Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

7M €.

Pahali oldu ama iyi oldu.

Linderoth kaldığına göre ortasahaya yabancı transferi olmayacak gibi. Bence ya sağbek ya stoper alırlar..

Galatasaray'da beklenen transfer gerçekleşti.. Turkspor.net iki gün önce bütün detayları noktasına kadar vermiş, Rijkaard'ın SAĞ KANAT OYUNCUSU istediğini bunun için İSİMLERİ SIR GİBİ TUTULAN İKİ FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜLDÜĞÜNÜ ve transferin BU HAFTA İÇİNDE BİTECEĞİNİ ziyaretcilerine duyurmuştu...

:D:D:D:D:D:D

..............baros................

kewell........................keita

...............arda...............

bence de almanyadan sağ bek(rafinha) ,, colocciniyi de göbeğe alırız... gerçi abarttım ama olsun güzel bir hayal:D

Saha içersinde 6 yabancı oynatabiliyoruz..Kontejanıda düsünmek lazım..Defansif açıdan kötü gibiyiz bigime geliyor..Biglia gibi birin ortasahaya alırsak iyi olur..Sag bek'ede Neill işlem tamamdır..Yedek içinde Yerli forvet buluruz<..

Linderoth bence kolay kolay onbirde oynayamaz..Saha içersinde 6 yabancı hakkımız var..Avrupa maçlarında oynar gibime geliyor..

Ben bu adamın büyük ihtimalle Rijkaard tarafından istendiğini düşünüyorum.

Eğer düşündüğüm gibiyse sevincim daha da artacak. :D

Kader Keita yeni yuvana hoşgeldin. Artık TSL'deki ve Avrupa Ligi'ndeki tüm kanat savunma oyuncuları bizden korksun :D

Bu arada Azizeden f5in duzenini bozucak bir misilleme daha bekliyorum :)

uyku sersemi tv yi actım Haberturk de yazmıs Keita Galatasaray da Barcalı Keita sandım sonra anladım :D hayırlı olsun...

Galatasaray camiasına hayırlı olsun.Gerçekten çok iyi bir transfer gerçekleştirdik. Keita hem teknik olarak iyi hem de fizik olarak güçlü. Bu sene büyük işler başaracağız.

Resmi sitelerinde vermişler haberi. Gerçekten doğruysa epey üzülürüm. Lyon epey bi para vermişti yanılmıyorsam‚ nasıl aldılar acaba? Biz hala Poulsen aşağı Poulsen yukarı...

Ben de şimdi gördüm. Nasıl yapmışlar bu transferi? Keita çok iyi bir oyuncu. Hele 6S için fazla iyi. Lille ´den Lyon´ a çok büyük umutlarla gelmişti ki Lille ´de harikalar yaratıyordu. 2 senelik Lyon performansı pek iyi değil ama yine de çok iyi oyuncu bence. Sözleşmesi de devam ediyordu ve oldukça yüklü bir bonservis verdiklerini tahmin ediyorum. Tabi bizim medyamız söz konusu gs olunca bonservis bedelleri‚ maaşlar haberde ya hiç geçmez ya da yarısı yazılır.

Sakattır yoksa 6S´ye gelmezdi yada satmazlardı.

sakat falan değil adam‚nasıl yaptılar bu transferi... cok kuvvetli ‚hızlı‚teknik bir oyuncu‚ lyonda bir şey yapamadı ama cinconda resmen şow yapar... bence bu yıl için şu ana kadar türkiyede yapılmış en iyi yabancı transfer..

durup durup zort diye sağlam tarnsferler yapmaya başladılar

teknik oyuncu

mutlaka katkısı olacaktır

hayırsız olsun

baros gesede başarılı olmuşsa keita 2 defa başarılı olur‚ lyonda oynayamadı ama adamda hız‚teknik‚sürat hepsi var...

en iyi yabancı transfer olabilir ‚

çünkü biz henüz yabancı almadık‚bjk sadece fink´i aldı

dolayısıyla evet en iyi yabancı olabilir

ayrıca vassell de ondan iyidir

bizde poulsen diye peşinde dolanalım adamın hala...

adamlar süper transfer yaptı be

Transfer komitelerini takdir ediyorum Galatasaray´ın‚ basında o kadar isim geçmesine rağmen hiç ismi çıkmayan adamları alıyorlar‚ gerçekten çok gizli yapıyorlar.. Sağlam lobileri var.. Geçen sene Baros ve Kewell´da hiç adı basında yer almadan gelmişti‚ bu sene de aynen devam ediyorlar..

İnsan doğru forumda mıyım diye düşünüyor..

Haldün Üstünel her ne olursa olsun gerçekten iyi bir yönetici.. nasıl bir ikna kabiliyetiyse artık bilmiyorum ama bir şekilde bitiriyor..

Baros geldiğinde de sıfırcı dedik adam gol kralı oldu. Gol kralı gelen Güiza cacık oldu. Türkiye liginde ne olacağı belli olmaz. Keita kaliteli bir futbolcu. İnşallah uyum sağlayamaz.

Bence geçen yol denedikleri model tuttuğu için aynı modele devam ediyorlar.

Baros ve Kewell gibi formlarını kaybetmiş iki oyuncu aldılar ve o maya tuttu.

Şimdi aynısını kumaşı iyi olan Keita için yapıyorlar.

Bence iyi transfer.

Sağ kanatta eksiklikleri vardı‚ kumaşı iyi olan bir adamla kapattılar o eksikliği.

Keita ya çamur atmaya devam edelim biz. Kimse cinconun tarafını tutmuyor ama kabul etmek gerekir ki iyi transfer. Lyonda kadro derinliğinde şans bulamadı pek ama Lyonunda halini gördük bu sene. Lille de ve halen banko oynadığı milli takımda çok etkili biri ve Türkiye ligine göre fazla. Defanstaki ağır ve aksak adamları düşündükçe kesinlikle iş yapacak biri.

6s bu transferleri hangi parayla yapıyor anlamak mümkün değil. Umarım bizde yıldız diye yaşı geçmiş birini alıp gelmeyiz. Yapılan türk transferler bu kadar yerindeyken inşallah yabancı transferindede isabetli olup sorunları giderip sağlam bir kadroyla lige gireriz.

bence de iyi transfer....

hayir‚ gs aldigi icin demiorum.

evet‚ fener alsa idi yine iyi transfer derdim.

Kim ne derse desin iyi adam aldilar umarim uyum saglayamaz

bunu yazmaktan nefret ediyorum...ama çok iyi transfer

sabah sabah soktayim desem yalan olmaz...

bu adami nasil aldilar cok merak ediyorum dogrusu...

quaresmanin bile gelecegini inanirdim ama bunun gelecegini sanmazdim

şimdi duydum doğrusu içim cız etti. Bizde kanatlarda iş görürdü.

Bunu da beğenmeyenler varya‚ cahil olup da kendini bişey sananlar çok var piyasada

Bu kadar yeter herhalde.

Saha içersinde 6 yabancı oynatabiliyoruz..Kontejanıda düsünmek lazım..Defansif açıdan kötü gibiyiz bigime geliyor..Biglia gibi birin ortasahaya alırsak iyi olur..Sag bek'ede Neill işlem tamamdır..Yedek içinde Yerli forvet buluruz<..

özellikle yazdım oraya birz abarttım diye... konuşmana gerek yok

volkan şen ve iyi bir stoper de geldimi tamamdır...:D:D

bekle bizi avrupa,:D:D

sistem galiba biraz 4-2-4 e kayacak saol haldun ustunel durdun durdun gene turnayı gözünden vurdun acılın ulan angutlar cimbom geliyor.

'''durup durup zort diye sağlam tarnsferler yapmaya başladılar'''

:D.D.D:D:D.:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt