Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

arkadaşlar yanlış anlamayın. Sadece hatırlatmak istedim. Geçen "Haldun abimiz sülalesini zor ikna ettim dediğinde" bende : Siyahi yada güney amerikalı olacak demiştim transfer için. Katılanlar ve tespitimi beğenen arkadaşlara birşey demiyprum lakin mantıksız bulanlara selam iletiyorum bu tespitim hakkında gerçekliğini gördüğünüz. Avrupa ve amerikada bulunup yaşadım. Beyaz ırkta "güney amerika hariç" aile bağları yok denecek zayıftır. Aşikar ki bu oyuncu siyahi idi ve oldu. Süratli bir kanat oyuncusu-dribble aldık. Hayırlı olsun ve sessiz sedasız yapılan transfer tüm medyaya ve uçan kuşlara kapak olsun :D

İçlerine sindremediler heralde hala yazmamış haberi türkspor :D

resmi sitelerinde vermişler haberi. Gerçekten doğruysa epey üzülürüm. Lyon epey bi para vermişti yanılmıyorsam‚ nasıl aldılar acaba? Biz hala poulsen aşağı poulsen yukarı...

:d :d

sakat falan değil adam‚nasıl yaptılar bu transferi... Cok kuvvetli ‚hızlı‚teknik bir oyuncu‚ lyonda bir şey yapamadı ama galatasaray'da resmen şow yapar... Bence bu yıl için şu ana kadar türkiyede yapılmış en iyi yabancı transfer..

durup durup zort diye sağlam tarnsferler yapmaya başladılar

yapıyolarda ne oluyo denilebilir ama benim canım sıkılıyo bu haberleri okurken

biz anelkaları ortegalrı getirdiğimizde neler hissettilerse bunlar

....:d

transfer komitelerini takdir ediyorum galatasaray´ın‚ basında o kadar isim geçmesine rağmen hiç ismi çıkmayan adamları alıyorlar‚ gerçekten çok gizli yapıyorlar.. Sağlam lobileri var.. Geçen sene baros ve kewell´da hiç adı basında yer almadan gelmişti‚ bu sene de aynen devam ediyorlar..

fransa'dan hatta Lyon'dan birinin alınacağı kesin gibiydi,medya Mensah ile Govou dedi Çantadan Keita çıktı,bir de İngiltere var,İngiltere'den de Owen ve Coloccini yani Newcastle hep söyleniyor,Newcastle'dan sürpriz bir isim gelebilir mi acaba?Yeni alınacak isim defans olacak büyük ihtimalle,çok yaşı olmayacak,olabilecek isim Sebastien Bassong(23),

Tam fenerlik adam diyorum. :)

Bu kalitede bu yaşta bir oyuncu gerçekten iyi transfer.Lille takımındaki oyununu oynasın ver keitaya götürsün kale çizgisine deriz.

Helal olsun sana Haldun be..... Basında ismi az geçen sürpriz birini bekliyordum da bu kadr iyi biri ve basında bir kere dahi geçmemiş birini inanın hiç beklemiyordum...Şok oldum resmen...

Beyler, sağ forvet oynamazsa şaşırmayın. Daha transfer olur mu bilmiyorum ama dediğim gibi, kendisini orta sahada da görebilirsiniz.

Çünkü Keita inanılmaz koşan, süratli, topu resmen söküp alan, çift yönlü bir oyuncudur. Lyon kendisini Govou'nun yerinde oynatmaya çalıştı ama pek tutmadı. Lille'de resmen bir efsane haline gelmiştir kendisi ki orta Orta saha ve sağ açıkta forma giymiştir.

Örneğin;

------------------------ Leo Franco --------------------------

----------- E. Güngör --------------- Servet ------------------

- Uğur ----------------------------------------------- Hakan -

----------------------- M. Topal -----------------------------

------------ Ayhan ------------------------------------------

--------------------------------------- Arda Turan ----------

----- ABDUL KADER KEİTA ------------------------------------

--------------------------------------- Harry Kewell ---------

---------------------- Milan Baros ---------------------------

GStv yi internetten seyredemiyoruz dimi türksattan niye çıktı ya :(

Tam antu'da yorumlari okurken misafirlere kapandi :D

Kendisi sol açıkta oynayacak.Rijkaard ve Barça hep böyle oynuyor kanatlarda ters ayaklı oyuncular oynuyor.

--------Baros-------

Keita-------------Kewell

------Arda-----x------

----------Topal------

arkadaşlar yanlış anlamayın. Sadece hatırlatmak istedim. Geçen "Haldun abimiz sülalesini zor ikna ettim dediğinde" bende : Siyahi yada güney amerikalı olacak demiştim transfer için. Katılanlar ve tespitimi beğenen arkadaşlara birşey demiyprum lakin mantıksız bulanlara selam iletiyorum bu tespitim hakkında gerçekliğini gördüğünüz. Avrupa ve amerikada bulunup yaşadım. Beyaz ırkta "güney amerika hariç" aile bağları yok denecek zayıftır. Aşikar ki bu oyuncu siyahi idi ve oldu. Süratli bir kanat oyuncusu-dribble aldık. Hayırlı olsun ve sessiz sedasız yapılan transfer tüm medyaya ve uçan kuşlara kapak olsun :D

:m05: evet bende ilk yazdığınızda anlayamamıştım sonra siz açıklayınca hak verdim ama :D:D

arkadaşlar tipik forvet değil Keitamız. Yani dolaşan ama bitirici forvet değil. Az çok bize saç baş yoldurtatacktır ama buna zamanla alışır-alışırız. Yalnız işte yıllardır sağ açıkta hasan şaş tan sonra (iyi döneminde) ayağında top tutan takımı kontraya kaldıran ve uzaktan şut çeken bir oyuncu. Süper hızlı değil ama hızlı bize göre hızlı. kesinlikle. Şutları da serttir ortalarıda ve tekrar ekliyorum : "siyahi oyuncu olduğunu sizlere söylemiştim aile bağları kuvvetlidir görüceksiniz yeğeni kardeşi hepsi gelir Türkiyemize"

yılmaz bu ne ?

canavar agam.

iyi transfer hızlı adam carlos şimdiden kolaygelsin.

Hayırlı olsun öcelikle.Pivot santraformudur bu adam?

Beyler, sağ forvet oynamazsa şaşırmayın. Daha transfer olur mu bilmiyorum ama dediğim gibi, kendisini orta sahada da görebilirsiniz.

Çünkü Keita inanılmaz koşan, süratli, topu resmen söküp alan, çift yönlü bir oyuncudur. Lyon kendisini Govou'nun yerinde oynatmaya çalıştı ama pek tutmadı. Lille'de resmen bir efsane haline gelmiştir kendisi ki orta Orta saha ve sağ açıkta forma giymiştir.

Örneğin;

------------------------ Leo Franco --------------------------

----------- E. Güngör --------------- Servet ------------------

- Uğur ----------------------------------------------- Hakan -

----------------------- M. Topal -----------------------------

------------ Ayhan ------------------------------------------

--------------------------------------- Arda Turan ----------

----- ABDUL KADER KEİTA ------------------------------------

--------------------------------------- Harry Kewell ---------

---------------------- Milan Baros ---------------------------

Evet Keita bu şekilde oynayacak mesela yorulur ise yada Ayhan da sorun olur ise zaman zaman Orta sahanın sağ kısmına döner ve Aydın'ı sokar "misal" Rijkaard Hocamız.

Bu gün garanti bankasının mülakatına giriyorum, sınavı geçtim şimdi mülakat var.Acayip iyi geldi bana vallahi bu transfer pozitif ötesi oldum. Neden garanti bankasını seçtiniz sorusu gelirse takım süper olacak bu sene bi işe girip biraz önce digitürk almam lazım dersem alırlarmı acaba beni bana dua edin gireyim işe :( yine stres oldum :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt