GSC Scout # Aaron Wan-Bissaka

Zamiamıza ho
allah utandırmasın

6 yıl önce şerh edilmiş, gsc sıkağtinkin gücü.

Defansif bek ve ofansı kötü diyorlar
Cidden soruyorum bizde iş yapar mı bu profilde bir bek?
Bize sanki defansı idare eden ama ofansı iyi (ya boey gibi yardıran, ya mariano gibi oyun bilgisi yüksek olup atak kurabilen, ya isabetli orta açabilen tarzda) bir bek iyi olur gibi geliyor bana

En çok istediğim transfer.sampiyonlar ligi transferi budur inşallah olur.

11-12ye çıkarsak olur bu iş başka türlü vermezler diye düşünüyorum. İyi oynarsa ki oynar PL’e geri satış garanti, o sebeple mantıklı hareket.

€10m bonservis €3m maaşa biterse biter bundan çok daha fazla vereceğimizi sanmam, bundan ucuza zaten bitmez. Bence epey zorladılar ama geciktirmemek adına vazgeçilmiş olabilir. Aslında dönem sonunu beklesek belki bu fiyatlara düşerdi

€10m bonservis €3m maaşa biterse biter bundan çok daha fazla vereceğimizi sanmam, bundan ucuza zaten bitmez. Bence epey zorladılar ama geciktirmemek adına vazgeçilmiş olabilir. Aslında dönem sonunu beklesek belki bu fiyatlara düşerdi
10 ve 3 rakamları Bissaka transferi için psikolojik sınır oldu adeta. Bizim için epey yüksek olan o maliyetle başka bir EPL kulübü talip olur, oyuncu da orayı seçer.

Transfer edilmesini çok isteyen biri olarak söylüyorum; 15 civarı bonservis, 3.5-4 maaşla filan ilgi alanımızın dışına çıkması, olması gerekendir.

Geri
Üst Alt