Abdi İpekçi'deki F.Ülker Maçı Kadın ve Çocuklara!

2j3od4l.png

Ne dersiniz?

Bana mantıklı geldi . Cezamız belki 2 değil 5-6 olacak ama şampiyonluk maçı için değer . Zaten normal sezonda kimse gelmiyor maçlara .

Taraftar kesinlikle maça gidip salona girmelidir.Şöyle bir madde var.Eğer disiplin kurulunun verdiği karar ihlal edilirse misli ile cezalandırılır.Yani 4 maç ceza olur.Zaten senenin son maçı belki de şampiyonluk maçı.Alacağımız ceza önümüzdeki sezona yansır ki bizim için bir kayıp olmaz.Bu maç çok çok önemlidir.Bu yüzden taraftar kesinlikle orda olmalı.

Fener tbfyi tanımıyor biz neden tanıyoruz?

Aziz yıldırım cezalı olduğu halde salona giriyor. Biz neden girmiyoruz?

Aziz yıldırımın bizden farkı nedir? Biz de insaniz o da insan biz de o salona gireceğiz.

Kulüp aklını başına alsın yeter ezildigimiz göz göre göre hakkımızı yedirmeyelim artık.

Yarınki maçı alalım. 6. Maçta saha içine bile taraftar alalım. Döve döve yenelim.

Bizim sahadaki maç seyircisiz de olsa çok rahat yeneriz biz bunları, daha iyi takım olduğumuzu zaten gösterdik.Oyuncular da bunun bilincinde, hoca zaten biliyordu bunu.

Yapmamız gereken tek şey onları onların sahasında yenmek.Bunu yapacak gücümüz de var.Bizim sahadaki maçta bu sezon biter diye düşünüyorum.

Yönetim her ihtimale karşı Abdi İpekçi'nin yanına dev ekranlar yerleştirmelidir . Olası bir engellemede taraftarlarımız ordan desteklemelidir . Maksat sinerji olsun .

Yönetim birazdan resmi siteden açıklama yapar . Davutoğlu styla Kınıyoruz başlığı altında "Kimse bizim gücümüzü test etmeye kalkmasın" falan der ..

Bunları yapacakları bariz belli iken , taraftarlar neden akli selim olmazlar ki.

ŞİMDİ DAHA YÜKSEK SESLE ! Para para para ...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vTQB3yASvvg[/media]

Taraftarına köpek diyen köpekoğlu aziz ve uslu uslu z.klen m.uslu basın toplantısı yapıyor. Artık şu aziz evladını pardon o. evladı atsınlar içeri.

Eğer seyircisiz cezaya uymamanın cezası 4-5 maç gibi bir cezaysa büyük bir kampanya düzenlenip her bilet alan maça gitmeli. Nasılsa normal sezon maçları çok önem taşımıyor. O 4-5 maçta da Olin Edirne, Gaziantep, Trabzon gibi takımlarla oynarız muhtemelen. Yani normal şartlarda bile boş salona oynanacak maçlara kadın ve çocuk gitse de kaybımız olmaz. Ama final serisinin son maçında seyircisiz oynarsak şampiyonluk gidebilir. Bu yüzden ultrAslan büyük bir organizasyon yaparak bilet alanları bir şekilde o salona toplamalı (Bileti olan ben de dahil).

Kaldırım evladı Aziz yıldıvım gene tahrik ediyor gene tahrik ediyor ..."Rahmetli Metin Oktay herhalde rahatsız olmuştur bu yapılan hareketler sonrası. Bu merdivenler bile dolu, bir yerlere girmiş demek ki"

Bu ne demek arkadaş ya. Şu adamı tıksınlar içeri.

Geri
Üst Alt