Tek kelime daha edersen 2.5 olur.

1 sene sozlesmesi kalmis bir suru defosu olan bir oyuncudan cidden 10m mu bekliyorsun?

Git halı saha topçunla seviş istersen; bu herifi özet izleyip kesin alalım diyenin de aklına sokayım.

İşin esprisi 10 milyonlar. Tabi yarım dönemlik performans için diyorum bunu. Ama ufak tefek sorunları hallederse Türkiye için yeter de artar bile. Şut çekiyor adam şut. Takımda şut çekebilen adam yok.

Keramettin ayrıca adam geriye yardıma çok gidiyor. Ben Hatay maçlarını çok dikkatli izliyorum. Bazı bencilce halleri dışında oyuna katkısı fena değil ki bunlar aşılacak şeyler.

İşin esprisi 10 milyonlar. Tabi yarım dönemlik performans için diyorum bunu. Ama ufak tefek sorunları hallederse Türkiye için yeter de artar bile. Şut çekiyor adam şut. Takımda şut çekebilen adam yok.

Keramettin ayrıca adam geriye yardıma çok gidiyor. Ben Hatay maçlarını çok dikkatli izliyorum. Bazı bencilce halleri dışında oyuna katkısı fena değil ki bunlar aşılacak şeyler.
Lan yürü git 2ye 1 giderken sağdaki arkadaşına atmak yerine 2 kişiyi çalımlamaya kalktı.

Sonra neymiş spektaküler gol atıyormuş. Bjk maçında da aynıydı, iki maçta da bu tarz götü kalkık hareketler göstermesi ve ben kralım havasında takılması tesadüf olamaz.

O lafi bana etmedin umarim
Hatayin her macina bakmaya calisiyorum en az 30dk
Kimse özelinde demedim ama bunu yapan çok var.

Oyuncunun defolarına odaklanmak daha doğru bunun için de oyuncuyu özellikle izlemek lazım. Özettr herkes yıldız.

Hatay dün maci kaybettiyse bunun katkisi büyük.

Şut özelliği iyi olmakla beraber beyinsiz topçu transferine her daim karşıyım. Dün maç sırasında 3-4 kez yedi ceddini andım bu arkadaşın ki çok nadir küfrederim maç izlerken. Ederi maksimum 3 milyon falan.

Kimse özelinde demedim ama bunu yapan çok var.

Oyuncunun defolarına odaklanmak daha doğru bunun için de oyuncuyu özellikle izlemek lazım. Özettr herkes yıldız.

Devre arasi icin ederi max 5-6 diyordum da o bile fazlaymis. Sezon sonu max 3.5 4mye baglanirsa iyi olur.
Hoca da defolarinin farkindadir muhtemelen. Hoca bunu adam etsin etmesin hatayda attiklarinin yarisini burda atsa 10a yakin iteleyip cikariz kontratindan diye tahmin ediyorum. Elimizde patlama olasiligi zor diye dusunuyirum

Kusura bakmayın ama 2 tane karşı karşıya pozisyon yedi, attığı golü her zaman atamaz ama diğerlerini atması gerekiyordu.

Seneye 5 m€'luk teklifimizi yapalım fazlası da etmez zaten

Fener de dahil olursa transfere en kötü 10 m €'ya iteleriz bunlara

fb nin alacağını garanti edebilirim, ama ispatlayamam. Artık ülke içinden transfere kazık yememek için karşıyım dünyanın en iyisi olsa bile

Geçmişine bakınca bu herifin performansını artıran pandemi kısıtlamaları oldu sanırım.
Falcaoya verdiğimiz yıllık 5 milyona kendisi gibi 6-7 tane tobcuyu getirip değişik bir risk alabiliriz herifin dun attigi gol tadı damagimda kaldı ya. Maçta bayağı sövdüm yalan yok çok basit işleri harcadi ama totale bakınca bir direk, birde atalay dahil tüm fener defansının bile içeri alirken orgazm yaşadığı bir gol attı.

Yaşı fena değil eğitilebilirse 2 sene içinde bu herif premier lig yapar. Onun için de ligde yaptığını s.liginde keko bir takıma yaptığını düşünün cenkin rekorunu geçebilir.
Ne olursa olsun bu herifi uygun bedele getirebilirsek veyahut s.ligine gidemezsek gidecek takıma kaptirmadigimiz sürece başarılı iş olur.

Devre arasi icin ederi max 5-6 diyordum da o bile fazlaymis. Sezon sonu max 3.5 4mye baglanirsa iyi olur.
Hoca da defolarinin farkindadir muhtemelen. Hoca bunu adam etsin etmesin hatayda attiklarinin yarisini burda atsa 10a yakin iteleyip cikariz kontratindan diye tahmin ediyorum. Elimizde patlama olasiligi zor diye dusunuyirum
Evet Avrupa'da 2 gol atsa kim bu derler ama eğitmek zor. Eğitilmesi gereken adama da 3-4ten fazla vermemek gerekiyor.

Maaşı da yine düşük olmalı.

Lan yürü git 2ye 1 giderken sağdaki arkadaşına atmak yerine 2 kişiyi çalımlamaya kalktı.

Sonra neymiş spektaküler gol atıyormuş. Bjk maçında da aynıydı, iki maçta da bu tarz götü kalkık hareketler göstermesi ve ben kralım havasında takılması tesadüf olamaz.

Evet spektaküler gol atıyor. Adamın sıradan golü yok. Şut çekiyor, çerçeveyi buluyor, çoğu gol oluyor. Ben böyle bir şeyi uzun zamandır Galatasaray'da görmedim.

Geri
Üst Alt