Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

:D:D:D angut foruma girin arkadaskar acıldı :D:D:D

Özer hurmacı var bizde de demiş 1 adam :D:D:D

Kopdum bizim aldımız adamlara laf atanlar sakat adama parayı bağladı :D:D:D

Çatladı beyinsizler :D muazzam bir gün

Allah askına resmi siteden coloccini yada lucio acıklansın sırf makarasına kesin 1 kac tanesi kalpten gider :D:D:D:D:D:D

Bu angutların forumuna baktımda morlaim bozuldu :(:(

Adamlar lyonluların forumundan çeviri yapmışlar ve lyonda herkesin sevinçli olduğunu yazmışlar,ayrıca lyon forumlarında 12 milyon euro gibi rakamlar dönüyormuş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Akıllara Baros geldi.. Aynı şeyler dönmüştü.. Geçin bunları, kendilerini avutuyorlar sadece.. Lyon'da Makounla Benzema dışında formda adam mı var

Bu angutların forumuna baktımda morlaim bozuldu :(:(

Adamlar lyonluların forumundan çeviri yapmışlar ve lyonda herkesin sevinçli olduğunu yazmışlar,ayrıca lyon forumlarında 12 milyon euro gibi rakamlar dönüyormuş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

onlar kısknaçlıklarında kuduruyolardır şu anda kaale almaya gerek yok :D

Kimse istatistiklere kanmamalı. Milan Baros'a neler söylenmedi ki? Adam şimdi gol kralı. Keita; İdeal 4-3-3 oyuncusudur..

Güzel transfer. Takımımıza hayırlı olsun...

Kendi kafamda ki alternatif kadrolar...

___________________Leo Franco___________________

_________Emre Güngör_________Servet Çetin________

_Uğur Uçar_______________________________H.Balta_

_________________Mehmet Topal__________________

__________Emre Çolak_________Arda Turan__________

___Kader Keita_______________________Harry Kewel__

____________________Milan Baros__________________

__________________Leo Franco____________________

___________Emre Güngör______Servet Çetin_________

_Uğur Uçar_____________________________A. Erdem_

__________________Mehmet Topal_________________

___________Kader Keita_________Arda Turan________

___Harry Kewel_____________________Serdar Eylik___

__________________Milan Baros____________________

Dün gece 3'te Melih Abi'nin blogunda yazılan yazı .. Bunu gören olmuş muydu gece :D

İngiltere’den gelecek oyuncu Neill’dir büyük ihtimalle ama Fransa’dan gelecek oyuncu çok önemli. Bastos, Remy, Gomis, Mirallas, Hazard, Pino gibi iyi ve değerli genç oyunculardan birisi olur umarım.

(Selam. Keita olur mu acaba? Sevgilerimle. Melih)

Bu yorumu transfer gerceklestikten sonra yazdi Melih bey. Ben daha once de dedigim gibi Transfer komitemiz ser veriyor sir vermiyor.Kimsenin haberi olmadan getiriyor oyunculari.Melih Sabanoglu da bilemiyor bunlari abartildigi gibi.

- Burgberg Oteli kapatılarak, tamamen Galatasaray’a tahsis edildi.

- Kampta tam 35 futbolcu var. Bunun yanı sıra 5 antrenör (Rijkaard, Neeskens, Roca, Carlos, Nezihi Boloğlu), 3 masör, 5 fizyoterapist, 2 doktor, 2 güvenlik, 2 GS TV görevlisi, 2 Galatasaray Dergisi çalışanı, 1 aşçı, 1 tercüman, 1 şoför, 3 de kulüp yetkilisi (Adnan Sezgin, Yako İgual, Erol Gerçeker) kampta yer alıyor.

- Kampa giderken Türkiye’den tam 100 kilo pirinç ve 20 kilo zeytin götürüldü. Su, soda, meyve suları, kahve ve meyveli çaylar da İstanbul’dan getirildi. Kamptaki su stoğu tamı tamına 3 bin şişe. Kola içmek yasak. Bunun yerine mineral, su ve tuz kaybı için; sporcu içeceği; ayrıca karbonhidrat yüklü çikolatalı içecekler mevcut.

- Sabah kahvaltısı 12 Euro, akşam idmanından önceki kahve molası da dahil. Türkiye’den getirilen 20 kilo zeytine, 6 çeşit peynir ve 4 çeşit de ekmek eklenmiş.

- Öğle yemeği 50 Euro, mönüde 7 kilo kırmızı et, 7 kilo balık, 7 kilo tavuk, makarna, pilav, patates, çorba, tatlı, meyve ve kuruyemiş bulunuyor.

- Akşam yemeği de 50 Euro tutuyor, mönü, öğle yemeğinden farklı değil. Sadece o gün yenilen yemeğe göre değişkenlik gösteriyor.

https://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALATASARAY-Ye-Aslanım-ye!_4_HDetail_32_137681_16.htm

f5 medyası artık futbolcularımızın ne yiyip içtiğini de hesaplıyor.. ayıppppppp

Allah askına resmi siteden coloccini yada lucio acıklansın sırf makarasına kesin 1 kac tanesi kalpten gider :D:D:D:D:D:D

Bir tanesi de yazmış adamlarda Baros,Kewell,Arda,Keita,M.Topal var diye, biri de cevap vermiş; Sadece Güiza ile Baros'u değişirim o da belki.. :D:D:D

Moralin bozulmasın arkadaşım.. Akıllarınca kazık yediğimizi falan düşünüyolar ma otursunlar Mehmet Topuz'a ödenen paraya baksınlar.. Kazığın daniskası orada ama artık içlerinde olduğu için hissetmiyolar :) İçin rahat olsun çok yerinde bi transfer oldu ve ödenecek miktar da bence 12M falan değil.. Yazıldığı gibi 7-8M'dur ki Keita için çok uygun bi miktar bence ;)

:f50:

Ne zaman futbol ve transfer konuşulsa lafı hep Fildişi'ne Fransa'daki müthiş siyahi oyunculara getirirdim ve kızardım yöneticilerimize: Neden bizim Fildişi Sahili'nden oyuncumuz yok diye? Teşekkürler yönetim...

olmamışkewell yok :eek:

Çünkü kendisi her maç 90 dakika kaldıramaz. Ve daha önemlisi Arda orta sahanın göbeğinde oynadığı maçlarda performans olarak zayıf kaldı. Bu nedenle Kewell bu sene 2. yarılarda oyuna girecektir.

Ayrıca Hollanda milli takımında da Barca'da da Rijkaard orta 3 lüyü hep az top süren çok pas yapan adamlardan kurdu. Ronaldinho'nun sol açığa kayması, Messi'nin sağ açığa yerleşmesi, orta üçlünün Xavi, Deco, Marquez, İniesta gibi adamlar arasından kurulması. Dolayısıyla hiç kimse istemese bile Kewell sakatlık olmazsa yada Keita kötü oynamazsa ilk 11 i çok fazla görmez.

Özer Hurmacı mı :D O adam en fazla 1 sezon kalır sora Gökhan Emreciksin ya da Burak Yılmaz gibi takasta kullanılır gör bak :D Otursunlar dün ki maçı izlesinler.. Serdar Eylik'i görünce ne düşündüler merak ediyorum.. Özer'e ödenen para nerde Serdar nerde bi düşünsünler :D Alt yapıdan bi Can Arat çıktı onu da kovdular.. Övünmeyi bilmiyor onlar.. Ben olsam onların yerinde Bilica için sevinirdim sadece.. Gerisi yalan.. İyi oyuncu olsalar bile ödenen paralar için oturur ağlardım.. Ee bir de Aragones'in tazminatı var tabi o daha ayrı bi konu.. Resmen intihar sebebi :D

istermisiniz sola da babel'i alsın yönetim abovvvvv

konuyla alaksız ama serdar eylik e bayıldım dün

- Burgberg Oteli kapatılarak, tamamen Galatasaray’a tahsis edildi.

- Kampta tam 35 futbolcu var. Bunun yanı sıra 5 antrenör (Rijkaard, Neeskens, Roca, Carlos, Nezihi Boloğlu), 3 masör, 5 fizyoterapist, 2 doktor, 2 güvenlik, 2 GS TV görevlisi, 2 Galatasaray Dergisi çalışanı, 1 aşçı, 1 tercüman, 1 şoför, 3 de kulüp yetkilisi (Adnan Sezgin, Yako İgual, Erol Gerçeker) kampta yer alıyor.

- Kampa giderken Türkiye’den tam 100 kilo pirinç ve 20 kilo zeytin götürüldü. Su, soda, meyve suları, kahve ve meyveli çaylar da İstanbul’dan getirildi. Kamptaki su stoğu tamı tamına 3 bin şişe. Kola içmek yasak. Bunun yerine mineral, su ve tuz kaybı için; sporcu içeceği; ayrıca karbonhidrat yüklü çikolatalı içecekler mevcut.

- Sabah kahvaltısı 12 Euro, akşam idmanından önceki kahve molası da dahil. Türkiye’den getirilen 20 kilo zeytine, 6 çeşit peynir ve 4 çeşit de ekmek eklenmiş.

- Öğle yemeği 50 Euro, mönüde 7 kilo kırmızı et, 7 kilo balık, 7 kilo tavuk, makarna, pilav, patates, çorba, tatlı, meyve ve kuruyemiş bulunuyor.

- Akşam yemeği de 50 Euro tutuyor, mönü, öğle yemeğinden farklı değil. Sadece o gün yenilen yemeğe göre değişkenlik gösteriyor.

https://fanatik.ekolay.net/fanatik/GALATASARAY-Ye-Aslanım-ye!_4_HDetail_32_137681_16.htm

f5 medyası artık futbolcularımızın ne yiyip içtiğini de hesaplıyor.. ayıppppppp

ne gerzekçe bi haber ya

Özer Hurmacı mı :D O adam en fazla 1 sezon kalır sora Gökhan Emreciksin ya da Burak Yılmaz gibi takasta kullanılır gör bak :D Otursunlar dün ki maçı izlesinler.. Serdar Eylik'i görünce ne düşündüler merak ediyorum.. Özer'e ödenen para nerde Serdar nerde bi düşünsünler :D Alt yapıdan bi Can Arat çıktı onu da kovdular.. Övünmeyi bilmiyor onlar.. Ben olsam onların yerinde Bilica için sevinirdim sadece.. Gerisi yalan.. İyi oyuncu olsalar bile ödenen paralar için oturur ağlardım.. Ee bir de Aragones'in tazminatı var tabi o daha ayrı bi konu.. Resmen intihar sebebi :D

eğer özer sağlam olsaydı geçen sene ucuza kapatırdık. yanılmıyorsam geçen sene 1 milyon euroya alıyorduk eğer peşinat yatırsaydık

istermisiniz sola da babel'i alsın yönetim abovvvvv

O biraz tuzlu gelir bence :D Kim istemez tabi ama çok zor artık böyle bi ihtimal.. Hücum hattı oluşturuldu bence.. Alınırsa Türkiye'den birileri alınır belki o kadar.. Volkan Şen gibi falan böle alternatif oyuncular alınır sadece.. Artık savunmayı döşememiz lazım zaten.. Savunma hala soru işareti kafamda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt