- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
3 m euro bonservis
300 bin euro maaş
O da maks
Çin'de canlı hayvan pazarında mısın? Bu ne biçim fiyatlar böyle!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 m euro bonservis
300 bin euro maaş
O da maks
Saha dışı çok sorunlu birisiymiş. Uzak durakım. İstanbul gibi şehirde kim bilir neler yapar.
Iyi topcu özelikle sutlari cok iyi potansiyel var ama hatayspor fener macini boupendza’nin bencilligi yuzunden kaybetti
Herseyi tek basina yapmak istiyor yani kisaca kral olmak istiyor
Çin'de canlı hayvan pazarında mısın? Bu ne biçim fiyatlar böyle!
Evet daha cok veren belki cikar ama biz veremeyiz. 300k euro maas biraz dusuk olmus gerci.Çin'de canlı hayvan pazarında mısın? Bu ne biçim fiyatlar böyle!
Git halı saha topçunla seviş istersen; bu herifi özet izleyip kesin alalım diyenin de aklına sokayım.Çin'de canlı hayvan pazarında mısın? Bu ne biçim fiyatlar böyle!
Tek kelime daha edersen 2.5 olur.
1 sene sozlesmesi kalmis bir suru defosu olan bir oyuncudan cidden 10m mu bekliyorsun?
Git halı saha topçunla seviş istersen; bu herifi özet izleyip kesin alalım diyenin de aklına sokayım.
Git halı saha topçunla seviş istersen; bu herifi özet izleyip kesin alalım diyenin de aklına sokayım.
Lan yürü git 2ye 1 giderken sağdaki arkadaşına atmak yerine 2 kişiyi çalımlamaya kalktı.İşin esprisi 10 milyonlar. Tabi yarım dönemlik performans için diyorum bunu. Ama ufak tefek sorunları hallederse Türkiye için yeter de artar bile. Şut çekiyor adam şut. Takımda şut çekebilen adam yok.
Keramettin ayrıca adam geriye yardıma çok gidiyor. Ben Hatay maçlarını çok dikkatli izliyorum. Bazı bencilce halleri dışında oyuna katkısı fena değil ki bunlar aşılacak şeyler.
Kimse özelinde demedim ama bunu yapan çok var.O lafi bana etmedin umarim
Hatayin her macina bakmaya calisiyorum en az 30dk
Kimse özelinde demedim ama bunu yapan çok var.
Oyuncunun defolarına odaklanmak daha doğru bunun için de oyuncuyu özellikle izlemek lazım. Özettr herkes yıldız.
Evet Avrupa'da 2 gol atsa kim bu derler ama eğitmek zor. Eğitilmesi gereken adama da 3-4ten fazla vermemek gerekiyor.Devre arasi icin ederi max 5-6 diyordum da o bile fazlaymis. Sezon sonu max 3.5 4mye baglanirsa iyi olur.
Hoca da defolarinin farkindadir muhtemelen. Hoca bunu adam etsin etmesin hatayda attiklarinin yarisini burda atsa 10a yakin iteleyip cikariz kontratindan diye tahmin ediyorum. Elimizde patlama olasiligi zor diye dusunuyirum
Lan yürü git 2ye 1 giderken sağdaki arkadaşına atmak yerine 2 kişiyi çalımlamaya kalktı.
Sonra neymiş spektaküler gol atıyormuş. Bjk maçında da aynıydı, iki maçta da bu tarz götü kalkık hareketler göstermesi ve ben kralım havasında takılması tesadüf olamaz.