A Milli Takım'ın Ukrayna ve İzlanda Maçları Aday Kadrosu Açıklandı!

Cagrilan isimlerin uzaktan bir cete olarak algilanabilecek kisiler olmasi yani selcuk caner arda v burak olmasi onemli

burada bizim sunu da anlamamiz lazim , arda barcelonada oynuyor ve basarili olabilir fakat oynadigi kritik 2 avrupa sampiyonasi macinda ne yapti ? Canerin muthis ortalari ile burak hirvatlari mi dagitti , selcuk ile arda muthis ikiye birler yaptilar da ispanyayi mi alt ettik ?

arda bu kadar konusuluyorsa turnuvaya gidilen golu yazan selcuk da ayni oranda konusulabilir

ben yaptiklari ise bakarim , bana fransada is yapmamislar , klup takimlarinda yapsalar ne fayda ?

su an onemli olan secilen oyuncularin 2 macta rustunu ispat edip gerekli skorlari almasidir

Cagrilan isimlerin uzaktan bir cete olarak algilanabilecek kisiler olmasi yani selcuk caner arda v burak olmasi onemli

burada bizim sunu da anlamamiz lazim , arda barcelonada oynuyor ve basarili olabilir fakat oynadigi kritik 2 avrupa sampiyonasi macinda ne yapti ? Canerin muthis ortalari ile burak hirvatlari mi dagitti , selcuk ile arda muthis ikiye birler yaptilar da ispanyayi mi alt ettik ?

arda bu kadar konusuluyorsa turnuvaya gidilen golu yazan selcuk da ayni oranda konusulabilir

ben yaptiklari ise bakarim , bana fransada is yapmamislar , klup takimlarinda yapsalar ne fayda ?

su an onemli olan secilen oyuncularin 2 macta rustunu ispat edip gerekli skorlari almasidir
aynen öyle

canerin burakın selçukun çağrılmaması "tercih"
arda nın çağrılmaması "skandal"dır
ardayı sevmiyorum diye bu saçmasapan karara sevinecek kadar "hain" olmadım bu milli mesele..

iyi goca gafa gene yok :005: "sevindim"
he terimin kovuluşu yakındır orası başka

terim eğer gönderilecekse bence tayyibinde tüpçününde isteyecegi tek isim şenol güneş olur bence

yani terimin yerine adam bulmadan izin vermezler istifasına

Kariyerinde aldığı ender doğru kararlardan biri.

Destekliyoruz

Eger selcuk izlandaya frikik golunu attiktan sonra , cek macinda (elemelerdeki) ardanin asisti , serdar azizin penaltisi sonrasi cagrilmamis olsalardi elestirileri anlardim

ama bana fransada hic bir sey vermemis arda da digerleri de . 24 takimin 16 sina bile girememisler

hangi hedefe beni ulastirmis ki ayricalik taniyayim imtiyaz gostereyim ?

Hocam feto temizligi yapmis , Barca imami Arda basta olmak uzere cetecilere milli forma yok!!

Volkan

Şener-Omer-Balta-Ismail

Topal-Tolga

Volkan-Hakan-Emre

Enes

Olmalı​

Ne yapıyorsa yapsin umurumda değil sadece kovulmasin

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Selçuk-burak-caner-gökhan gönül gibi adamlardan oluşan ve 2010 elemelerinden sonra milli takımı oluşturan jenerasyonun artık değişme vakti gelmişti zaten.

Euro 2012'ye gidemeyen

2014 dünya kupası elemelerinde romanya ve macaristan gibi takımların gerisinde kalıp 4.olan

euro 2016 elemelereinde tamamen statünün katkısıyla hem de çek.cum ve izlanda gibi iki takıma çok net bir şekilde geçilmesine rağmen 3.olarak finallere gidebilen ve finallerde çok kötü bir performans koyan bu jenerasyon zaten hiç olmamıştı...

Bu jenerasyon 1996-2010 arası oluşan ''herkesi yenebiliriz'' güvenini kıran ve bunu ''herkese yenilebiliriz'' psikolojisine çeviren bir jenerasyon olmuştur.2 sene önce uğur melekenin tabiriyle bu jenerasyon maalesef kaybetmeye alıştı daha kötüsü alıştırdı.

Bu nedenle arda dışındaki diğer tüm adamların alınmaması geç kalınmış doğru bir karar..

hocam gerekli ayarı vermiş.

Arda konusunda RTE aracı oldu az çok biliyoruz almaması iyi Ardadan özür bekliyor bence hoca ardada özür dilemiyor iş buralara kadar geldi.
Hayırlara vesile olsun.Allah Kerim Fatih Terim

İdeal 11
Volkan
Şener-Ömer-Hakan-Hasan Ali(İsmail ikisi de leş)
Mehmet-Tolga-Yunus
Emre-Mevlüt-Hakan

Devrecilerin olmaması çok doğru karar. Genç bir ekibiz ve bu devreciler olmadığı takdirde gençlerimizden daha iyi performans alacağımızı düşünüyorum. Tecrübeyse Hakan Balta, Mehmet Topal gibi terlettiği formaya saygılı isimler var zaten.

Gecnlerde ben de 2-3 saniye bizim milli takima dusunmedim degil.:asd22:

Geri
Üst Alt