A Milli Takım'ın Ukrayna ve İzlanda Maçları Aday Kadrosu Açıklandı!

Olayların tam olarak ne olduğunu hala kimse bilmiyor. Şu an benim gözüme gözüken tek net olay , iki tane egoistin birbirleriyle atışması. Sonuçları ise ne olursa olsun en iyi Türk futbolcusundan yararlanamıyoruz.

Tvlere çıkıp boş boş sözde delikanlılık ,adamlık dersi vereceklerine o rezil 2016 performansı sonrası bu milletten özür dileseler,konunun ne olduğunu anlatsalardı..
Ha eğer konu net olarak prim,para muhabbetiyse değil fatih terim ,kim gelirse gelsin bu dini imanı para olmuşları milli takımın m sine almayacaksın. ( Eğer durum gerçekten prim hikayesi ise )

ardanın terime laf atmasından sonra kadroya alması sürpriz olurdu terim gibi megaloman kaldırmaz o lafları. o açıklama olmasa belki affederdi ama artık çok zor

Valla Arda milli takımı aşırı yavaşlatıyordu ve barça'da ki gibi kasmıyordu bence böylesi daha iyi

Ama Caner bence alınmalıydı İsmail ve Hasan Ali ile olacak iş değil.

Ömer Toprak'ın alınmasına ise çok sevindim umarım hep kadroda olur adam akıllı bir stoperimiz olsun bari

Olcay Şahan denen kazmayı ise neden sürekli kadroya alıyor anlamıyorum tek kötü tercih bana göre o.

Rte den emir geldi filan deniyordu demek ki hikaye..cakar rasim ikilisi yanlis duymus.

0000234234.jpg

Olcay gibi Hasan Ali gibi kazmalarin yerine bir kac genc daha alsaydi keske. Aslinda Mevlüt de kazmanin teki ama adam Ligue 1 de rüzgar gibi esiyor bu aralar, alinmasini normal karsilayabiliriz.

simdi serdarda hazir olacakti

Kadro soyle olur

Volkan
Sener Omer Hakan Ismail
Topal
Hakan Ozan
Emre Cenk Volkan

Ozan yerine Tolga mukemmel olur
Volkanon yerinede Arda olsa klas bir 11 olur diyebilirim

löw'e almanlar laf ediyorlarmıs götze schurle gibi takıntıları var diye torpilli adamlar diyorlar

löw'e laf ettikleri adamlara bak hepsi world class ama bizde olcay hasan ali gibi kazmaları nasıl acıklayacaklar

----------------------------------------------volkan------------------------------------------------

---kaan---------------------ömer-----------------------------çağlar--------------ismail----------

--------------------------------------------------mehmet topal-------------------------------------

------emre mor------------tolga------------------------------------hakan---------volkan şen----

------------------------------------------------------cenk--------------------------------------------

Ömer'in kadroya çağırılmasına çok sevindim. Fatih hocam Arda konusunda kararlı anlaşılan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olayların tam olarak ne olduğunu hala kimse bilmiyor. Şu an benim gözüme gözüken tek net olay , iki tane egoistin birbirleriyle atışması. Sonuçları ise ne olursa olsun en iyi Türk futbolcusundan yararlanamıyoruz.

Tvlere çıkıp boş boş sözde delikanlılık ,adamlık dersi vereceklerine o rezil 2016 performansı sonrası bu milletten özür dileseler,konunun ne olduğunu anlatsalardı..
Ha eğer konu net olarak prim,para muhabbetiyse değil fatih terim ,kim gelirse gelsin bu dini imanı para olmuşları milli takımın m sine almayacaksın. ( Eğer durum gerçekten prim hikayesi ise )

Tahminimce mesele prim tartışmasından ibaret değil. En azından hoca öyle görmüyor.

Bence hoca Arda liderliğindeki bir grubun kendisini sabote ettiğini, sahada mücadele etmediğini amiyane tabirle maç sattığını düşünüyor. Bunu kanıtlayamayacağı için de açıkça söylemeyip konuyu geçiştiriyor açıklama yaparken.

Benim fikrim böyle.

en ufak kötü sonucta bence terimin üzerine oynayacak bütün medya sonrada belli olacak tayyip ardayamı daha cok seviyor yoksa terimi mi

Ömer'in çağırılmasına sevindim, yerinde bir karar.

Arda'ya gelirsek, FT gidene kadar Arda'yı bir daha çağırmaz.

löw'e almanlar laf ediyorlarmıs götze schurle gibi takıntıları var diye torpilli adamlar diyorlar

löw'e laf ettikleri adamlara bak hepsi world class ama bizde olcay hasan ali gibi kazmaları nasıl acıklayacaklar

Yalniz Dortmund dan Gonzalo Castro'nun cagrilmamasi bence net bir skandal. Adam cok manyak bir seviyeye geldi son 1 senede world class top oynuyor ve acayip formda, son Real macinda da tas gibiydi adam.

Yalniz Dortmund dan Gonzalo Castro'nun cagrilmamasi bence net bir skandal. Adam cok manyak bir seviyeye geldi son 1 senede world class top oynuyor ve acayip formda, son Real macinda da tas gibiydi adam.

Rudy nin cagirilmasi da ayri komik.

en ufak kötü sonucta bence terimin üzerine oynayacak bütün medya sonrada belli olacak tayyip ardayamı daha cok seviyor yoksa terimi mi

Bence böyle bir tabloda kaybeden Terim olur. RTE ve eşrafının Terim'den çok da hazzettiğini sanmıyorum. Terim onların cenahından değil sonuçta. Arda ise hep o kanada oynuyor.

Geri
Üst Alt