A Milli Takım'ın Ukrayna ve Hırvatistan Maçları Aday Kadrosu Belli Oldu!

5 senedir sag bek bulamadilar, hep Sener oynuyor :D

Biraz şansımız yükseldi hemen içine edecekler.

animated-ukraine-flag-image-0019.gif

selçuğu neden çağırmışlar cidden anlam veremedim.Kariyerinde dibi görmüş adamları milli takıma çağır sonrada denedik ama olmadı pehhh.

Kilit maclar oldugu icin tecrubeden faydalanmak istemis olabilir. Yapar hocalar bunu, daha onceki milli takım hocaları da yaptı. O yuzden şaşırmadım.

Yav bu Ozan'da ne görüyorlar ayrıca Oğuzhan niye yok la ?

Arda vukuat yaptı karşılığında kovulması gereken milli takımı bıraktı şimdi kurtarıcı olarak alınıyor severler böyle işi

Ozanla selçukun olup oğuzhanın olmaması büyük bir zırvadır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç kondisyonu olan ve lige iyi başlayan Olcayla Oğuzhan kadroda yok 10 dk oyunu sabote eden Selçukla dün yedi düveli kendine sövdüren Ozan var. Kendi kendine aşırtma gol atan Cenk var ama Onur yok. Bu kadro çok açık ezbere yazılmış.

Kilit maclar oldugu icin tecrubeden faydalanmak istemis olabilir. Yapar hocalar bunu, daha onceki milli takım hocaları da yaptı. O yuzden şaşırmadım.

Daha önceki milli takım hocalarıda yaptı ve hepsi eşeğin nazik organını gördüler.

Nerede çer çöp var doldurulmuş bir ayı kendine yer bulamamış lobisi azaldı herhalde

Adam transfermarkti acmis oyuncu secmis :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Son düzenleme:
Cenk Gönen; Var
Ozan Tufan; Var
Arda Turan; Var
Selçuk İnan; Var

Oğuzhan; Yok

rWAOxK.gif

Son düzenleme:
ISmail Koybasi ve Selcuk inan olmamis. Koca Turkiyede Ismailden iyisi yok mu arkadaslar?

Geri
Üst Alt