A2 Ligi Türkiye Finali | Galatasaray 2-0 K.Erciyes | 21 Mayıs | ŞAMPİYONUZ

Cevap: A2 Ligi Türkiye Finali | Galatasaray 1-0 K.Erciyes | 21 Mayıs | İlk Yarı

Serkan Kurtuluş'un yerine ben oynasam daha yararlı olurum. O derece kötü bir adam.

Ne zaman A2 maçını izlesem en çok gözüme Yusuf Onur Arıkan batıyor. Kesinlikle Seneye Sabri'nin yedeği olarak düşünülebilir.

Aynen, Rafael'e çok benzetiyorum.. :)

Cevap: A2 Ligi Türkiye Finali | Galatasaray 1-0 K.Erciyes | 21 Mayıs | İlk Yarı

Serkan Kurtuluş'un yerine ben oynasam daha yararlı olurum. O derece kötü bir adam.

Ne zaman A2 maçını izlesem en çok gözüme Yusuf Onur Arıkan batıyor. Kesinlikle Seneye Sabri'nin yedeği olarak düşünülebilir.

O zaman neden biz Serkan Kurtuluşu seyrederek kahrolduk onu anlamıyorum.1-2 seneye Sabriyi keser bu çocuk

Cevap: A2 Ligi Türkiye Finali | Galatasaray 1-0 K.Erciyes | 21 Mayıs | İkinci Yarı

Berkin FM'deki özelliklerin hakkını veriyor diyorsunuz yani öylemi ?? :)

Cevap: A2 Ligi Türkiye Finali | Galatasaray 1-0 K.Erciyes | 21 Mayıs | İkinci Yarı

Şu an için tek eksisi biraz bencil.

A takıma girse bu sene ne süper olur, vedat izliyorsa kesin görmüştür gerçi

Aynen Arda nın ilk zamanlarına bezemiyor mu Berkin'in futbolu fiziği vs.

Arda'nın ilk zamanlarından daha iyi fiziği. Hızlanması çok çok daha iyi.

Bilal Özhan aklı ile oynuyor oyunu ve teknik de.

A2 de bile hakemler bizi tutmuyor. :mad:

@hazarbuyukaHazar Buyuka

Drogba transferi Galatasaraylilara hayirli olsun diyorum.

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Drogba transferi Galatasaraylilara hayirli olsun diyorum.

vor 2 Minuten Als Favorit markieren Retweet Antworten

Hazar Buyuka

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Unal Aysal Drogba ile Istanbul'a gelir

bitmedi maç? mi

Son 5 dakika. Şuan 85. dakika 3 veya 4 dakika uzatma verir hakem.

Geri
Üst Alt