Aatif Chahechouhe Fenerbahçe'de İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
[h=1]Fenerbahçe, Aatif Chahechouhe ile anlaşmaya vardı. Sivasspor'a ödenecek bonservis bedeli bilinmiyor.[/h]

Bizden 5 istemişlerdi fbye çerez parasına vermişlerdir.Yetenekli ama 2-3 kişinin arasına girip top kaybettiği çok maç oluyor.Hayırsız olsun

geçen sene çok istemiştim

herif sivas gibi boktan takımda kanat oynamasına rağmen her sene 15e yakın gol attı

İş yapmaz ama hayırsız olsun.

bize geleydi iyi olurdu ama fenerde bi iş yapmaz sorun yok

volkan chen bile is yaptiysa atif show yapar

Çok bencil oynayan ve Pass lı oyunda etkisiz birisi. İçeri kat ederek gol bula bilen birisi işte.
Hayırsız olsun

Serefsiz Mecnun sike arkadasi Azize kiyak gecmistir. Maksimum 3 Milyon ödemislerdir.

Iyi iyi en azindan artik bizimle adi gecmez.

Ulan insan genç transfere yönelir. 30 yaşinda ne idüğü belirsiz topçuyu aldilar. İyi transfer diyenler var. Birde bonservis veriyorlar.:red:

oyuncu gönderebilirlerse duruma göre iyi bir transfer olabilir ama yine göz önündeki adamlara sulanmalari bizim lehimize. türkiyeden toplasinlar cöpleri.

Iyi oyuncu ama bize istememistim, istememde. Bu tip oyuncular icin zaman harcayacagina risk alip Bruma'nin üstünde durmayi tercih ederim.

Gelecek sezon bunlarda baski daha da cok olacak. Bakalim neler yapacak.

Amrabat'ın bize verdiği katkı kadarını vermez. Bize gelmesini istemezdim açıkçası, Fener'in alarak bizim alma ihtimalimizi ortadan kaldırmasına sevindim.

Hayaller robben gercekler atif. Paraniz mi bitti la pis fakirler sizi muhhah

fb tam anadolu takımı oldu;

volkan-atıf-alper-ozan-fernandao-şener-h.ali v.s.

antu'da konuyu aradim ama bulamadim, kuduruyorlardir suan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt