Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Hatay sezon sonunu bekleseydi daha iyi teklifler alabilirdi ama sozlesmesi 2022’de bittigi icin sezon sonu daha az paraya gider diye o riski almak istemediler dogal olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon ortası yapılamayan sponsorluk yardımı sezon sonu bir hülleyle gerçekleşebilir. Biz transferi ne zamana oturtabildik, ne de FFP'ye. Sene sonu da oyuncuyu Fener'e kaptırmamak adına erken bir aksiyon alınmış olabilir. Şu transferi başka bir mantığa oturtmak kolay değil.
Şu an almamaları bana da garip geldi açıkçası hele de 2 aylık kariyeri olan oyuncu için.
Sezon sonuna kadar Hatayspor'da kalacakmış, zaten bana asıl garip gelen nokta o.Yani Avrupalı adam normal şartta der ki ben herifi sezon sonu zaten 5'e alırım, ne diye fazlasını vereyim? Bu işi anca Türk futbol coğrafyasını bilen ve Galatasaray'ın istediği oyuncuyu ihtiyacı olsun olmasın ederinin 1.5 katı fazlasına alan Fenerbahçe'yi tanıyan bir adam yapabilir. Sene sonu misal Galatasaray yarışa girmese Fener de Krasnodar'ın teklifinin üstüne çıkmazdı. Ama Galatasaray direkt muhattap olmamak adına Bahattin üstünden bir iş yapabilmiş olabilir gibi geldi bana. Tabii Galatasaray'dan ziyade Terim'in forsundan olur böyle bir alicengiz. Umut fakirin ekmeği diyelim, ihtiyacımız olan potansiyelli bir elemanla 6 ay geç de olsa buluşacağımızı umalım. Bizim 2. maçta oynamayacak olması da hoş.
Sakatlik konusu dogru . Bize 6 milyona satmamalari kumar. Yazin da oynadiklari kumara degdi mi gorecegiz. Bana gore 10 milyon teklif almalari imkansiz.6 istenebilir ki biz zaten 6 teklif ettik.
En az 10, 10dan bile fazla istiyorum diyorsan işler değişir.
İşte uç örnekler verilecek bir ortam yok Hatay zaten iyi takımdı, bunu göz ardı etmek koca ekibe haksızlık olur.
Bir de sen garanti gözüyle bakıyorsun her şeye, oldu da sakatlandı ya da sezon sonuna kadar hiç katkı veremedi, o zaman ne olacak?
Yapma hocam aklıma yattı şimdiPara ve zamanın yetmeyeceği transferler olarak işaret edilen isim olabilir mi diyorsunuz yani
Bahattin isimli şahsı biraz abartıyorsunuz gibi geliyor bana.
yapma yanarızPara ve zamanın yetmeyeceği transferler olarak işaret edilen isim olabilir mi diyorsunuz yani
Yani Avrupalı adam normal şartta der ki ben herifi sezon sonu zaten 5'e alırım, ne diye fazlasını vereyim? Bu işi anca Türk futbol coğrafyasını bilen ve Galatasaray'ın istediği oyuncuyu ihtiyacı olsun olmasın ederinin 1.5 katı fazlasına alan Fenerbahçe'yi tanıyan bir adam yapabilir. Sene sonu misal Galatasaray yarışa girmese Fener de Krasnodar'ın teklifinin üstüne çıkmazdı. Ama Galatasaray direkt muhattap olmamak adına Bahattin üstünden bir iş yapabilmiş olabilir gibi geldi bana. Tabii Galatasaray'dan ziyade Terim'in forsundan olur böyle bir alicengiz. Umut fakirin ekmeği diyelim, ihtiyacımız olan potansiyelli bir elemanla 6 ay geç de olsa buluşacağımızı umalım. Bizim 2. maçta oynamayacak olması da hoş.
Sezon sonuna kadar Hatay'da. Bizimle oynayacak. Ama mukadderat belki tırnağı kopar sakatlanır vs. oynamaz o ayrı![]()
Kalacakmış sezon sonuna kadar.Gullperi renktasimiz hemen gideceğini iddia ediyor harika olur en azından bize karşı oynamaz bu manyak