Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Lyon 16 milyon euro verdi bu adama.. İnşallah 8-10 milyon euro bonservis verilmemiştir..

Baros gibi Keita'da yıldız olur G.Saray'da.. Daha 27 yaşında, çok çok iyi trasfer.. 007 Haldun..

Lyon tarafından 2007-2008 sezonunda 16. Milyon Sterlin'e Lilleden transfer edilen Keita 4-3-3 sisteminin oyuncusu ve ileri üçlünün sağında görev yapmaktadır. En belirgin özellikleri teknik, hız ve driplingdir. Türkiye standartlarının üstünde bir futbolcudur. Yönetime teşekkür.

Elimdeki kıt imkanlarla şöyle bir şey yaptım.

Hiç bir oyuncu almazsak ve satmazsak nasıl bir kadro kuracağız çok merak ediyorum. Kadro 5'lik olur falan yazmayın. :D Biliyorum orta ikilinin defansif özelliği yok.

300pxbarcelonavsarsenal.png

Yuh yahu. Bu adama ne kadar verdik acaba? Afalladım resmen. Hiç beklemiyordum.

Cevap: Abdul Kader Keita

Futbolculara sözlükte açmıyoruz ya. ;)

Angut´da cildiriyorlar:D

Nasil yaptilar bu transferi diye...

Aziz´e patladilar nerde transferler diye:D

Cok iyi transfer gercekten

mevkisi : Winger, Dribbler Forvet ve Orta saha sağ kanat-açık.

boyu: 187 cm, Sağ ayaklı, vücudunu iyi kullanan bir oyuncu. çok hızlı sayılmaz ama seri bir oyuncudur. agresif bir oyuncudur ayrıca. Tekniği ortalama bir oyuncu ama yeterli seviyededir. Sert şutları ve iade-tahahutlu ortaları ile bilinir :D

Kronik sakatlığı yoktur. Govou ile aynı mevkidedirler.

Vay be sabah sabah actim gozumu actim facebooku haberi gordum cok sasirdim . Ama bu sevinme anlaminda sasirma . Bu adam bize cok yararli olacak. Gecen sene pek etkili degildi ama bizde parlayacaktir. Yonetimi tebrik ediyorum. Gonlum hep bi Diarra Keita tarzi bi isimin olmasindan yanaydi kulubumuzde (Gittiler en iyi 2. Keitayi getirdiler ) He bu arada butun basin gene ters kose (Gerci bizde ters kose oluyoruz ). Hos geldin Keita . Senden cok sey bekliyoruz Barosa yapacagin asistleri bekliyoruz.

Dipnot: Bu tarz bi oyuncu alinmasi Rijkaard'in istegi oldugunu dusundurdu bana. Boylesi daha da iyi.

Bu arada bakalim turkspor nasil kiviricak :)

Elimdeki kıt imkanlarla şöyle bir şey yaptım.

Hiç bir oyuncu almazsak ve satmazsak nasıl bir kadro kuracağız çok merak ediyorum. Kadro 5'lik olur falan yazmayın. :D Biliyorum orta ikilinin defansif özelliği yok.

300pxbarcelonavsarsenal.png

Türkiye Ligi'nde birşey olmaz vurursun rakibin gözüne gözüne.Avrupa'da hem Topal hem Sarp oynar.Ayrıca Lincoln/Transfer yazmışın elde gençler varken Emre Ç., Serdar Eyilik gibi yıldız potansiyeli olan gençler varken hiç gerek yok.

mevkisi : Winger, Dribbler Forvet ve Orta saha sağ kanat-açık.

boyu: 187 cm, Sağ ayaklı, vücudunu iyi kullanan bir oyuncu. çok hızlı sayılmaz ama seri bir oyuncudur. agresif bir oyuncudur ayrıca. Tekniği ortalama bir oyuncu ama yeterli seviyededir. Sert şutları ve iade-tahahutlu ortaları ile bilinir :D

Kronik sakatlığı yoktur. Govou ile aynı mevkidedirler.

Yani acikcasi bu adami orta saha ve ilerisinde nereye koysan 10 numaralik oynar.Benim tahminim eger 4-3-3 oynanacaksa ileri 3lunu saginda oynayacaktir ve o mevkiye gercekten ihtiyac vardi :)

yönetimi kutluyorum.çok iyi bir oyuncu.özellikle lillede mükemmeldi.

Türkiye Ligi'nde birşey olmaz vurursun rakibin gözüne gözüne.Avrupa'da hem Topal hem Sarp oynar.Ayrıca Lincoln/Transfer yazmışın elde gençler varken Emre Ç., Serdar Eyilik gibi yıldız potansiyeli olan gençler varken hiç gerek yok.

Doğru diyon. :f68.gif:

Arkadaşlar dün gece türkspor açıklama falan yaptımı yoksa uyudumu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt