Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.114
- 48.640
- 4.843
iyi bari satıldıysa kurtulduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, devre arasi ben de 6 + 2 demistim.8m + sonraki satistan pay
20 maçın 10unu Boupendza sayesinde kazanacaklarsa hiç satmasınlar öyle mantık mı olur yavEvet, devre arasi ben de 6 + 2 demistim.
3 milyona filan Hatay niye versin? 10 mac kazandirsa 25 milyon lira filan yapiyor. Daha AL olasiligi, ilk 6 bonusu filan var.
Basit mantik ama gecerliligi var. Yerine aldiklari adamin ayni katkiyi vermesi zor. Boupedza olmasa belki ligden dahi dusebilirlerdi. Ez azindan o ihtimal var. Sonucta Lille, Ajax filan degillerki. Ilk defa lige ciktilar ve aldiklari oyuncu tuttu.20 maçın 10unu Boupendza sayesinde kazanacaklarsa hiç satmasınlar öyle mantık mı olur yav
Ne ligden düşmesi yaBasit mantik ama gecerliligi var. Yerine aldiklari adamin ayni katkiyi vermesi zor. Boupedza olmasa belki ligden dahi dusebilirlerdi. Ez azindan o ihtimal var. Sonucta Lille, Ajax filan degillerki. Ilk defa lige ciktilar ve aldiklari oyuncu tuttu.
gidiyor muŞu adamı rahat bırakır mısınız lütfen!
Zaten uç ornekler veriyorum. Bu yaz kesin satarlar ve gorecegiz sans mi beceri mi? Ama oyle 3 4 milyona satmazdim. Adam zaten sana neredeyse ona yakin para kazandiriyor neden riske gireyim ki? Ben olaya sadece onlarin gozunden bakiyorum. Yonetici olsam en az 6 milyon isterim.Ne ligden düşmesi ya
12 maçta Boupendza ilk 11 olmadan 21 puan almışlar
Boupendza girdikten sona 13 maç yine 21 puan almışlar.
Teknik direktör takımı Hatay, böyle tek oyuncu üzerinden değerlendireceksek 40 maçın 20sini kazandıracak 60 puan garanti, hiç satmasınlar o zaman.
Kulüpten duyum yok mu rtaş
Zaten uç ornekler veriyorum. Bu yaz kesin satarlar ve gorecegiz sans mi beceri mi? Ama oyle 3 4 milyona satmazdim. Adam zaten sana neredeyse ona yakin para kazandiriyor neden riske gireyim ki? Ben olaya sadece onlarin gozunden bakiyorum. Yonetici olsam en az 6 milyon isterim.
Bu arada normal hakem olsaydi bjk ve fb maclarini da kazanirlardi.
Kulüpten duyum yok mu rtaş