Abdi İpekçi'de Baskı Yaratamama Sorunu

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Bugün fb kadın basket maçını izliyorum . Bizim salonun 10'da biri kadar olan antrenman sahasında çok feci eziliyoruz .

Abdi İpekçi'de daha bugüne kadar kolay bir şekilde Euroleague maçını yendiğimizi görmedim . (Erkekler için) Bütün maçları ıkına ıkına yendik bir çoğunu kaybettik .

Aynı şey bayan basketbol için de geçerli . Serinin ilk iki maçında nasıl yendiğimizi hepiniz görmüşünüzdür . Yine şansla falan kazandık . Ya salonda bir şey var ya taraftarlarda var .

Saka mi bu ıpekçideki baski hic bir salonda yok. Cirkefligi kastediyorsan o bizim genlerimizde yok.

bahsettigin durum tamamiyla oyuncularla ilgili bi durum yoksa tribunde sorun yok gayet iyi baski altina aliyoruz...bayanlarin final serisini de fbtv den izliyorsan tribunun sesini kisiyolar :)

-Tapatalk-

Basketbolu pek takip etmiyorsun herhalde renktaş çünkü yazdıklarının aksine basketbolda en etkili tribün bizde açık ara...Bunu ben demiyorum kristic, teodosic diyor. :)

dünyanın en iyi salon taraftarı GalataSaray taraftarıdır, ipekçide yaratılan atmosfer başka hiç bir salonda yaratılamıyor.

fenerbahçe deplasmanında salon boşta olsa hakemler fenerbahçe lehine düdük çalacaklar, bu bilinen tahmin edilen bir şey.

maçları yabancı hakemler yönetsin birde öyle oynayalım.

Abdi İpekçi'de hakemler bizden olmuyor diyecektin sanırım.

Mesela son maçta yine Fener kendi sahasında hakemleri müthiş almıştı yanına.

Katılmıyorum, Abdi İpekçi tam bir cehennem.CSKA'yı yendiğimiz maçı hatırlarsak taraftar baskısı olmasaydı alamayacağımız bir maçtı o, bunun gibi pek çok maç vardır.

Yasin'le genelde aynı fikirde olamayız ama burda bende aynı seyi düsünüyorum. Özellikle erkek takımı maclarına giden biri olarak baskı yaratma konusunda 2-3 sene öncesine oranla bariz bir gerilemenin olduğunu söyleyebilirim. Bunda, 2 saatliğine bile olsa telefonundan vazgecemeyen taraftar sayısının artmasının cok etkisi var. Bilet/kombine fiyatlarının artmasından ve bu doğrultuda eskisi kadar tribüne gelemeyen taraftarların durumundan bahsetmeye gerek yok.

Benim gecmiste tribünde olup unutamadığım birkac mac var sahaya baskıyla ilgili; bu sene Gora ve Partizan macları haric her maca gittim(ligdeki derbilerde dahil) ama o maclar kadar sahaya baskı yapabildiğimizi hatırlamıyorum. O baskıda rakip oyuncuların ellerini nasıl titrettiğimizi mac sonu kendisinin acıklamasına gerek kalmadan, tribünden anlayabiliyorduk.

O bahsettiğim maclarda 2 sene önce EL'de kazandığımız CSKA, 66-70 kaybettiğimiz Barca, 3 sene önce ligde Banvitle oynadığımız yarı final serisinin her 2 macı ve normal sezonda 67-56 kazandığımız Fener derbisi. Gidenler varsa forumda mutlaka hatırlayacaktır o atmosferleri.O atmosferleri yakın gelecekte yeniden yaratabileceğimizden hic ümidim yok malesef.

Yasin'le genelde aynı fikirde olamayız ama burda bende aynı seyi düsünüyorum. Özellikle erkek takımı maclarına giden biri olarak baskı yaratma konusunda 2-3 sene öncesine oranla bariz bir gerilemenin olduğunu söyleyebilirim. Bunda, 2 saatliğine bile olsa telefonundan vazgecemeyen taraftar sayısının artmasının cok etkisi var. Bilet/kombine fiyatlarının artmasından ve bu doğrultuda eskisi kadar tribüne gelemeyen taraftarların durumundan bahsetmeye gerek yok.

Benim gecmiste tribünde olup unutamadığım birkac mac var sahaya baskıyla ilgili; bu sene Gora ve Partizan macları haric her maca gittim(ligdeki derbilerde dahil) ama o maclar kadar sahaya baskı yapabildiğimizi hatırlamıyorum. O baskıda rakip oyuncuların ellerini nasıl titrettiğimizi mac sonu kendisinin acıklamasına gerek kalmadan, tribünden anlayabiliyorduk.

O bahsettiğim maclarda 2 sene önce EL'de kazandığımız CSKA, 66-70 kaybettiğimiz Barca, 3 sene önce ligde Banvitle oynadığımız yarı final serisinin her 2 macı ve normal sezonda 67-56 kazandığımız Fener derbisi. Gidenler varsa forumda mutlaka hatırlayacaktır o atmosferleri.O atmosferleri yakın gelecekte yeniden yaratabileceğimizden hic ümidim yok malesef.

Yanlışın var bence. Bu seneki barca maçına gittiysen takımın yenilmesine rağmen taraftar sayesinde maçta kaldığını,son dklarda 7 sayı geriye düşmemize rağmen taraftar sayesinde skoru eşitlediğimizi görmüş olmalıydın.

fener taraftari butun maç boyunca, bayan sporculara kufur ettiler, tabiki psikolojik olarak buda basketcileri etkiledi, kimi etkilemez?? baski diye bunu diyorsan, sagol ben almiyim, biz boyle kazanalim.

Sanirim baskinin tanimini son macta gormustur konunun sahibi.

14 bin Aslan takimi muthis atesledi, takim ozguven icinde atti ve muthis savunma yapti. Kizlarimizi gonulden kutluyorum :)

FB tv de izledi isen sesleri kısıyorlardı ondandır ayrıca Aziz Yıldırım ve Tayfası yerlerini tam hakemin oraya koymuş devamlı muhabbet durumunda hakemle ama ligdeki normal maçlarda bu ilgiyi görmüyor ya derbi maçlarında yada yabancı maçlarda yumurta kapıya dayanınca oluyor baskı.

Geri
Üst Alt