AB Bakanı Bozkır: "Bayrağı sarı-kırmızı diye İspanya görevini kabul etmedim!"

iyi hal ettin!

Son düzenleme:
bir ara Bükreş Büyükelçiliği yapmış
Romanyanın bayrağı SARI-KIRMIZI ve mavi
o zaman fenerli değildi herhalde

bu herifin cani küfür cekmis,illa gelin bana küfür edin diyor..

★☆★

tayyipde fenerli olmayan giremez diye kural koydurmuş herhalde.

İşte devlet işlerinç böyle tipler yürütüyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu bakan zaten tam bilmem ne ama yeni Türkiyenin model insanları bunlar, hülooooooğ
Hiç bir gerçek Galatasaraylı akp li olamaz.
Hani 80 yaşında olan yaşlı bir teyzeye sorarsın ya hangi takımı tutuyorsun diye.
Aynı olay. Hangi yılda kuruldu sorsan CAMIA olarak 1905 zor söyleye bileçek insanlar ki cevapta yanlış olur :oleyo:

Ne demek istiyorsun "o yapiyor bizde yapariz" mantigi ile mi savunuyorsun? Hepsi ayni b.k zaten.

Alakası yok. Şu zamanda basınından,ünlülerine,siyasetçisine,tüm zengin işadamlarına kadar herkes bu gavatları destekliyor yani günümüz şartlaarında arkaları çok sağlam sadece akp ye yıkmak yanlış olmuş

Bu fanatikle AB'ye sokar herhalde bizi.Ne de olsa bayrağı sarı lacivert.

Bu bakan zaten tam bilmem ne ama yeni Türkiyenin model insanları bunlar, hülooooooğ
Hiç bir gerçek Galatasaraylı akp li olamaz.
Hani 80 yaşında olan yaşlı bir teyzeye sorarsın ya hangi takımı tutuyorsun diye.
Aynı olay. Hangi yılda kuruldu sorsan CAMIA olarak 1905 zor söyleye bileçek insanlar ki cevapta yanlış olur :oleyo:
Hiç bir Galatasaraylı chp lide olmaz mhp lide fner için yırtmadıkları bir yerleri kalmadı

Hiç bir Galatasaraylı chp lide olmaz mhp lide fner için yırtmadıkları bir yerleri kalmadı

Yav he he, platini ile görüşen ve başımıza tüpçü gibi GS düşmanı bir yaratığı tayın eden de kılıçdaroğlu ve bahçeliydi zaten.
Açık açık şikebahçesi için herşeyi yapan bir diktatörün peşinden giden çok iyi Galatasaraylıdır, tabii ya, güldürmeyin beni.

Bunlar şaşılacak şeyler değil, "yüzyılın lideri"ne biat eden herkes ödüllendirilir, üstelik iş yapacak kapasiten olmasına da gerek yok, affedersin öküz olsan da biat edersen bir yerlerden nemalanır keseni doldurursun, ülkemiz bu karanlık günlerden elbet kurtulacak ama dileğim en az zararla kurtulması.

Trabzon stadınada recep tayyip erdogan adını vereceklermiş böyle pişkinlik görmedim

Geri
Üst Alt