A2 Ligi H:25 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: A2 Ligi H:25 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | 21 Şubat | Maç Sonucu

valla ben sinan--yusuf ve berkin i çok beğendim bugün .....emirhan a da fazla iş düşmedi ama gelen nadir toplardan birinde iyi çıkardı topu yoksa 2-0 oluyodu

A takımda oynayacak biri yok bu takımda hepsi ortalama oyuncu bana göre. her sene övüp dururuz, paf takımımız şöyle gençlerimiz böyle diye ama malesef arda hariç bi tane adam akıllı oyuncu çıkartamadık kaç senedir.

yalnız siz böyle diyince ben daha çok üzülyorum abi yapmayın ya !:( a takımda sinan ,berkin ve cem sultan sırıtmadan oynar !berk neziroğullarıda !cumhurda !hazırlar !onur ve emirhanda öyle !off ama ne zaman şans bulcaklar ki !

!bende! dört gözle! bekliyorum ne zaman sans bulacaklarini, ama tahminen gelecek sezon!gelecek! olan Antrenör ancak!A Takima cikarir!Hagi! gittikten sonra!

A takımda oynayacak biri yok bu takımda hepsi ortalama oyuncu bana göre. her sene övüp dururuz, paf takımımız şöyle gençlerimiz böyle diye ama malesef arda hariç bi tane adam akıllı oyuncu çıkartamadık kaç senedir.

A2 takımımız bu kadar başarılıyken genç oyuncular şans bulamıyorsa bir cacık olmaz bu ligden.

Beyler Emirhan nasildi? Kalemizi koruyabilirmi?

Yusuf Onur nasildi?

Emirhan'ın golde büyük hatası var. Kornerden gelen topu yumruklamak için kalesini terk etti ama boşa çıkmış oldu 1-0 oldu. Golden sonra bir tane tehlikeli atakları vardı onda da başarılıydı. Yusuf Onur iyiydi Serkan Kurtuluş'un yerine oynasa pek de bir şey değişmez :o

İbrahım Selen sezon başında Adanadan gelen dimi arkadaşlar???Ne oldu ona golu atmış ama hep yedek galiba iyi oynamıyo mu???

İbrahim Selen tamam iyi oyuncu ama onun önünde olan 2 forvet var Anıl ve Cem. Bu da İbrahim'in şanssızlığı yoksa iyi oyuncu.

Yenildik diye kapadım 1 dk. sonra gol olmuş. İbrahim'in atmasına sevindim daha 17 yaşında, Fm'dekinin yarısı olsa yeter. :D

Adana Demirsporlu bir arkadaşımın dediğine göre İbrahim Selen,Türkiye'nin en iyi santraforlarından biri olabilecek kapasitede bir gençmiş.

Benim de ilk izlenimlerim çok olumlu kendisi ile ilgili.

İbrahim gerçekten çok şık bir gol attı. Topu iyi düzeltti kalecinin üstünden attı. Kafasıyla boş kaleye yolladı topu.

İbrahim gerçekten çok şık bir gol attı. Topu iyi düzeltti kalecinin üstünden attı. Kafasıyla boş kaleye yolladı topu.

Kaleci üstünden değil yanındaki febeli cocuk vurmuş topa.neyse iyi futbolcu

Maç için değerlendirmelere gelecek olursak ;

Emirhan Ergün: İlk golde hatalıydı ama ikinci yarıda durum 1-0 iken %100 net gol pozisyonunu çıkardı. Yediği golde kornerde boşa çıktı ama sadece o hatalı değildi. Takımımız bir an dikkatsizlik yaparak boş bıraktık alanı ve Berk Elitez ön direğe koşup attı golü.

Yusuf Onur Arıkan: Teknik bir sağbek. Fiziğini geliştirirse yeni sağbekimiz olur. Hem hızlı hem de akıllı.

Semih Oğuz: Fiziği ve boyu iyi. Tekniği vasat. Bir stoper. Kafa toplarında iyi. Hep yerden oynamasını beğendim.

Sinan Osmanoğlu: Aynı Semih gibi. Söylenecek şeyler onun için de geçerli.

Emrah Yollu: Bu maçta Berk Neziroğulları'nı görmeyi bekliyordum. Emrah'ı da beğendim ama A takımım sol beki olacak kapasiteye sahip değil. Çok hızlı değil ama fiziği iyi. Hırslı bir oyuncuya benziyor.

Ahmet Kesim: Stoper olduğunu unutmamak lazım. Ön liberoda oynadı. Hatasız oynadı. Ayağı düzgün ve oyun görüşü iyi. Golün asistini yaptı.

Uğur Ayhan: Vasat bir ortasaha oyuncusu bence.

Ersin Yonar: Oyuna girdiği dakikalarda soldan etkili oldu beğendim.

Berkin Kamil Arslan: 10 numara topçu. Sol açıkta oynuyor. Çalım dribbling herşey var. Oyun görüşü şut orta falan. Okan Alkan'ı madara etti. Sakatlanması talihsizlik. Gümbür gümbür geliyor A takıma. Yazın A takımda izleyeceğiz.

Caner Öztel: İyi bir kanat oyuncusu ama bence yeterli düzeyde değil.

Bilal Özhan: Tam bir ortasaha oyuncusu. Soğukkanlı. Ara pasları da güzel. Çok iyi bir ortasaha yetişiyor beyler, bayanlar.

Cem Sultan: Söylemeye gerek yok aslında. Diğerlerinden oldukça iyi durumda. Çalımı iyi şutları iyi. Takımımız gol attıktan sonraki sevincini görünce takımda kalacağını anladım.

Anıl Dilaver: Fazla top alamadı ilk yarıda. Zaten hepimiz Anıl'ı biliyoruz.

İbrahim Selen: İleride çok iyi bir forvet olucak. Tugay'a teşekkür ediyorum takımımıza kazandırdığı için. Topu alışı kontrol edişi klas.

beyler bende anıl dilaver neden ikinci yarının başında çıktı dıye merak edıyordum.çocuk 39 derece ateşle çıkmış maça ikinci yarıdada devam edememiş maçtan sonrada serum felan vermişler.

Serkan abi Berkin'in sakatlığı ne durumda ? Anıl'ın halinden belliydi bitkin duruyordu.

valla ben sinan--yusuf ve berkin i çok beğendim bugün .....emirhan a da fazla iş düşmedi ama gelen nadir toplardan birinde iyi çıkardı topu yoksa 2-0 oluyodu
berkin mi şaka yapıyorsun heralde maçın en kötü ismi berkin kamil arslandı.bu kadar bencil oynarsan kardeşim atakıma almıyorlar diyede ağlama

berkin mi şaka yapıyorsun heralde maçın en kötü ismi berkin kamil arslandı.bu kadar bencil oynarsan kardeşim atakıma almıyorlar diyede ağlama

Abi çok iyi oynadı sakatlanana kadar. Yapma etme en iyi oyuncumuz.

Abi çok iyi oynadı sakatlanana kadar. Yapma etme en iyi oyuncumuz.

ben kötü oyuncu dedimmi çok iyi kumaşı var ama mantelıte eksikliği onun atakıma şuan için çıkmasına engel.maçı gstvden gece izle yada fb tvden, bir topu olumlu kullanamadı maçta, neden çalım sevdası kendini gösterme hevesi yüzünden.ne zaman takıma katkı sağlamaya başlar ne zaman yeteneklerini ve takım oyununu benimser o zaman berkinden futbolcu olur.heralde anıl ve diğer forvetlerin yerinde olsam yaşça küçük kardeşleri berkini kenara çekip iyi bir marizlerdim.futbol topunu sana tahsis etmediler berkin kamil arslan,anıldada cemdede var sende olan teknik,unutma yaşında daha 18

ben kötü oyuncu dedimmi çok iyi kumaşı var ama mantelıte eksikliği onun atakıma şuan için çıkmasına engel.maçı gstvden gece izle yada fb tvden, bir topu olumlu kullanamadı maçta neden çalım sevdası kendini gösterme hevesi yüzünden.ne zaman takıma katkı sağlamaya başlar ne zaman yeteneklerini ve takım oyununu benimser o zaman berkinden futbolcu olur.heralde anıl ve diğer forvetlerin yerinde olsam yaşça küçük kardeşleri berkini kenara çekip iyi bir marizlerdim.futbol topunu sana tahsis etmediler berkin kamil arslan,anıldada cemdede var sende olan teknik,unutma yaşında daha 18

Tamam abi o konuda hakllısın. Sakatlığı ne durumda bir bilgi verir misin ?

Serkan abi Berkin'in sakatlığı ne durumda ? Anıl'ın halinden belliydi bitkin duruyordu.

berkinin arka adalesinde sıkıntı varmış.işte çok zorlarsan olacağı bu,basit oyna ne diye devamlı çalım atmaya çalışıyorsun yazık değilmi bak sakatlandı.

Umarım kısa sürede takıma döner Berkin.

Cevap: A2 Ligi H:25 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | 21 Şubat | İlk Yarı | GS TV & FB T

Hagi'nin futbol akademisi varmış?

Ya bıraksın bu işi. Şu takımda oynayan Semih Oğuz, Sinan Osmanoğlu, Cem Sultan ve Berkin A takımda 2-3 maç oynasın, takımın değişilmezi olurlar. Biraz abarttım ama. :)

Bu A2 takımı şu anki A takımdan daha üst sırada olurdu STSL'de ve kesinlikle abartmıyorum.

Maç için değerlendirmelere gelecek olursak ;

Emirhan Ergün: İlk golde hatalıydı ama ikinci yarıda durum 1-0 iken %100 net gol pozisyonunu çıkardı. Yediği golde kornerde boşa çıktı ama sadece o hatalı değildi. Takımımız bir an dikkatsizlik yaparak boş bıraktık alanı ve Berk Elitez ön direğe koşup attı golü.

Yusuf Onur Arıkan: Teknik bir sağbek. Fiziğini geliştirirse yeni sağbekimiz olur. Hem hızlı hem de akıllı.

Semih Oğuz: Fiziği ve boyu iyi. Tekniği vasat. Bir stoper. Kafa toplarında iyi. Hep yerden oynamasını beğendim.

Sinan Osmanoğlu: Aynı Semih gibi. Söylenecek şeyler onun için de geçerli.

Emrah Yollu: Bu maçta Berk Neziroğulları'nı görmeyi bekliyordum. Emrah'ı da beğendim ama A takımım sol beki olacak kapasiteye sahip değil. Çok hızlı değil ama fiziği iyi. Hırslı bir oyuncuya benziyor.

Ahmet Kesim: Stoper olduğunu unutmamak lazım. Ön liberoda oynadı. Hatasız oynadı. Ayağı düzgün ve oyun görüşü iyi. Golün asistini yaptı.

Uğur Ayhan: Vasat bir ortasaha oyuncusu bence.

Ersin Yonar: Oyuna girdiği dakikalarda soldan etkili oldu beğendim.

Berkin Kamil Arslan: 10 numara topçu. Sol açıkta oynuyor. Çalım dribbling herşey var. Oyun görüşü şut orta falan. Okan Alkan'ı madara etti. Sakatlanması talihsizlik. Gümbür gümbür geliyor A takıma. Yazın A takımda izleyeceğiz.

Caner Öztel: İyi bir kanat oyuncusu ama bence yeterli düzeyde değil.

Bilal Özhan: Tam bir ortasaha oyuncusu. Soğukkanlı. Ara pasları da güzel. Çok iyi bir ortasaha yetişiyor beyler, bayanlar.

Cem Sultan: Söylemeye gerek yok aslında. Diğerlerinden oldukça iyi durumda. Çalımı iyi şutları iyi. Takımımız gol attıktan sonraki sevincini görünce takımda kalacağını anladım.

Anıl Dilaver: Fazla top alamadı ilk yarıda. Zaten hepimiz Anıl'ı biliyoruz.

İbrahim Selen: İleride çok iyi bir forvet olucak. Tugay'a teşekkür ediyorum takımımıza kazandırdığı için. Topu alışı kontrol edişi klas.

Sinan'ın tekniği Neill'dan bile daha iyidir bir defans oyuncusu için. 50-60 metreye çok isabetli paslar atabildiği gibi, geriden oyunu yönlendirme ve oyun görüşü üst düzey bir oyuncu. Tek handikapı ağır bir futbolcu olması ama ne Zsn'dan ne de Servet'ten daha ağır bir oyuncu değil. Hagi, iddiamızın kalmadığı şu ligde koltuk sevdası yerine gençlere şans verse Sinan gibi birkaç oyuncu A takımın gediklisi olur.

Caner Öztel ise A2 takımın da sırıtan oyuncuların başında geliyor. Teknik düzeyi ve oyun zekası son derece düşük bir oyuncu. Tek göze batan yanı süratliymiş izlenimi vermesi.

Geri
Üst Alt