Abdi İpekçi'deki F.Ülker Maçı Kadın ve Çocuklara!

Ergin Hoca ve takıma o güven geldi artık her şartta maç kazanabiliriz diye düşünüyorum.

.....ike ,,,,,ike koyucaz ben cok rahatim.Azize yle obradopic ates olsalar curumleri kadar yer yakamazlar bas serefsiz turgay sapinida ona gondericez​

yuhh lan ne bicim bir düzen bu ya fenev resmit sitesi 3-5 sacma resim yüklüyr federasyon ceza basiyor.

daha kötü olaylar onlarin sahasinda yasaninca tik yok.

ne saibeli kirli bir otam bu yahu, her alanda ayni pislik.

benim hala şu pinar maçini düşünüyorum. orda 2 defa oyun durdu. maça taraftarla oynamaya devam ettiler. sonrasinda ise para cezasi verdiler. ama şu sahaya o maddeleri atanlara dava açilmali. eline şeyine sahip olmayan heriflerin ne işi var tribünde. mutlu olmuşlardir umarim.

Karar doğru fakat onların salonunda bu kadar kolay o 3.anons yapılır mıydı. Tabiki de HAYIR.

*tapatalk*

eğer bizimkilerde adamsa şikebahçenin sahasında oynanacak maçda öyle tahriklerde bulunmalılarki o maç yarıda kalmalı evet bunu yapmalıyız bu o.ç şikeciler ancak bundan anlar.

Adalet tek tarafa islemese skinti yok. Baskalari yapinca uc maymunu oynarlar bize gelince firsatciligin dibine vururlar.

Tapatalk

bize 2 maç verdiklerine göre seri 7. maça kalırsa o da kadın ve çocuklara olacak demektir

Çeptalk

Şerefsizler

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ergin hoca da istifa etsin artık şu milli takımdan böyle pisliklerin yönettiği bi oluşuma hizmet falan olmaz

Mide bulandırıyorlar artık hepsinin canı cehenneme

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu ceza ile birlikte sampiyonlugumuz garantilenmistir HAYIRLI OLSUN

aa924f-tumblr_mweyskWASN1smz3m5o1_400.gif

Biz de o kupayı kadın ve çocuklar önünde kaldırmazsak.....

Bunca çirkefliğe,tahrike ve şerefsizliğe Ergin Ataman ve oyuncuların verecek bir cevabı var...

Geri
Üst Alt