Abdi İpekçi'deki F.Ülker Maçı Kadın ve Çocuklara!

Bunlar dün yaptıgı acıklamada biz TBF'nin kararlarını tanımıyoruz ve onların kurallarını uygulamayacagız dediler.Biz de pazartesi günü o salona girelim aga.Yeter artık yahu.Mide bulandırmaya basladı bu isler.

uyuma yönetim uyuma.

allah belanızı versin şampiyonluğa mal olur bu ceza.

TBF'nin verdiği bu cezayı tanımıyoruz ! Nooolcak ?

Obrodoviç Çocukları'nı 2 maçta da yenmek farz oldu :mad-3:

Afederrsiniz de Aziz denen kanun kaçağının g*tü tutuştu, duramıyor artık yerinde. Şampiyonluğu kaybedip elaleme rezil olmaktan o kadar çok korkuyorlar ki. Sen Ülker'den o kadar destek al, o kadar maddi yardım yardım al gelsin Galatasaray o kadar düşük bütçeyle sana çaksın, üstüne birde onca desteğe, onca ittirmeye, itelemeye rağmen Euroleague'de yine her zaman olduğu gibi başarısızlığın tarhini yaz. Olacak iş mi Aziz'cim? Gidin kumda oynayın siz Ülker'in beslemeleri. Ülker sizden desteğini çeksin bakalım bir daha yarı final bile görebiliyor musunuz?

Yanlış hatırlamıyorsam 30 gün hak mahrumiyeti ceza alan Aziz Yıldırım basketbol maçlarına gitmişti . Yani yasağı delmişti .

Öyleyse biz de yasağı delelim !

takima sagladiklari extra motivasyon icin tbfye tesekkur ederim tbf

Yanlış hatırlamıyorsam 30 gün hak mahrumiyeti ceza alan Aziz Yıldırım basketbol maçlarına gitmişti . Yani yasağı delmişti .

Öyleyse biz de yasağı delelim !

böyle bişey net varsa bizimde yapmamamız ahmaklığın resmi olur.

böyle bişey net varsa bizimde yapmamamız ahmaklığın resmi olur.

Olur mu kurumsal ve tbf başkanıyla pasta kesen bir başkanımız var Aaaa yani sende :)

4 senedir Türkiyede oynayan Nikolova lisans çıkartmayan , senelerdir kadın basketbolda şampiyonluklarımızı çalan , olur olmadık yerde seyircisiz ceza veren bir başkan var bu cezayı es geçecektir eminim ..

BpzCLoaIcAAHp_T.png

Geri
Üst Alt