GSC Scout #Abdukodir Khusanov

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Abdukodir Khusanov

ABDUKODIR KHUSANOV

Doğum Tarihi:
29.02.2004
Boyu: 1,88 m
Uyruk: Özbekistan
Mevki: Stoper
Oynadığı Takım: Energetik BGU
Sözleşme Bitiş Tarihi: 31.12.2023

Genc stoper Lens'e imza atmak üzere. Özbek futbolunun en potansiyelli oyuncusu olarak gösteriliyor.​

Manchester City, Lens'ın 20 yaşındaki Özbek stoperi Abdukodir Khusanov'u transfer etmek istiyor. (Fabrizio Romano)

Manchester City, Lens'ın 20 yaşındaki Özbek stoperi Abdukodir Khusanov'u transfer etmek istiyor. (Fabrizio Romano)
Belarus takımı Özbek topçuyu nerden bulmuş hadi o bulmuş Lens sen ne alaka çok saçma bir yer dünya hayatı sorgulattı bana eleman

Belarus takımı Özbek topçuyu nerden bulmuş hadi o bulmuş Lens sen ne alaka çok saçma bir yer dünya hayatı sorgulattı bana eleman
valla scout iste budur ya , 100k'ya almislar.
boyle topcunun varligindan sadece annesi babasi haberdardir diye dusunurdum, nerden gordun nerden duydun da buldun buyuk basari.

Biz alsaydik 1-2 mac kotu oynadiginda herhalde yerden yere vururduk , ozbek liginden topcu mu alinir diye.

listemde olmasindan dolayi ^basliginin olmasina memnun oldum .

asya geneli yetenek bazli mesajlarimda bir kac kez kendisine detayli bold deginmistim . en son sanirim aralik ayinda olmasi lazim.

resmilesirse.pep'in himayesinde nasil bir evre yasayacak keyifle takip edecegim.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

Bizim de kazak topcumu vardi. Gelecegin yildizi olacakti. Covid kariyerini bitirdi.

Bu çocuk pep e yanlışlıkla kel mi ne demiş o da kadro dışı bırakmış sezon sonu da gönderecekmiş diye haberler vardı

Haber doğru galiba süre alamıyo kaç haftadır

Sara city olayı doğruysa eğer paranın yanı sıra bunu da kiralık isteyek

Geri
Üst Alt