Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Bu adam ancak 6+2 nin yedeği olur.

27 yaşına gelmiş ama elle tutulur bir başarısı yok dolayısı ile yedekde bekleyecek dinç bir adam olarak alınmış gibi görünüyor.Yerli oyuncularımız zaten bu bölgeyi doldurabilecek kapasitede.Bence gereksiz bir transfer yaptık.

Ya kardes başarı derken ne dıyorsun lyonda 52 maç yapmıs ve lyona tarıhinin en pahalı 2. transferı olmus 2 lyona gitmeden ınce rıjkaard onu barcaya ıstemıs ama o lyona gitmiş

Selam Melih abi.

Dün akşam “Fransa’da bir isimle anlaşıldı şimdi sonra da İngiltere’de görüşmeler olacak” demiştiniz.

Acaba İngiltere’deki isim bir savunma oyuncusu mu yoksa sizin dediğiniz gibi Linderoth’u yedek bırakacak iki yönlü orta saha mı?

Saygılar…

(Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine.

Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine. Linderoth gibi oyunun iki yönünü de oynayan bir futbolcuyla el sıkışıldı. Yakında belli olur durum. Sevgilerimle. Melih)

Biglia :)

B_4192_haldunuB.jpg

Haldun Üstünel Keita Transferini Değerlendirdi

Galatasaray futbol şubesinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Abdul Kader Keita’nın Galatasaray’a transferiyle ilgili Galatasaray TV’ye özel açıklamalar yaptı.

Öncelikle Abdul Kader Keita’nın Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Siz uzun süredir yurtdışındasınız. Önemli bir ismi Galatasaray’a kazandırdınız. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz, transferin perde arkasından bahseder misiniz?

Öncelikle camiamız ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Bizim için bir hayli uğraş verdiren bir transfer gerçekleştirdik. Galatasaray’a Keita’yı kazandırdığımız için son derece mutluyuz. Bildiğiniz gibi çok yönlü ve yetenekli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Hocamızın bilgisi doğrultusunda transferi gerçekleştirdik. İki yıla aşkın bir süredir bizim de izlediğimiz, takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Bu transferi gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. İnşallah hem camiamıza hem de Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.

Sayın Üstünel transferde gizlilik elbette çok önemli ki siz bu sene bize çokça yaşattınız. Frank Rijkaard’la başlayan Gökhan Zan’la devam eden Mustafa Sarp ve Leo Franco daha önceden de Kewell, Baros transferlerinde de bu gizlilik hep bu şekilde sürdü. Bunun sırrı nedir Sayın Üstünel?

Bizim için transferde gizlilik çok önemli. Bildiğiniz gibi bunlar çok zorlu süreçler. Ne kadar az duyulursa veya duyulmazsa bizim için o kadar rahat çalışma imkanı oluşuyor. Bunu böyle değerlendirmek gerekiyor. Bazı alınganlıklar oluyor. Bu alınganlıklara gerek olmadığı düşüncesi içindeyim. Koşullar böyle gerektiriyor, bizim için pazarlık olsun görüşmeler olsun daha rahat şartlar altında gerçekleşiyor. Onun için bu sistemi biz ön planda tutmaya özen gösteriyoruz.

Biliyoruz ki siz yurtdışında menajerlerle ve başkanlarla birliktesiniz. Transfer bedelleri ve bonservis bedelleri aşılması zor engeller aynı zamanda. Bu süreç çok yıpratıcı bir süreç ki biraz da yıprandığınızı biliyoruz. Bu aşılması zor süreci nasıl atlatıyorsunuz?

Sadece menajerler ve başkanlar bu işin içinde değil oyuncuların aileleri de bu işin içinde. Bu süreçte bir hayli zor çalışma ortamı buluyoruz. Tabii ki çok titiz bir çalışma ortamı gerekiyor. Ve uzun bir süreç oluyor. Ama sonunda o mutluluğu yaşıyoruz. Galatasaray’ın başarısı için çok önemli bir adım attığımızı düşünüyorum.

Bundan bir hafta önce sizin bir demeciniz vardı: “Galatasaray camiasına yakışır bir transfer yapacağız, taraftarımız sabretsin” şeklinde. Sayın Başkan Adnan Polat’ın da bir açıklaması vardı: “Hayat biter transfer bitmez” diye. Şuna dikkat çekmek istiyorum, Keita transferinden sonra başka transferler olacak mı?

Bunları hocamızla oturup tartışıyoruz. Bireysel kararlar almıyoruz. Bu sene böyle bir çalışma başlattık. Hocamızla beraber ortak aldığımız kararlarla hareket ediyoruz. Transferlerimiz bütçemiz doğrultusunda gerçekleşiyor. Bütçemize uygun, Galatasaray’a yakışan futbolcuları kazandırmaya devam edeceğiz.

Son olarak Keita kampa ne zaman katılacak, resmi imza ne zaman ve nerede atılacak?

Önümüzdeki hafta başı kampa katılmasını planlıyoruz. Resmi imzayı da kampta gerçekleştirmek istiyoruz.

https://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/4192.php

Hadun abinin aciklamalariyla beraber transferlerin Rijkaard'in istegi dogrultusunda olmasi da kesinlik kazandi.Gizlilik konusuna da tamamiylen katiliyorum. Seviyoruz seni UstunEl.

27 yaşına gelmiş ama elle tutulur bir başarısı yok dolayısı ile yedekde bekleyecek dinç bir adam olarak alınmış gibi görünüyor.Yerli oyuncularımız zaten bu bölgeyi doldurabilecek kapasitede.Bence gereksiz bir transfer yaptık.

Ne içtiyse bende istiyorum..

Muhteşem bir transfer yaptık.. Anlamadığım gayet iyi bir adam hızlı teknik bizim yönetim ne yapsa yaranamaz josico müstehak.. sizin gibilere.

demin anguta girdim.bazı demetler sunacam size

- durup durup zort diye sağlam tarnsferler yapmaya başladılar

yapıyolarda ne oluyo denilebilir ama benim canım sıkılıyo bu haberleri okurken

- bizde poulsen diye peşinde dolanalım adamın hala...

adamlar süper transfer yaptı be

- Transfer komitelerini takdir ediyorum Galatasaray´ın‚ basında o kadar isim geçmesine rağmen hiç ismi çıkmayan adamları alıyorlar‚ gerçekten çok gizli yapıyorlar.. Sağlam lobileri var.. Geçen sene Baros ve Kewell´da hiç adı basında yer almadan gelmişti‚ bu sene de aynen devam ediyorlar..

- Haldün Üstünel her ne olursa olsun gerçekten iyi bir yönetici.. nasıl bir ikna kabiliyetiyse artık bilmiyorum ama bir şekilde bitiriyor..

- Keita ya çamur atmaya devam edelim biz. Kimse gsnin tarafını tutmuyor ama kabul etmek gerekir ki iyi transfer. Lyonda kadro derinliğinde şans bulamadı pek ama Lyonunda halini gördük bu sene. Lille de ve halen banko oynadığı milli takımda çok etkili biri ve Türkiye ligine göre fazla. Defanstaki ağır ve aksak adamları düşündükçe kesinlikle iş yapacak biri.

videolarda gordugum kadariyla baya bencilmis :)

Rijkaard adam eder ama, o ayri :)

bua adamı sağ içemi aldılar sağ forvetemi

Selam Melih abi.

Dün akşam “Fransa’da bir isimle anlaşıldı şimdi sonra da İngiltere’de görüşmeler olacak” demiştiniz.

Acaba İngiltere’deki isim bir savunma oyuncusu mu yoksa sizin dediğiniz gibi Linderoth’u yedek bırakacak iki yönlü orta saha mı?

Saygılar…

(Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine.

Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine. Linderoth gibi oyunun iki yönünü de oynayan bir futbolcuyla el sıkışıldı. Yakında belli olur durum. Sevgilerimle. Melih)

Kim Källström ;)

Tamam.

Stoperde Gökhan veye Emre G. tutarsa büyük başarılar gelir.. Söylenen o ki deli bir ortasaha alıcaz..

zaten bonservis parası vermeden Lucas Neill'i alırsak mantıkende o zaman elimizde kalan parayla ortasahada pas trafigi için güzel bir isim alınmalı

içimden bir ses diyorki bu adam karıköyde febeşe gol atıcak taklaları saydıracak :D

Lyonlular 12 Milyon avro dan asagı bır fıyata satmamısızdır yoksa rezalet olur dıyorlar

demin anguta girdim.bazı demetler sunacam size

- durup durup zort diye sağlam tarnsferler yapmaya başladılar

yapıyolarda ne oluyo denilebilir ama benim canım sıkılıyo bu haberleri okurken

- bizde poulsen diye peşinde dolanalım adamın hala...

adamlar süper transfer yaptı be

- Transfer komitelerini takdir ediyorum Galatasaray´ın‚ basında o kadar isim geçmesine rağmen hiç ismi çıkmayan adamları alıyorlar‚ gerçekten çok gizli yapıyorlar.. Sağlam lobileri var.. Geçen sene Baros ve Kewell´da hiç adı basında yer almadan gelmişti‚ bu sene de aynen devam ediyorlar..

- Haldün Üstünel her ne olursa olsun gerçekten iyi bir yönetici.. nasıl bir ikna kabiliyetiyse artık bilmiyorum ama bir şekilde bitiriyor..

- Keita ya çamur atmaya devam edelim biz. Kimse gsnin tarafını tutmuyor ama kabul etmek gerekir ki iyi transfer. Lyonda kadro derinliğinde şans bulamadı pek ama Lyonunda halini gördük bu sene. Lille de ve halen banko oynadığı milli takımda çok etkili biri ve Türkiye ligine göre fazla. Defanstaki ağır ve aksak adamları düşündükçe kesinlikle iş yapacak biri.

En azından içlerinde doğru söylüyen çıkıyo arada demekki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt