- 9 Ağustos 2011
- 60.417
- 33.752
- 3.408
Trafo patladı diye açıklama yapmışlar. Bu yalanları da bizden araklamış olmalılar.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oo0 SAP bey gözlerime inanamıyorum. kaç sene oldu uğramıyordunuzBu yalan bana Bodrum'da ikamet eden bir şahsiyeti hatırlattı.
Serdar Bey hoş geldiniz. Nasılsınız? Forumu unuttunuz sanmıştık, gerçi Ozan ve Ayberk beyler unuttular.Bu yalan bana Bodrum'da ikamet eden bir şahsiyeti hatırlattı.
oo0 SAP bey gözlerime inanamıyorum. kaç sene oldu uğramıyordunuz
görüntüye gelirsek güzel rakı içilir bu manzaraya karşı.
Serdar Bey hoş geldiniz. Nasılsınız? Forumu unuttunuz sanmıştık, gerçi Ozan ve Ayberk beyler unuttular.
İyiyim kardeşim çok şükür sağ olasan. Evleniyorsun ha hadi bakalım hayırlısı. Danyal denen dünya dışı yaratık, hem komik olduğunu zannediyor hem de milf hunter. Birilerinin dersini vermesi lazım. Bu sen olursun diye düşünmüştüm.Oo hoşbulduk Erman ağabeyim. Ne yapalım işle güçle, düğün hazırlıklarıyla uğraşıyorum zat-ı aliniz nasıllar, iyi misiniz, afiyette misiniz? Foruma bu Danyal olacak espiri makinası yüzünden küstüm aslında ana etken maddesi kendisidir.
İyiyim kardeşim çok şükür sağ olasan. Evleniyorsun ha hadi bakalım hayırlısı. Danyal denen dünya dışı yaratık, hem komik olduğunu zannediyor hem de milf hunter. Birilerinin dersini vermesi lazım. Bu sen olursun diye düşünmüştüm.