Hatay Ted Koleji'nin sorularını canlı yayında cevaplayan Boupendza hiç de çarpıcı olmayan çok klasik cevaplar verdi.

- "En sevdiğim teknik direktör Ömer Erdoğan."

- "Rusya'ya gitmedim. Çünkü Türkiye Ligi daha heyecanlı bir lig. Kendimi burada daha çok geliştireceğimi düşünüyorum."

- Transfer ile ilgili soruya "Hatayspor'dayım önümüzde mutlaka kazanmamız gereken iki maçımız var. Oraya konsantre olmuş durumdayım.

- "Muslera, Münir ve Fenerbahçe'nin kalecisini beğeniyorum.'

- "Aboubakar, Larin, Diouf iyi forvetler" (gol sayilari yüksek diye böyle söyledi.)

- "Sporcu olduğum için yemeğime dikkat ediyorum. O yüzden Hatay yemeklerini, künefeyi çok yemiyorum."

- Adam o kadar politik sıkıcı cevaplar verdi ki Türkiye'de en sevdiğiniz stat hangisi sorusuna Antakya Atatürk Stadyumu dedi.
Sahadan biri topa kontrolsüz vurup sert şut çekse şehrin en işlek caddesine düşer yoldan geçen birinin kafasına çarpar ve adam ölür. Böyle stada en iyi stat dedi. Belliydi kafasız olduğu

Screenshot_2021-05-09-21-23-56-176_com.instagram.android.jpg

Son düzenleme:
Hatay Ted Koleji'nin sorularını canlı yayında cevaplayan Boupendza hiç de çarpıcı olmayan çok klasik cevaplar verdi.

- "En sevdiğim teknik direktör Ömer Erdoğan."

- "Rusya'ya gitmedim. Çünkü Türkiye Ligi daha heyecanlı bir lig. Kendimi burada daha çok geliştireceğimi düşünüyorum."

- Transferile ile ilgili soruya "Hatayspor'dayım önümüzde mutlaka kazanmamız gereken iki maçımız var. Oraya konsantre olmuş durumdayım.

- "Muslera, Münir ve Fenerbahçe'nin kalecisini beğeniyorum.'

- "Aboubakar, Larin, Diouf iyi forvetler" (gol sayilari yüksek diye böyle söyledi.)

- "Sporcu olduğum için yemeğime dikkat ediyorum. O yüzden Hatay yemeklerini, künefeyi çok yemiyorum."

- Adam o kadar politik sıkıcı cevaplar verdi ki Türkiye'de en sevdiğiniz stat hangisi sorusuna Antakya Atatürk Stadyumu dedi.
Sahadan biri topa kontrolsüz vurup sert şut çekse şehrin en işlek caddesine düşer yoldan geçen birinin kafasına çarpar ve adam ölür. Böyle stata en iyi stat dedi. Belliydi kafasız olduğu

Ekli dosyayı görüntüle 122270
aga yeter şu herifin konusuna yazıp durma yav
15 gün konuşulacak şimdi

Serkan’da bir ara Jahovic çöpünü öve öve bitiremiyordu.
Adam çöp övmüş. Arada ciddi klasman farkı var. Hocam bu arada övgü yok benim mesajımda. Bilakis yergi var. Amaç GSC'ye içerik olarak katkıda bulunmak.

noldu bu herif

bu sezon kalıp seneye beleş mi ayrılacak yoksa

Devre arası iyi niyet hediyesi olarak fenere gidecek gibi.
1-2 çöp sararlar koç krampon ignelerine sponsor olur

Krasnodar ayağa kadar geldi 8e gitti dediler gitmedi

Bi teklif yaptık vermediler

Fbye yamayacaklardı hala ses yok

İşin içinde bi kahpelik var

Kendisinin yerinde olsam 1 sene daha oynar
Arap liglerine 5 milyon euro maaşla gider 2 sene oynar dönerim.

Yatayspor'a da kuruş kazandırmam.

Geri
Üst Alt