Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Bu adam orta saha Dimi?

4-3-3 ün ortasında oynar?

Francefootball'dan anladığım kadarıyla bonservisine 8M euro verilmiş. Bence makul fiyata almışlar. Ama son yıllardaki en pahalı transferimiz.

Lyon bu adam yerine LOİC REMY'yi alacakmış 15 m euro'ya..Yani Lyon Remy'yi almasaydı biz alacaktık, çünkü lyon'un Remy'yi başka kulüp isterse alış opsiyonu var. Bizde Remy'i istediğimize göre o vakitte bir anlaşma olmuş sanırım Lyon'la..

BENZEMA'Yyı da sattılar. Onun yerine de Porto'lu Lisandro veya Gignac alınacakmış.. Yorumlardan kaptığım bunlar..

Adamlar diolar sol kanatta oynuo bu :D:D:D:D

zanla servete takmıs danalar efendim defansları söle böle :D

Müsterih oluversinler :D Geliyoruzz :D:D:D

bonservis konusunda bilginiz olursa renkdaşlar mutlaka yazın... hepimize hayırlı olsun... hem sisteme uygun hem f5e uygun bir transfer...

abi bu adam riberyden bile iyi çok hızlı çok teknik biraz güven sorunu olabilir onuda desteğimizle hallederiz inşallah

arkadaşlar tipik forvet değil Keitamız. Yani dolaşan ama bitirici forvet değil. Az çok bize saç baş yoldurtatacktır ama buna zamanla alışır-alışırız. Yalnız işte yıllardır sağ açıkta hasan şaş tan sonra (iyi döneminde) ayağında top tutan takımı kontraya kaldıran ve uzaktan şut çeken bir oyuncu. Süper hızlı değil ama hızlı bize göre hızlı. kesinlikle. Şutları da serttir ortalarıda ve tekrar ekliyorum : "siyahi oyuncu olduğunu sizlere söylemiştim aile bağları kuvvetlidir görüceksiniz yeğeni kardeşi hepsi gelir Türkiyemize"

Bende o açıklamadan ya Brezilya'lı ya da Afrika kökenli olduğunu anladım msn'de bir arkadaşa söylemiştim.Hatta kabilesini ikna etmiş Haldun Üstünel diye de espri yapmıştım.:D

Sağ beke oyuncudan ziyade birde stoper alıverdik mi :D Lig iptal :D

sen herhalde keitayı hiç seyretmedin.. govou ve owen dan daha iyi bir transfer müthiş bir futbolcu çok süratli birebirde geçmeyeceği adam yok çok teknik

Evet sevgili kardeşim Keita'yı hiç izlemedim.Onun için yorumları takip ediyorum.

Çok iyi bir transfer.İnşallah hayırlı olur.

arkadaşlar keitanın lionlar 2011 yılına kadar sözleşmesi varmış muhtemelen 5 milyon euro aşağıya vermemişlerdir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt