A2 Takım Kullanılmalı

Ahmet Bayram

Since 1481
Tecrübeli Üye
Devre arası yapılan transferler ile kadro bayağı genişledi. Genç oyuncu sayısı da oldukça arttı. Ancak bu oyunular antrenmandan antrenmana oynayarak veya yedekten gelip 10-15 dakika oynayarak gelişmez. A2 Ligi statüsünde herhangi bir yaş sınırı yok ama maksimum 2 yabancı oynatabiliriz. Ontivero'nun kadroya girmekte zorlanacağını düşünürsek onu garanti olarak orada oynatabiliriz. Kadro rotasyonunda gerilerde kalan oyuncuların maç kondisyonunda kalması, 3 kulvarda yarışacak bir takım için çok önemli. Ben Eray, Koray, Salih, Yiğit, Ontivero ve Oğuzhan'ın bu sezon fazla süre alacağını zannetmiyorum. Emre Can ve İbrahim de sezonu oturarak geçirmemeli. Yekta ayrılmadığı taktirde Umut Gündoğan'a da fazla forma şansı gelmez. Ben bu isimlerin her zaman olmasa da, ara sıra A2 liginde oynatılıp formlarının hazır tutulmasını öneriyorum.

aynen bencede ne varsa kendi hamurunda var,öyle sağdan soldan Anadolu takımlarından toplama yapacağına,2 kasetle 3 video ile oyuncu izleyeceğine,kendi altyapındaki gençlerine çok daha fazla eğil çünkü çocuklar 24 saat göz önünde floryada en azından sen görüyorsun bu oyuncuda iş varmı futbolcu kumaşı var mı diye....

Yeni Bülentler,Tugaylar,Ardalar Anadoludan değil kendi altyapından çıkar arada Sabrilerde çıkıyor o ayrı:)

Geri
Üst Alt