Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Başta sağ bek dendi şmdi pivot santrafor diyen var yav :D kesin bi bilgi alsak sizden =)

Kesinlikle sağ açık oynuyor. Çoğu maçını izledim ve takip ettim adamı. Çok yararlı olacaktır. Pes'te Fildişi ile oynarken 4-3-3 yapardım. Bu adamı sağa koyardım.

Bazı kanatlılar çok bozulmuşlar ama bozulmayalım yedek parça yok. :D :D :D

puhahha :asd:

--------------

Başta sağ bek dendi şmdi pivot santrafor diyen var yav :D kesin bi bilgi alsak sizden =)

Bazı videolarından biliyorum sağ açıkta oynamakla birlikte orta saha - forvet özelliği görevinde de bir futbolcu. hareketli , top çalma sürükleme bayağı yerinde. takıma çok yarayacağı kesin. bu saydığımız özellikleri takımımda gösterirse daha ne isteriz.

Hayırlı Olsun...

Kendisi genelde sağ-kanat forvet oynadı,solda oynadığı maçlar pek azdır.Sol ayağı sağ ayağı kadar etkili değil,ancak oynayamayacağını göstermez.

Hayırlı olsun,sabah duyunca şok oldum zaten :)

Bu gün garanti bankasının mülakatına giriyorum, sınavı geçtim şimdi mülakat var.Acayip iyi geldi bana vallahi bu transfer pozitif ötesi oldum. Neden garanti bankasını seçtiniz sorusu gelirse takım süper olacak bu sene bi işe girip biraz önce digitürk almam lazım dersem alırlarmı acaba beni bana dua edin gireyim işe :( yine stres oldum :d

ya mülakatı yapan yapan fenerliyse :D

şaka bi yana arkadaş inşallah girersin işe hakkında hayırlısı neyse o olsun ...

Galatasaray'ımıza hayırlı ve uğurlu olması dileklerimizle...

ayrıca Keita sağ kanat oynayacak gibi geliyor bana yani bir forvet daha alabiliriz...

Turan arkadaşım: Kader Keita :

4-3-3 oyunu için biçilmiş kaftandır. 3lü orta sahanın sağında-solunda yani kanat kısmında oynar, 3lü forvetin sağında solunda oynar. Bitirici değildir ama bencilde değildir ( bknz: Henry) sert şut çeken mücadeleci atak düşünen ofansif agresif bir oyuncu hava topu hakimiyeti ve vucüdunu kullanması ile ünlüdür. Tekniği ortalamadır ve çok iyi bindirme ve kontraya kaldırma yapar ve asistçi bir adamdır.

Haldun Üstünel'in önünde bir kere daha saygı ile eğildikten sonra Kader Keita'nın kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.Nasıl iyi bir oyuncu olduğu tartışılmaz olduğu için "aa süper transfer" tarzı şeyler yazmıyorum çünkü renkdaşlarımız benim yerime sabahtan beri bayaa şeyler yazmışlar...Hepsini okudum,camiamızda beğeni toplamasına sevindim bu transferin! Ama beni en çok sevindiren şey,Kader Keita isminin hiç bir gazete,dergi,internet sitesi vs..'de bir kere bile bahsedilmemesi...turkspor.net'e selam olsun!!!

Fenere genç aktif bir zenci:D Süper transfer çok yararlı olur

Lille'de çok iyiydi fakat son izlediğim Lyon maçlarında inanılmaz kötü oynuyordu. Bu arada Lyon tarihinin en yüksek bonservis ( 18 M €) ile transfer ettiği oyuncu olur kendisi.

Müthiş,olağanüstü,harika,süper,mükemmel ötesi,wonderful ..

layu lay laylaylaylayla sasadasdaf :D :D

Konuyla alakası yok ama TOKİ Seyrantepe projesinde ihtarnameyle verilen sürelin bitmesi nedeniyle sözleşmeyi feshetmiş:(

Kaynak:NTV Spor

Bizimkiler İngiltere'den de sürpriz bir savunma oyuncusu getirir şimdi,yaşı genç olacak acaba kim olur?Benim tahminlerim Justin Hoyte(25),Behrami(25),Sebastien Bassong(23)..

Çok gol atmasını beklemeyin bu adamdan.Bir Kewell düşünün,-yanlış anlamayın :D - at gibi koşan,2 kişi bastırsa yıkılmayan,bilekleri çok ama çok sağlam olan.

---------Baros---------

Kewell--------------Keita

Kewell ve Keita topu orta sahadan taşıyacak,özellikle Kieta'nın bindirmeleri sayesinde top Baros'la buluşacak gerisi de malum zaten.:) Keita bir winger'dır,sonra senenin ortaısnda '' hiç gol atmıyor '' tarzı yorumlar saçma olur anlayacağınız.

Bu sene için düşündüğüm kadroda şudur ;

--------------------------Leo Franco---------------------

Uğur/Serkan-----Servet/EmreG.---Gökhan/Transfer---Hakan

------------------------Topal/Linderoth------------------

----------------Ayhan/Barış----Arda/Emre Çolak*--------

----Keita/Lincoln------------------------------Kewell/Carrusca---

------------------------Baros/Nonda--------------------------

Lincoln dahil hiç bir oyuncunun gitmediğini varsayarsak bu kadro çıkıyor ortaya,yanlız Servet'in yanına mutlaka hızlı bir stoper şart.Yoksa çok gol yeriz defansın arkasına atılan toplardan,arapaslardan..

Emre,Serkan,Serdar,Semih gibi oyunculara mutlaka şans verilecektir Rijkaard tarafından.Özellikle Emre Çolak'a şans verileceğini düşündüğüm için belirttim kadroda.;)

Konuyla alakası yok ama TOKİ Seyrantepe projesinde ihtarnameyle verilen sürelin bitmesi nedeniyle sözleşmeyi feshetmiş:(

Kaynak:NTV Spor

ya yeni ihale yapılacak yada toki kendi imkanlarıyla stadı yapacak ama ne zaman biter sorun orda neyse sallayın ya takmayalım şimdi stadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt