Bu adam arada dalgasına böyle alev felan atıyor da Haluk Yürekli'nin de işin içine girmesi düşündürmüştü dün beni
Insan acaba ? diyor

İyi ki bize gelmedi diyenlere kahkaha atıyorum. Böyle konuşunca da kuş diyorsunuz. Gomis'ten beri düzgün şut çeken oyuncusu olmayan takımın taraftarı çıkmış Boupendza'yı beğenmiyor. Komiksiniz arkadaşlar kusura bakmayın.
Devamlılık konusunda soru işareti olan bir oyuncu beğenilmeyebilir ayrıca konuşulan rakamlar da çorba parası değil

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen sarıyla kırmızı diye bir youtube kanalı sahibi Tufan diye birinin doğum gününü kutlamış. Ne alaka ki çok şaşırdım. 3. saniyede kral sahneye çıkıyor.

O kanalın sahibi Tufan kim o önemli. Onu öğrenirsek mantıklı bir bağ varsa hayırlı olsun deriz.

Hello tufan i am boupendza diyor .. normalde bir samimiyetleri olmadığı belli işin ilginç kısmı videoda hemen herkes bizim camiadan boupendza ne alak a diyorsun ister istemez

Ne teklif etmişler de kabul etmemiş acaba hele bak şuna

Haber doğruysa bi mok olmaz bundan

Boupendza, istediği mali şartlar gerçekleşmediği için Krasnodar'a imza atmaktan vazgeçti. (NTV Spor)

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Boupendza'nın Krasnodar'a transferinin futbolcunun Hatayspor'da oynamak istemesi dolayısıyla gerçekleşmediğini açıkladı.

Geri
Üst Alt