A. Potuk: "Galatasaray'ı yenersek..."

Kanırta kanırta yenmemiz lazım,sampiyonluk gitti ama bunlardan kan almamız lazım kan!!!

Eğer bu arkadaşları acı acı yenmezsek bizede yazıklar olsun.

Biz sampiyonlugu garantilemis olarak geldik ama yenildik, buna ragmen cok büyük rezillik yaparak saha ortasinda aptal bir sevinc gösterisi yaptik.

Istediklerini rahat yaparlar elbette. en iyi ihtimalle 11 puan farkla deplasmana gelecekler, rahat yener giderler bizimkileri.

UEFA şemsiyeyi açana kadar her türlü tahrik unsuruna hazırlıklı olmalıyız.

CL'e direkt katılma hakkı ve TZK'yı alalım sonrasına bakacağız.

Provake etmek denmez de ne denir şu açıklamaya ?

ben alpere kızmıyorum bunları böyle konuşturan bizim takım , ben bizimkilere kızıyorum...

Geçen sene aynı aptallığın bir başkasını bizim futbolcular yaptığı için bir şey diyemeyeceğim.

Eğer yenerlerse buyursun kessin. Kızacağım tek taraf yine bizim taraf olur. Adamlar hem şampiyon olup hem de bizi içerde-dışarda yenerlerse zaten çirkefliğe gerek yok. Helal olsun der geçerim...

Böyle birşeyi bırakın, kazanırlarsa maçtan sonra yapacakları en küçük bir terbiyesizliğe dahi izin vermemek lazım. Direk sahaya atlayıp ağızlarını yüzlerini dağıtmak lazım. Bunlara az bile.

Emre Belözoğlu en geç seneye yerini Alper'e bırakır. Transferinden 15 gün önce ana avrat küfür edildikten sonra o camiaya transfer olması karakterini anlatıyor.

Bizimkilerde geçen sene gitti sevindi yenilmelerine rağmen.Bunlar da sevinirse hiçbir şey demem.Hak ettik gerçekten.

Konuyu görünce Galatasaray'ı yenersek annemi taraftarlara armağan edeceğim diye birşey söyledi zannettim.

Geri
Üst Alt