bunlar ayarlamış her şeyi.

emin olun son gün bize vermemelerinin başlıca sebebi de bunların ali koç yalakalığı.

erol bilecik de işin içindedir.

hatayspor dünden itibaren rizespor, başakşehir, kasımpaşa gibilerinden farkı olmayan şerefsiz bir camiadır.
İnşallah küme düşerler, Kayseri ve Rize gidiyor bu sene inşallah. Böyle klüplerin ligimizde işi olmamalı. Peşkeş çeken klüpler hep dibi gördüler. Bursa artık yok Eskişehir yok, arkalarından da Paşa ve Başak da giderse demeyin keyfimize.

Fb aldı diyorlar, umarım öyledir. Galatasaray'a gelmesini asla istemediğim bir oyuncuydu. Zira o bölgede artık bir sorunumuz yok . Mostafa ve Oğulcan var. Yazın umarım viscayı da isteriz. Onda da fiyatı yükseltip fb ye 10 m falan kitleriz. Kadroları git gide batıyor.Çok yaşlı bir kadroya sahipler. Biz yeterki bu yıl şampiyon olalım herkes gerçek Galatasarayı seneye görecek.

ariza herif umarim almak gibi bir hata yapmayiz

Kime karşı değilsin mesela?

Alakalı alakasız her konuda tek yaptığın bizim topçulara bok atmak.

Yedline bile gelmeden bok atmışsın.

Neyse ben uyarımı yaptım.
premier ligi takip ederim, hızıyla oynayan bi topçu kafasını pek kullanmıyordu maçlarda.
ayrıca bok atmak değil orda sonraki mesajımı da okusaydın direkt yazmazdın
"bize rank atlatacak mariano tarzı oyuncu lazım solda bu tarz saracci var zaten o sebeple üzülünecek bi durum olmaz dedim"

irfandan dolayı taktığın için sürekli bana bu şekilde yazıyorsun farkındayım

Muhammed ile beraber manyak 4-4-2 olurlardı he

Akintola da çok faydalı adamın esamesi okunmuyor boupendza kadar yetenekli olmasa da daha akıllı olduğu kesin..acaba opsiyonlu mu kiraladilar ?

premier ligi takip ederim, hızıyla oynayan bi topçu kafasını pek kullanmıyordu maçlarda.
ayrıca bok atmak değil orda sonraki mesajımı da okusaydın direkt yazmazdın
"bize rank atlatacak mariano tarzı oyuncu lazım solda bu tarz saracci var zaten o sebeple üzülünecek bi durum olmaz dedim"

irfandan dolayı taktığın için sürekli bana bu şekilde yazıyorsun farkındayım
Alakası yok İrfan'ı ben de istiyordum ama o kadar para veremezdik o ayrı; oradaki lafım İrfan'ı istemene değil 10 m euro verme konusunaydı

Bana mı denk geliyor bilmiyorum ama nerde görsem bir oyuncumuza laf atıyorsun.

Akintola da çok faydalı adamın esamesi okunmuyor boupendza kadar yetenekli olmasa da daha akıllı olduğu kesin..acaba opsiyonlu mu kiraladilar ?
Opsiyon falan yok, kesin çökmeliyiz ona.

İki kanadı da yedekler, şerefsiz Hatayın tüm transferlerine engel olmalıyız.

edit yasak haber kaynağı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt