Adnan Polat'ın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum gerçekten. Şimdi kendisini haklı çıkarmaya çalışmak için herkese çamur atmış. Yönetim devrilmesinin ne kadar doğru olduğu şimdi daha çok anlaşılıyordur. Yapılan röportajda bir insan kendi kendini ancak bu kadar yalanlayıp bu kadar acınacak halde bırakır. Röportajda Haldun Üstünel'in patron olduğunu ve Adnan Sezgin'in profesyonel olduğunu belirtiyor. Futbolda başarısızlık olunca normal olarak Haldun Üstünel her patron gibi işini iyi yapmadığını düşündüğü elemanını çıkarmak ister. Ama Adnan Polat kankası Adnan Sezgin uğruna Haldun Üstünel'i nasıl istifaya zorladığını resmen açıklamış yazık gerçekten.
Ayrıca Arda'yı medya dağıttı demiş. Sana o muhabir neden sormadı acaba siz başkan değil miydiniz niye korumadınız diye. Kendi futbolcunu koruyamayacaksan ne işin var o koltukta senin. Kendi yönetim kurulunun hiç bir işi doğru düzgün beceremediğinizi tekrar kendi ağzınla açıklıyorsun. Bide bize oyun oynandı her şey planlı bir şekilde yapıldı diyorsun. Mehmet Helvacı(ki kendisini günahım kadar sevmem) ile birileri anlaşarak planlı bir şekilde yönetimi devirdi diyor. Yahu bu zırvaya 5 yaşındaki çocuk inanmaz. Sen Galatasaray kulübü başkanısın. Senin yetkin olmadan bu kulüpte bırak futbolcuyu malzemeci alınmaz. Aldığı futbolcular kötü demiyorum ama berbat bir yönetimi olduğu için hiç bir futbolcuyla başarı sağlanamadı.
Adnan Polat gelen teknik direktörlerin arkasında dursaydı ve istediği futbolcuları alsaydı inanın durum bundan çok daha farklı olurdu. Ama Rijkaard'ı getirip hoca 4-3-3 oynatma demek gerçekten acınılası bir durum. Sen Rijkaard'ın hangi sistemle oyun oynattığını bilmiyorsan bırak Galatasaray Spor Kulübü başkanlığını 3. ligte herhangi bir kulüpte başkanlık yapacak futbol aklın yok demektir. Ama Rijkaard'ı getirip onun istediği futbolcuları alsaydın durum şimdi çok farklı olurud. Rijkaard Keita'yı istemedi diyorsun peki bende sana bir soru soruyorum Rijkaard Serdar Özkan ve Mustafa Sarp'ı mı istedi senden de gittin bu futbolcuları aldın. Herkese çamur atmak kolay.
Kendi kendine ele veriyorsun. Gelen hocaların hiç birinin suçu olmadığına adım gibi eminim bu röportajı okuduktan sonra. Adnan Polat gelen her hocaya nasıl futbol oynatması konusunda karışamaz. Onun işi bu değildir. Adnan Polat'ın işi takıma en iyi futbolu oynatacak ve şampiyon yapacak hocayı getirmek ve onun isteği doğrultusunda transfer yapmak olmalıydı. Ama o ne dedi Kalli gittikten sonra takımın başında Cevat hoca varken takımı Adnan Sezgin ile biz kurduk ve şampiyon yaptık dedi. Zaten ne olduysa bundan sonra oldu. Adnan Polat sanki başkan değil de teknik direktör gibi gelen her hocaya akıl verdi. Transferleri Adnan Sezgin ile birlikte yaptı ve başarı gelmeyince hocayı kovdu. Yazık gerçekten yazık.
Şimdi de gelen yönetime akıl vermeye çalışıyor. Adnan Polat bundan sonra kulüpten içeri sokulmamalı. Hemen disiplin kuruluna sevk edilip üyeliği iptal edilmeli. Bir insan kendi egosu uğruna takıma bu kadar zarar vermemeli. Bütün suçu başkalarına atıp kendi sütten çıkmış ak kaşık gibi davranamaz. Umarım en kısa zamanda kulüple olan bütün ilişkisi kesilir.