse anlamiyordu ama Selcuk da iyiydi gercekten o dönemler hakkini verelim. Ben Apo bize gelse bizde Selcugu kesecegini düsünmüyorum acikcasi.

Nedenini sorsan bilmiyorum his diyelim.

Avcı'nın, faul yapmaktan aciz bir adamı değil 11'e, 18'e bile alacağını düşünmüyorum.

Yunus malesef pozisyonu tam belli olmayanlardan. Forvet mi, 10 numara mi belli degil pek. Böyle oyunculari sevmez pek Terim
Sanki diğer oyuncuları hep kendi mevkilerinde oynatıyor. Hakan Çalhanoğlu dan sağ kanat yaratmaya çalışıyordu bir ara mesela.

Geçin bunları. Bak Gökhan Bundesligayı takip eden adamsın, neredeyse bütün gurbetçilerin kendi takımında iyi oynayıp milli takımda cöp ilan edilmesi dana ilginç gelmiyor mu?

Yeminle Olcaya Volkan Şene bizim Yasime verilen sürenin her bir dakikası 100% israf. Onlara forma şansı vereceğine önce bi Yunusu 90 dakika oynat, Hakan Ç. den saçmasapan fantazi pozisyonlar yaratmaya çalışma.

Görürsün Kerim Demirbay çağrılsın o da çöp ilan edilecek, Emre Mor'a da sallayıp duruyor millet yok agresifmiş yok şuymuş buymuş, ulan çocuk 18 yaşında. Sen o yaşta yaninda ossuran arkadaşına gülerken çocuk Dortmund'a transfer oldu. O kadar da olsun yani zamanla değişir olgunlaşır.

Bu arada senin Hamburg bu sezon gidici vallah böyle rezalet takım olmaz, 2./3.ligden takım oynasa Dortmund ile böyle saçmasapan hatalar yapmaz. Geçmiş olsun renktaş ikinci lige hallo dediniz bile.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt