A. Potuk: "Galatasaray'ı yenersek..."

Kesince nolcak yani olay ne. Kestirmeye başlamışken kaba etindekikeride kestirde bi işe yarar belki. 1-2 milyon dolar kaldırırsın o maçta.

Ulan sunları sahaya gömemesseniz ozaman gidin işte tamamen bu klüpten.Ruhsuz herifler şu rezalet takımı şampiyon yaptınız.

Senelerdir Fener yapar bunu şampiyon olmasakta Galatasaray'ı yenelim derler. Aynı şeyi bu sefer ben istiyorum.

İnşallah saçların dökülür genç yaşta kel kalırsın...

Mağara adamı ya...

Nasıl saçma salakça bir temennidir bu arkadaş.

Bu arada bizim ruhsuzlar da duysunlar bir zahmet şu lafları da biraz ciddi olsunlar o maçta en azından.

Bizim takimin su anki haline ne yazık ki güvenim yok. Yenebilirler. Ama Alper e o saclari yedirirler haberi yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakin olun. intikam soğuk tüketilir.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Zaten alabildiğine çirkinsin kes de kel tavuğa benze iyice :D

Anasına küfredenlerin ekmeğini yiyen adam sahanın ortasında saçını da keser, sütyen de takar.

eğer şunları yenemezsek var ya kafayı yerim ilk defa beynim kuş gibi düşünüyor "feneri yenelim yeter"diyorum ne hallere düştüm!

eğer şunları yenemezsek var ya kafayı yerim ilk defa beynim kuş gibi düşünüyor "feneri yenelim yeter"diyorum ne hallere düştüm!

Bizim takımda o hırs yok Fenerdeki gibi. Bu sezon şampiyon olamadık kendi sahamızda ezip yenelim de az da olsa telafi olsun demezler. Orada da yenilir anasını satıyım.

bunlara giden şerefini yitiriyor herhalde. kafani kesmesinler dikkat et.

Taraftara oynuyor iste, o yuzden boyle apuk sapuk seyler soyluyor..

Geri
Üst Alt