Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

tek kelimeyle muhteşem...bundan iyisi olamazdı...yıllardır neredeydiniz be kardeşim...şimdi özhan canaydın'lı yılların kaybolduğunu düşünmezdik...

herneyse yönetimimizi tebrik ediyorum...

Çok kaliteli oyuncu. Govou'dan da iyi bence hem fiziki hem teknik hem de mental anlamda olsun süper oyuncu. Bileklerine de çok hakim. Ama Haldun Üstünel'in ÜstünEL'inden öpmek lazım. Yine basında hiç mi hiç yer almayan bir transfere daha imza attı. Artık hiç medyadan şurdan burdan transfer dedikodularına aldanmamak lazım :D....

Carlos bu sene futbolu bırakır..hatta sezon sonunu beklemez..bizim maçtan sonra emekli olur..

''Keita' nın rencide ettiği carlos futbolu bırakmaya kadar verdi'' (=

adami fazla tanimiyorum onun icin sizin yorumlariniza ve haldun ustunel in transferdeki basarisina guvenerek seviniyorum. ama bizde de yedek klubesinde oturursa sasirmam..

herkes arda yi ortada kewell i kanatta kullnacagini dusunuyor galiba rijkard in..ben tersini dusunuyorum..bence kewell ayhan ve topal la birlikte gobekte oynar arda kanatta kalir. ayrica 4-3-3 oynamazsak da hic sasirmam..cok da onemli degil zaten...

kesinlikle takımımıza 4-3-3 yada 4-1-2-2-1 oynuyacak ve her iki ihitmaldede Keita yada sağ açık yada orta saha-sağ da oynayacak ama oynayacak. Tek handikap adamın kendine güveni sorunsalı. İnşallah olmaz olursada en kısa sürede aşar. Baroş tada benzer durum vardı ama adam bize Euro2008 sonrası milli maçlar ardından geldi yada kamp sonrası geldi yani morali iyiydi. Bu oyuncuya tahminim 6-8 M euro verdik ve bence yerinde bir transfer bu fiyata Keita uygun geliyor.

Konuyu birleştirsek 2 farklı yerde konuşuluyo teknik kadroya alalım derim ben.Artık futbolcumuz olduğuna göre orda konuşmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Keita Rijkaard'ın sistemine göre. İyi bir transfer. Sağ forvet oynayabiliyor yanılmıyorsam.

Yorumlara bakılırsa genel kanaat isabetli bir transfer olduğu yönünde. Owen, Gouvu ve adı geçen diğer ünlüler bile çok kişi tarafından eleştirilirken bu transferi herkesin olumlu karşılaması enteresan.

sen herhalde keitayı hiç seyretmedin.. govou ve owen dan daha iyi bir transfer müthiş bir futbolcu çok süratli birebirde geçmeyeceği adam yok çok teknik

Sağ gösterip sol vurduk yine. Perşembe bir oyuncu açıklanacak diyorlardı ve açıklandı :) Hayırlı olsun kulübümüze. Fener zenci sever :)

Konuyu birleştirsek 2 farklı yerde konuşuluyo teknik kadroya alalım derim ben.Artık futbolcumuz olduğuna göre orda konuşmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

1 gün daha burada kalsın. Daha sonra bu konu kilitlenip diğer konudan devam edilecek.

Süper oldu bu transfer camiamıza hayırlı olsun.Adam resmen azman Yattaranın daha fizikli ve vurdum duyar hali:).

Bu transferle forvet hattındaki belirsizlik ve eksiklik kalkmış oldu.

Milan Baros'un yanına adam gibi bir partner lazımdı zaten.

Umarım kulübümüze hayırlı olur.

birde admin arkadaşlardan isteğim : Kaynak gösterin demeleri. Bence muhtemel transferler yazısına daha çok ilgi alsanız mantıklıdır. Fanatiğin verdiği haberden ne olur ki. Bizler daha iyi tahmin yaparız. Şimdi alacağımız stoper yada forvet yada sağ bek yine seri ve mucadele gücü yüksek ayrıca takımında mutsuz stoper hariç genç olacak. Stoper yaşlıda olsa seri ve oyun kurabilen isbaetli pas yapan bir adam olacak ve tecrübeli olacak. Görüceksiniz bu transferde siyahi ve genç dedim tuttu. Yine söylüyorum bu özelliklerde alman-fransız-ingiliz liglerine göz atın. Takımında mutsuz-ayrılmak isteyen bir adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt