Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

dilimde tüyler bitti söylemekten. Owen mış Olivieraymış geçiniz efendim. Genç hırslı mutsuz( takımında yer bulamadığı için) adam gelcek ve siyahidir dedim. Net bir şekilde ortaya çıktı defans oyuncusu için ise yaşlı olabilir çünkü defanstır bu tecrübe daha önemlidir. Ama yine söylüyorum takımından ayrılmak isteyen bir adam gelicek. o yüzden Lucio gibi biri olabilir buda. Owen ları destekleyen arkadaşlar gözünüzü biraz daha açın isimlere takılmayın lütfen. Genç genç genç !

Yorumlara bakılırsa genel kanaat isabetli bir transfer olduğu yönünde. Owen, Gouvu ve adı geçen diğer ünlüler bile çok kişi tarafından eleştirilirken bu transferi herkesin olumlu karşılaması enteresan.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ..

Tüm YALAN ve SAZAN MEDYASI uyudu. TURKSPOR.NET yine bekledi, herkesi izledi ve son noktayı şimdi koyuyoruz.

Sabah 09:30'dan beri tüm kanallarda ve TRİLYONLUK YALAN MEDYASINDA bir Keita haberidir aldı yürüyor. Peki nedir bu Keita TRANSFERİ? Galatasaray gerçekten KEİTA ile anlaştı mı? TRANSFERDE SON DURUM NE?

----------

Evet bu haberler ortaya atılınca TURKSPOR.NET olarak hemen istihbarat kaynaklarımız devreye soktuk. Haldun Üstünel Fransa'daydı ve bu sefer adı anılan isim Keita'ydı.

İstihbarat kaynaklarımızdan gelen haber bizi şoke etti! YALAN MEDYASI yine yapmıştı yapacağını... EVET KEİTA'nın Galatasaray'a transferi bir PALAVRAYDI.

TURKSPOR.NET olarak aylardır yeni transferin CİSSE olacağını duyurmaktaydık. Ayrıca transferde 25 yaşın üzerindeki herkesin üzeri çizilmişti. YALAN MEDYASI buna rağmen ne YALANLAR yazdı çizdi.

İstihbarat kaynaklarımızdan aldığımız habere göre Haldun Üstünel Fransa'da Cisse ile el sıkıştı. Daha sonra oyuncuya FRANSA'nın NICE şehrinde bir hastanede estetik ameliyat yapıldı ve kendisine KEİTA süsü verildi! Evet, SAZAN medyası yine konuya atladı ama Haldun Üstünel çok güzel çalım attı TRİLYONLUK MEDYAYA..

Gelen futbolcu CİSSE. Keita'yı da CİSSE kılığına sokup Yunanistan'a yolladı Galatasatay..

Ayrıca bu oyuncunun yaşı 27 değil 24,9.. 25 yaşından küçük yani.. TURKSPOR.NET olarak biz ne dediysek O.

Bize güvenen ve sürekli sitemize girip hit sayımızı arttıran ve reklamlarla küpümüzü doldurmamıza olanak sağlayan TÜM genç arkadaşlara teşekkürler..

TURKSPOR.NET'i izlemeye devam edin...

2006-2007 lillede 35 maç ilk 11 8 maç sonradan 10 gol 6 asist

2007-2008 lyon 19maç ilk 11 17 maç sonradan 4 gol 5 asist

2008-2009lyon 17 maç ilk 11 10 maç sonradan 2 gol 0 asist

kesin olmayabilir ama şu kesin en az böyle sayıların daha fazla olma ihtimalide var

istatistiklere bakılırsa lyonda pek parlak bir sezon geçirmemiş ama baros da öyle idi inşallah en azından fenere patlama yapar

şimdi tek beni korkutan şu: formundan şüphem yok Lyondan geliyor lakin kendine güveni azalmıştır muhtemelen forma giyemediği için. bunu en kısa sürede aşması için bir an önce kampa katılmalı ve Tobolo maçında oynatılmaması lazım. Çünkü en küçük hatasında daha çok morali bozulabilir adamın. O yüzden zaman tanınmalı 1 ay kadar ve bol hazırlık maçlarımız var yine bu haftalarda oynatılmalı ki toparlasın kendisini.

bu basin ters kose olmaktan bikmis mi acaba

Şu anda ismi geçenlerden çok daha iyi bi transfer Keita.. Govou,Tekke,Owen derken Keita geldi çok da mutluyum.. Çok yerinde bi transfer ve nokta atışı olmuş resmen.. Hayırlı olsun..

Baros bu sene coşar da coşar vallaha.Keita kopar gelir sağdan,çizgiye kadar gelir salıverir ortaya yılanı,küt.:p

keitanın sözleşmesi bitmişmiydi yoksa bonservis verdikmi bilen varmı arkadaşlar

Heralde iyi de bonservis ödedik,bakalım ne açıklayacaklar.

Acaba gol atınca anons nasıl olur tezahürat nasıl olur Keitaya :D:D

Iyi cok iyi transfer :) GALATASARAYIMIZA hayirli olsun.

mükemmel bir transfer... demek beleş oyuncu da almıyomuşuz.. paramız da varmış...

müthiş bir transfer çıldırınnn çıldırınnn

lyon 18e almış biz kaça aldık acaba

adami fazla tanimiyorum onun icin sizin yorumlariniza ve haldun ustunel in transferdeki basarisina guvenerek seviniyorum. ama bizde de yedek klubesinde oturursa sasirmam..

herkes arda yi ortada kewell i kanatta kullnacagini dusunuyor galiba rijkard in..ben tersini dusunuyorum..bence kewell ayhan ve topal la birlikte gobekte oynar arda kanatta kalir. ayrica 4-3-3 oynamazsak da hic sasirmam..cok da onemli degil zaten...

Keita'nın gelmesine çok sevindim ancak niye bu kadar erken saatlerde açıklandı?? Acaba bir transfer bombası daha mı patlatılacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt