bir yandan endişeliyim oyun ici dağınık ve disiplinsiz şovmen tarzından dolayı

hani 19 20 yaşında olsa torpulersin de adam 25 olmuş

bir yandan da hatauda kral oldugu için böyle galatasarayda adami ottururler bu kadar dağılmaz diyorum

Terim adam edebilecegine inanirsa bir sekilde aldirir zaten. Bakalim bekleyip gorelim

Sponsor alacaksa alsın , bu paralara absürd ama.
Bu tarz oyuncular bizim gibi takımlar için her zaman riskdir.
O özgürlüğü vermezsen kaybolabilir.

Bence Diagne ile hiçbir alakası yok. Çok daha iyi görünüyor.

Hatayspor yöneticileri sevinçten ağlıyorlardır gizli gizli..
Resmen büyük ikramiye çıkmış hatayspor a..
Hatayspor'un tüm borcu 10-12 milyon euro olduğu söyleniyor...
Eğer Boupenza sene sonuna kadar 5..6 gol daha atarsa hatayspor un borcu sıfırlanır çok da iyi olur bence

Benim en merak ettiğim acaba kim önerdi ( umarım menajer önerisi değildir ) eğer biri izleyip getirtmişse helal olsun

Değeri 15 milyon, Hatay'ın mallığı yüzünden seneye Şubat'ta 3.5-4'e filan kaçar.

3-4 milyon euro'ya anlaşabiliriz, sözleşmesi bitiyor sonuçta. Ancak tahminim Ali Koç araya girip 16 milyon euro civarina bitirecektir.

Hatayspor yöneticileri sevinçten ağlıyorlardır gizli gizli..
Resmen büyük ikramiye çıkmış hatayspor a..
Hatayspor'un tüm borcu 10-12 milyon euro olduğu söyleniyor...
Eğer Boupenza sene sonuna kadar 5..6 gol daha atarsa hatayspor un borcu sıfırlanır çok da iyi olur bence

Benim en merak ettiğim acaba kim önerdi ( umarım menajer önerisi değildir ) eğer biri izleyip getirtmişse helal olsun

bupendzayi satıp borçları 30 milyona çıkarırlar

bu adam türkiye'de fazla durmaz.

bupendzayi satıp borçları 30 milyona çıkarırlar

Türk futbolu daha güzel özetlenemez. Nasriyi getiricez, Etoyu getiricez, Falcaoyu getiricez, RVPyi getiricez gibi atraksiyonlarla takımın içine edip batırmalarrı son derece olası..

Geri
Üst Alt