Abdi İpekçi'deki F.Ülker Maçı Kadın ve Çocuklara!

hapiste olması gereken adam hala tbf baskı altına alıp istedigini yaptırıyor.uganda da olur böyle işler anca.

Ben Galatasaray Başkanı ya da yöneticisi olsam bir basın toplantısı düzenlerdim, çok kısa, öyle uzun falan bir toplantı değil. Ve şunları söylerdim;

1- Bu elimde görmüş olduğunuz emzikten 1905 adet sipariş ettik ve hediye paketi ile birlikte Azize'ye yolluyoruz, son günlerde yine çok ağlıyor, arzu ettiği gibi emebilir, yakın bir geçmişte kızı oldu bildiğim kadarıyla, Allah bağışlasın, isterse yeni doğan kızına da emdirebilir.

2- Bu görmüş olduğunuz atlet fanila ve don takımından da yine 1905 adet sipariş ettik ve hediye paketi ile Azize'ye yolluyoruz. Hapiste giyer, giydikçe de bizi hatırlar, ıslak zeminde kayarak kaldırdığımız kupayı hatırlar.

Taraftarlarımızı da 16 Haziran Pazartesi akşamı oynanacak Abdi İpekçi'deki maça bekliyoruz, cezalı Azize nasıl salona giriyorsa, cezalı taraftar da salona buyursun.

Herkese iyi günler

Ben bu kadar haysiyetsiz, utanmazını da ilk defa gördüm.

[attachment=10850:Adsız.png]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 174
bunlar şimdi birde basin önüne geçmişler. ölürmüsün öldürürmüsün.

Cok güzel yaptiniz taraftar, bravo bravo.

Birde bazi egitimsiz üyeler mac konusunda taraftari savunuyordu. Ulan gelde simdi küfür etme. Buna sebep olanlarin allah belasini versin, ciddi diyorum. Bu kadar önemli macta takimi yalniz birak he? Taraftar degil, spor teröristleri adeta.

şöyle bir açıklama yapsak keşke:rolleyes:

10 Haziran 2014 tarihinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve Galatasaray'ımızın 88-82 kazanarak durumu 2-2'ye getirdiği Beko Basketbol Ligi final serisi dördüncü maçının ardından kaybetmeyi sindiremeyen ve hazımsızlık problemleri olan kontrolünü tamamen yitirmiş zat ve tayfasının ağlamaklı halleri ve dahası serseri mayın gibi sağa sola çatan,hedef gösteren tavırları,3.sınıf kabadayı edasıyla davranış sergilemeleri kamuoyunun malumudur.Kaybetmenin verdiği hezeyanla yüzlerinde oluşan dram,komedi ve trajikomik ifadelerle ağızlarından tehdit ve tanımlanamayan kelimelerin döküldüğü bu zat ve tayfayı ciddiye almayacağımızı belirtir,final serisinin 5.maçında her türlü baskıya rağmen takımımızın sonuna kadar destekçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.Saygılarımızla...

Taraftarından futbolcularına,

Yöneticilerinden tarihine,

Kirli lobinden ağlamalarına kadar..............İĞRENÇ BİR CAMİASIN FENERBAHÇE.............

Ülker arena'da ki maçı mutlaka kazanmamız lazım, takımımıza gönülden başarılar.

Cok güzel yaptiniz taraftar, bravo bravo.

Birde bazi egitimsiz üyeler mac konusunda taraftari savunuyordu. Ulan gelde simdi küfür etme. Buna sebep olanlarin allah belasini versin, ciddi diyorum. Bu kadar önemli macta takimi yalniz birak he? Taraftar degil, spor teröristleri adeta.

Küfrette üyeligini cocugun birine verelim 1 hafta o kullansın

Geri
Üst Alt