ABD'de Görüntülenen Esrarengiz Işık

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator

Trafo patladı diye açıklama yapmışlar. Bu yalanları da bizden araklamış olmalılar.

Son düzenleme:
Nükleer kaza olduğu söyleniyor...

a3MNA2G4_700w_0.jpg

Yalnız kazanın, şehri kirletmek yerine daha güzel bir hava kattığı bir gerçek.

Ayrıca 1 kilo yakıt ile 1 kilo uranyumu kıyasladığımızda, uranyumdan 10 milyon kat fazla enerji elde edilebiliyor.

yeni super kahraman summunlanıyor

Serdar Bey hoş geldiniz. Nasılsınız? Forumu unuttunuz sanmıştık, gerçi Ozan ve Ayberk beyler unuttular.

Oo hoşbulduk Erman ağabeyim. Ne yapalım işle güçle, düğün hazırlıklarıyla uğraşıyorum zat-ı aliniz nasıllar, iyi misiniz, afiyette misiniz? Foruma bu Danyal olacak espiri makinası yüzünden küstüm aslında ana etken maddesi kendisidir.

Oo hoşbulduk Erman ağabeyim. Ne yapalım işle güçle, düğün hazırlıklarıyla uğraşıyorum zat-ı aliniz nasıllar, iyi misiniz, afiyette misiniz? Foruma bu Danyal olacak espiri makinası yüzünden küstüm aslında ana etken maddesi kendisidir.
İyiyim kardeşim çok şükür sağ olasan. Evleniyorsun ha hadi bakalım hayırlısı. Danyal denen dünya dışı yaratık, hem komik olduğunu zannediyor hem de milf hunter. Birilerinin dersini vermesi lazım. Bu sen olursun diye düşünmüştüm.

İyiyim kardeşim çok şükür sağ olasan. Evleniyorsun ha hadi bakalım hayırlısı. Danyal denen dünya dışı yaratık, hem komik olduğunu zannediyor hem de milf hunter. Birilerinin dersini vermesi lazım. Bu sen olursun diye düşünmüştüm.

Izmir sınırları içerisine girdiği an paket olacak zaten ağabey. Korkusundan evden işe işten eve gelip gidiyor tehlikenin farkında milfhunter.

Geri
Üst Alt