Abdi İpekçi'deki F.Ülker Maçı Kadın ve Çocuklara!

Taraftar akıllı olacak arkadaş. Sen git takımını destekle. Zaten ceza vermeye yer arıyorlar.

Önce Ülkerspor'u paralı köpeklerin önünde yenelim, kanırta kanırta şampiyon oluruz.

Final serisinde küfürden saha kapatma cezası ahh,gitsinler-iyi tezgah.

Türkiye süper kupasida fenerliler alinmasn o zmn

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü oldu bu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Obradovic 5.maç parkede olacak mı ?

ben yarınki maçı çok zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum,evdeki maçı da öyle böyle kazanırız son maçta...yarınki maçta ortam çok gerilir,ergin ataman her ihtimali düşünecektir ;)

onun bunun evlatları kime köpeklik ettiğinizi yine gösterdiniz. şikeci aziz babanızın sözünden çıkmayın emi

Rahat olun renktaslar biz abdi ipekcideki macı alırız her türkü önemli olan deplasmanda mac almak özellikle yarın ki mac kritik alırsak samp oluruz güvenin ergin hoca ve aslanlarına

Ortada ne sahaya dalma var ne başka birşey var aynı küfür ve ufak tefek cisim atılması onların sahasında da olmuştu 2 anons bile yapılmıştı onlara ufacık bir ceza yok ama bizde 3 anons yapıldı diye iki maç seyircisiz oynanacak ha geçiniz..

Çifte standartın ağa babası..

Yönetim, Demirel'i çağırıp bir pasta daha kessin.

Bp6-RteCIAEAgL-.jpg

Osman Altunterim @altunterim · 2 sa.

FB Ülkerli basketbolcular (Zoriç, Emir,Kleiza, Melih) ve teknik ekip maç boyunca provokasyon yaptı. Oradaydım şahit yazın sorun olursa..

Osman Altunterim @altunterim · 2 sa.

Mirsad Türkcan saçmalamış.. Abdi İpekçi'de taraftara orta parmak yapacağı yerde hocasına sahip çıksaydı..

ultrAslan @ultrAslan · 43 dk.

Dün "PROVOKASYON" senaryosunu sahneye koyanlar, bugün Galatasaray'ın sahasını kapattırmak için sahne alacaklar! pic.twitter.com/hzXqq5GxAm

Ama nerde bizde adam gibi yönetim :(

Geri
Üst Alt