15 maça çıkmış tek bir asistle sezonu bitirmiş şu ana dek. izlediğim maçlarda da hiç bir katkısı yok. rakiplerinden biri el ghazi vasatı üstelik
adamlar zaten belli ki memnun olmayıp eylülde traore'yi transfer etti.

Sakatlıktan çıktı iyi dönmemiş olabilir ama geçen sene önemli işler yaptı baya. Çok boklanacak bir performansı yok totale bakacak olursak.

Bu adamı beğenmeyenlerle vakti zamanında trezeguet çöp diyenler aynı ürünün mahsulü, he deyin geçin boşverin
Trezeguet'i en çok övenlerden biriydim de arada ciddi fark var.

1. Trezeguet alt yapısı fena olmayan ve önceki sezonunda da bayağı iş yapmış bir adamdı, bizde de 2 sezon boyunca ciddi katkı sağladı.
2. Dünya kupası oynayacaktı/oynadı.
3. Daha disiplinli ve çalışkan bir oyuncuydu.
4. 5 milyon euroya alınabilirdi.

Boupendza potansiyel olarak daha iyi olsa da kilo almaya müsait, geçmişi koca 1 çöp olan, one season wonder bir oyuncu. İstanbul gibi yerde pandemi bitince sıyırması çok olağan.

Üstüne 10 m euro gibi saçma bedeller isteniyor.

Bakambu diyenler de var, onun geçmişi ve alt yapısı da fena değil üstüne o bile 7.5a gitti, buraya gelişi 1.5 falan.

3-4 milyon euroya vermiyorlarsa neyin riskine girilecek bu adam için 10 mu verelim ne istiyorsunuz anlamak zor hakkaten.

Sakatlıktan çıktı iyi dönmemiş olabilir ama geçen sene önemli işler yaptı baya. Çok boklanacak bir performansı yok totale bakacak olursak.

vallahi dönsün dönmesin farketmez. scout ekibi ne cengaverler buluyor dünyada. lafa gelince kasımpasanın buldugunu biz niye bulamıyoruz diyoruz. ben bu bizdeki ligde parlayan adamın peşinden gitme tutkusunu anlamıyorum. son 10 yılda kaç tane buna benzer adam parlamıştır. içinden gerçekten iyi oyuncu çıkan tek elin parmaklarını geçmez.

bırakalım artık şu yerli pazarın ithal mallarını. kontrolü scoutlara verince büyük takıma gönderebilecek adamları buluyorlar bunu kanıtladılar gelen/gelmeyen oyuncularla

Sene sonu 5 milyon teklif bulursa öpüp başına koysun Hatay, neyin 10 milyonu.

vallahi dönsün dönmesin farketmez. scout ekibi ne cengaverler buluyor dünyada. lafa gelince kasımpasanın buldugunu biz niye bulamıyoruz diyoruz. ben bu bizdeki ligde parlayan adamın peşinden gitme tutkusunu anlamıyorum. son 10 yılda kaç tane buna benzer adam parlamıştır. içinden gerçekten iyi oyuncu çıkan tek elin parmaklarını geçmez.

bırakalım artık şu yerli pazarın ithal mallarını. kontrolü scoutlara verince büyük takıma gönderebilecek adamları buluyorlar bunu kanıtladılar gelen/gelmeyen oyuncularla

Makul paralara gelecekse iç pazardan topçu almaya karşı değilim aslında ama kazıklanmamak lazım. Mevcut yöneticilerle kazıklanmamak da pek mümkün gözükmüyor.

Trezeguet'i en çok övenlerden biriydim de arada ciddi fark var.

1. Trezeguet alt yapısı fena olmayan ve önceki sezonunda da bayağı iş yapmış bir adamdı, bizde de 2 sezon boyunca ciddi katkı sağladı.
2. Dünya kupası oynayacaktı/oynadı.
3. Daha disiplinli ve çalışkan bir oyuncuydu.
4. 5 milyon euroya alınabilirdi.

Boupendza potansiyel olarak daha iyi olsa da kilo almaya müsait, geçmişi koca 1 çöp olan, one season wonder bir oyuncu. İstanbul gibi yerde pandemi bitince sıyırması çok olağan.

Üstüne 10 m euro gibi saçma bedeller isteniyor.

Bakambu diyenler de var, onun geçmişi ve alt yapısı da fena değil üstüne o bile 7.5a gitti, buraya gelişi 1.5 falan.

3-4 milyon euroya vermiyorlarsa neyin riskine girilecek bu adam için 10 mu verelim ne istiyorsunuz anlamak zor hakkaten.
Bro 10 milyon verelim diyen yok ki zaten, ki 10 milyon istendi diye bok atmanın lüzumu yok bence. Zaten bu sene sonu tek yıllık kontratı kalıyor. Seve seve 3e 5e bile alırsın.

He 3e 5e alınabilir risk mi onu irdelemek lazım.

Bütün maddi unsurlar bir yana, bizim takıma seviye atlatabilecek bir oyuncu mu bence Evet 👍

El Ghazi'nin de arkasına düştü yani 3. seçenek sol tarafta.

Sağda ikinci seçenek.

Arka plana düştü sakatlık sonrası. Geçen sene iyidi ama ne Grealish solda oynuyordu ne de Traore vardı.

Bro 10 milyon verelim diyen yok ki zaten, ki 10 milyon istendi diye bok atmanın lüzumu yok bence. Zaten bu sene sonu tek yıllık kontratı kalıyor. Seve seve 3e 5e bile alırsın.

He 3e 5e alınabilir risk mi onu irdelemek lazım.

Bütün maddi unsurlar bir yana, bizim takıma seviye atlatabilecek bir oyuncu mu bence Evet
Devre arası İrfanın sponsoru üzerinden bildiğim kadarıyla 4.5+1.5 gibi bir şey önerdik vermediler, bence iyi teklifti; bundan fazlası da verilmemeli zaten.

Maaşı da kesinlikle az olmalı.

trezeget premier ligin eli yüzü düzgün takımında sürünüyor. gol kralı ettiği iddia edilen diagne ise ligin en dandik takımında ligin en etkili oyuncularından oldu. çöp denilmesinde haklılık payı varmış o halde

bakambu lige gelmeden evvel sochoux'da oynayan orta karar goller atmış oyuncuydu. bu elemanın elle tutulur kariyeri yok.

hem scout transferleri isteniyor. hem de 24 yaşına kadar 0 olan bir 3 aylık topçunun peşinde tütsüler yakıılıyor bu taraftar ilginç cidden

Sakin sampiyon

Türkiye'den biri verir mi bilmiyorum ama bu adam böyle devam ederse evet sezon sonu en az 10 milyona gider. Adam winner gol kralı olmuş ve 3-4 milyon. Hadi oradan!

Devre arası İrfanın sponsoru üzerinden bildiğim kadarıyla 4.5+1.5 gibi bir şey önerdik vermediler, bence iyi teklifti; bundan fazlası da verilmemeli zaten.

Maaşı da kesinlikle az olmalı.
Artık ülke standartlarında verebileceğimiz max bonservis 5, maaş 1.5 olmalı. Über biri getirirsin ona bile max 2. Kabul ederse eder.

10m buna verene kadar 1 tane onyekuru 1 tane mohammed alırız.

Türkiye'den biri verir mi bilmiyorum ama bu adam böyle devam ederse evet sezon sonu en az 10 milyona gider. Adam winner gol kralı olmuş ve 3-4 milyon. Hadi oradan!

Adamın 1.5 yıl sözleşmesi varken 5 milyon teklif gelmiş Tahir Mahir, 6 ay sonra bedavaya imzalatabilecek hangi Avrupalı 10 milyon verir.

Geri
Üst Alt