Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.837
- 17.597
- 1.918
Suna kirmizi cikmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demek ki fenere sekerek koyacak.Fbnin sansina bak ya . Sekerek cikmis. Akintola da yok
Maçlardan 10 saniye görüntü alıp hypelanıyor sürekli
Oyun içi katkısı hala çok zayıf.
Santrafor da değil forvet oyuncusu.
Oyun içi katkı problemi de muhtemelen tecrübesizlik ve alt yapı problemleriyle alakalı.
Palet gibi sol ayağı var evet ama öyle 5-10 verilecek birisi değil daha çok gelişime ihtiyacı var.
Sus lan Keramettin admir ne derse oDün verdiği nokta atışı pasları, defansta bile baskı yapması seni yeteri kadar tatmin etmedi mi? Ronaldo değil tabi ama Diagne'ye 13 milyon verilirken bu adama başkanın 10 milyon istemesi kimseyi rahatsız etmesin. Adamın şut becerisi bile yeter. Şut çekince çerçeveyi bulmayan şutu yok.
Diagne boş kaleye topu atamıyor. Kasımpaşa'dayken onu izlemedim lakin ama fırsat golleri atmış deniyordu forumda her zaman. Kasımpaşa'daki o performansına 13 milyon ödendi. Boupendza daha çok katkı bireysel olarak skora katkısı olan bir futbolcu bana göre daha değerli.
Yanlış anlaşılmasın. Bu adam Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye ya da başka takıma gidince performansına katarak devam edecek demiyorum. Belli olmaz. Diagne'den beter olabilir. Zira Hatayspor'un 4 senedir oturmuş bir sistemi var adam oraya çok güzel entegre olmuş durumda. Maalesef Galatasaray'da sistem yok. İki senedir bir arayış içindeyiz yanlış transferler sebebiyle. Ama piyasa böyle değil. İyi oynadığın sezon üzerinden fiyat biçilir. Bugün 10 milyon etmeyebilir ama Boupendza ikinci yarı böyle devam edip gol kralı olursa yaz dönemi transferinde 10 milyondan aşağı gitmez, gitmemeli.
Adamım Adisin yuvasına dönmesi ile ilgili hislerin ?Maçlardan 10 saniye görüntü alıp hypelanıyor sürekli
Oyun içi katkısı hala çok zayıf.
Santrafor da değil forvet oyuncusu.
Oyun içi katkı problemi de muhtemelen tecrübesizlik ve alt yapı problemleriyle alakalı.
Palet gibi sol ayağı var evet ama öyle 5-10 verilecek birisi değil daha çok gelişime ihtiyacı var.
Bana Diagne üzerinden örnek vereceksen rica ediyorum alıntılama.Dün verdiği nokta atışı pasları, defansta bile baskı yapması seni yeteri kadar tatmin etmedi mi? Ronaldo değil tabi ama Diagne'ye 13 milyon verilirken bu adama başkanın 10 milyon istemesi kimseyi rahatsız etmesin. Adamın şut becerisi bile yeter. Şut çekince çerçeveyi bulmayan şutu yok.
Diagne boş kaleye topu atamıyor. Kasımpaşa'dayken onu izlemedim lakin ama fırsat golleri atmış deniyordu forumda her zaman. Kasımpaşa'daki o performansına 13 milyon ödendi. Boupendza daha çok katkı bireysel olarak skora katkısı olan bir futbolcu bana göre daha değerli.
Yanlış anlaşılmasın. Bu adam Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye ya da başka takıma gidince performansına katarak devam edecek demiyorum. Belli olmaz. Diagne'den beter olabilir. Zira Hatayspor'un 4 senedir oturmuş bir sistemi var adam oraya çok güzel entegre olmuş durumda. Maalesef Galatasaray'da sistem yok. İki senedir bir arayış içindeyiz yanlış transferler sebebiyle. Ama piyasa böyle değil. İyi oynadığın sezon üzerinden fiyat biçilir. Bugün 10 milyon etmeyebilir ama Boupendza ikinci yarı böyle devam edip gol kralı olursa yaz dönemi transferinde 10 milyondan aşağı gitmez, gitmemeli.
Cemali boşverip postuma cevap verir misin ?Bana Diagne üzerinden örnek vereceksen rica ediyorum alıntılama.
Tutturmuşsunuz Diagne de Diagne
En kötü örnekle kıyaslıyorsunuz sürekli.
10 istemesi de aptallık bir kez daha tekrarlıyorum umarım sene sonu da aynı tavra devam edersiniz de beleşe alırlar elinizden.
Paranın köpeği olmuş adam için yuvasına döndü demek senin gibi hıyarlara yakışır.Cemali boşverip postuma cevap verir misin ?
Hıyar severim iltifat olarak algıladım saolParanın köpeği olmuş adam için yuvasına döndü demek senin gibi hıyarlara yakışır.
Bana Diagne üzerinden örnek vereceksen rica ediyorum alıntılama.
Tutturmuşsunuz Diagne de Diagne
En kötü örnekle kıyaslıyorsunuz sürekli.
10 istemesi de aptallık bir kez daha tekrarlıyorum umarım sene sonu da aynı tavra devam edersiniz de beleşe alırlar elinizden.
Sus lan Keramettin admir ne derse o
Diagne'nin bizden önceki geçmişi fena değil. Juventus dönemi var, Çin'de de az gol atmamıştı ve Kasımpaşa'da bizde oynadığından net daha iyi oynadı, daha güçlüydü bir kere ama 10-13 falan ancak sonraki satışu garantiyse verilirdi ki her şeye rağmen EPL yapabildi sen düşün.Yabancı diye onu örnek veriyorum. Emre Akbaba, hatta irfan Can kahveci diyeyim madem.